Dlaczego? Jak? Kiedy? Gdzie? Ile? itd

Dlaczego nie mogę wybudować na akwie placu budowy żeby zainstalować dodatki do budynków?
Dlaczego skoro mam postawionego Mistrza budowniczego nie zmniejsza się ilość żetonów budowy potrzebnych do postawienia nowych budynków?
Dlaczego można zrobić (zupełnie niepotrzebny) dodatek do koszar na ilość produkowanego wojska a nie ma dodatku na zwiększona ilość narzędzi?
Dlaczego w kuźni wyświetlają się artefakty unikalne skoro nie można ich przekuwać?
Dlaczego skoro mam postawionego Mistrza budowniczego nie zmniejsza się ilość żetonów budowy potrzebnych do postawienia nowych budynków?
Dlaczego można zrobić (zupełnie niepotrzebny) dodatek do koszar na ilość produkowanego wojska a nie ma dodatku na zwiększona ilość narzędzi?
Dlaczego w kuźni wyświetlają się artefakty unikalne skoro nie można ich przekuwać?
0
Sign In to comment.
Komentarz
Kiedy w końcu przestaną znikać ikony w przeglądzie ?
Idzie wiosna. Czas porządki zrobić.
Kiedy zrobicie porządek z obiektami typu metro czy stolice?
W chwili obecnej dodatek 250 szt żywności z metra jest komiczny.
Dlaczego gracze z 10 poziomem VIP są stratni bo w wielu konkursach wskakują punkty VIP, które nam się nie doliczają ? Powinna być opcja zamiany między czasem a punktami VIP.
Dlaczego Inteligencja Roju jest nieaktywna na NK?
Czyżby znowu nie zadziałała zasada kopiuj-wklej ?
ps. Konieczne było przelogowanie
Pozdrawiam
Event jest wprawdzie do niczego ale tylko tam można zdobyć sensowna ilość żetonów budowy
Kiedy w końcu ktoś zrobi tutaj porządek ?
Kiedy gracze z NK będą mieli dostęp do ZK?
Kiedy gracze z NK otrzymają rekompensaty za miasta sojuszowe i Cesarska Egzekutorkę?
Ad.2 j.w.
Ad.3 Przypuszczam, że wtedy, kiedy pozostali
Bardzo dziękuje za odpowiedź i czekam na ciąg dalszy.
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
1. Nie ma możliwości połączenia serwera NK z PL1, jak również przeniesienia kont z NK na PL1 (możliwość gry na PL1 jest, ale trzeba założyć nowe konto, czyli grać od zera)
2. Nie ma planów utworzenia oddzielnego forum dla serwera NK. Pytałam o możliwość logowania się graczy na forum PL1 - istnieje szansa, że takie rozwiązanie zostanie wdrożone, ale nie nastąpi to szybko.
3. Zewnętrzne Krainy dla serwerów partnerskich (a takim jest NK) są planowane. Kiedy będą - dostałam odpowiedź, że nieprędko.
Rozumiem, że to jest dość rozczarowująca wiadomość, niestety, tylko takiej mi udzielili CM. Mają oni na uwadze ten problem, więc jak tylko coś się ruszy w sprawie, będę informować.
Takiej ilości ruin jeszcze na mapie nie widziałam. Co do przeniesienia kont z NK na PL1 to powinna być kwestia czysto techniczna. W końcu nie takie cuda robili już na mapie, że wrzucenie zamków o odpowiednich parametrach nie powinno nastręczać większych problemów.
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
ps. Zainwestowałam w konto na NK sporo czasu i prędzej zrezygnuję z gry niż założę kolejne. Podobnie uważa wielu z tych nielicznych, którzy jeszcze tam grają. Gdyby otrzymali możliwość kontynuowania gry na PL1 z zamkami, które posiadają na NK pewnie jeszcze by pograli. W świetle tego co twierdzi CM uważam, że zmierzamy do nieuchronnego końca tego serwera.
ps. Co do ZK na NK to uważam za skandal, że do tej pory gracze z NK nie mają dostępu do całości oferowanej gry. Widać sa lepsi i gorsi tylko dlaczego ci gorsi to ciągle my.