witam może mi ktoś powie jak to jest że na 5godzin przed zakończeniem
zewnętrznych krain zajmowałem 4231miejsce a na koniec okazuje się że
jestem 14500 jak to jest możliwe??? gdzie moje żetony??? jaki jest sens
grania na zewnętrznych
dlaczego atakując gracza czy barona nie rabuje się żadnych surowców tylko monety ?
tak jest w sytuacji gdy się przegra walkę, lub gdy gracz nie ma surowców do zrabowania (a to częste na zewnętrznych, zwłaszcza na początku). Baron zawsze ma, tylko trzeba wygrać walkę.
nieważne ile masz, ważne co potrafisz z tym zrobić
Witam, chociaż nie bardzo jest kogo... Już nawet forum upadło całkowicie, ale nie ma się co dziwić, skoro już od kilku lat niszczą grę... No ok, nie sensu pisać więcej, bo nie ma do kogo... Przykre...stało się to, co musiało się stać...
normalnie - stakan wódki codziennie i gościu jest Twoim dozgonnie wdzięcznym, prywatnym ochroniarzem
A tera na poważne: kiedy dostaje się nagrody po evencie "zaplątana paszcza"? Czy tam "poplątana puszcza? Nie wiem, nie sprawdzę, event skończył się ))poprawka:
A czy nie jest tak, że o 3:00 jest ostatni reset? Mocno ranking się zmienił w stosunku do tego co było o 2:59:59, nawet Apo może czuć się zaskoczone, a co dopiero maluczkie "z popiołu".
Post edited by Żelaznywładsson (PL1) on
nieważne ile masz, ważne co potrafisz z tym zrobić
normalnie - stakan wódki codziennie i gościu jest Twoim dozgonnie wdzięcznym, prywatnym ochroniarzem
A tera na poważne: kiedy dostaje się nagrody po evencie "zaplątana paszcza"? Czy tam "poplątana puszcza? Nie wiem, nie sprawdzę, event skończył się ))poprawka:
A czy nie jest tak, że o 3:00 jest ostatni reset? Mocno ranking się zmienił w stosunku do tego co było o 2:59:59, nawet Apo może czuć się zaskoczone, a co dopiero maluczkie "z popiołu".
heh chodziło o to że gracz ma lvl 17 a zamek legendy 70:)
mam pytanie: jak to jest mozliwe kupuje dowódców i kasztana z pełnym uzbrojenie a po kilku godzinach nie mam nic , drugie atakuje mnie gostek ma 1200 woja ja mam na zamku defa ponad 4 tys. i gosciu mnie leje bez mydła , wiecej na krainy nie wchodze bo to jest poroniony pomysł co sie dzieje przynajmniej w tej wersji, jezeli przenosicie zamki powinny przechodzic z wojem w innym ukladzie to nie ma sensu
Komentarz
tak jest w sytuacji gdy się przegra walkę, lub gdy gracz nie ma surowców do zrabowania (a to częste na zewnętrznych, zwłaszcza na początku). Baron zawsze ma, tylko trzeba wygrać walkę.
Już nawet forum upadło całkowicie, ale nie ma się co dziwić, skoro już od kilku lat niszczą grę...
No ok, nie sensu pisać więcej, bo nie ma do kogo...
Przykre...stało się to, co musiało się stać...
A tera na poważne: kiedy dostaje się nagrody po evencie "zaplątana paszcza"? Czy tam "poplątana puszcza? Nie wiem, nie sprawdzę, event skończył się
)) poprawka:
jak to jest mozliwe kupuje dowódców i kasztana z pełnym uzbrojenie a po kilku godzinach nie mam nic ,
drugie atakuje mnie gostek ma 1200 woja ja mam na zamku defa ponad 4 tys. i gosciu mnie leje bez mydła , wiecej na krainy nie wchodze bo to jest poroniony pomysł co sie dzieje przynajmniej w tej wersji,
jezeli przenosicie zamki powinny przechodzic z wojem w innym ukladzie to nie ma sensu