Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zewnętrzne Krainy

168

Komentarz

• Na dwie godziny przed końcem żetony budowy się należały a dzisiaj nic. Jakiś przekręt chyba w ogóle nie warto wychodzić na te zewnętrzne i kupować rubiny.
    MarekGamer33 @ pl 1
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Nie wiem jaki chory umysł wpadł na takie nagrody ale to totalna porażka. Na Zg miałam 85k na minusie jedzenia. Nie powiem głośno co możecie sobie z tym zrobić, zależało mi tylko na żetonach a zostałam uszczęśliwiona taka ilością wojska, że nawet dodane jedzenie nie zapewniało 24h przetrwania.  To już nie jest śmieszne to jest masakra.
    edytowano 20.12.2019
    DrPaulus (PL1) powiedział(a):
    NewSmyk (PL1) powiedział(a):
    Nie wiem jaki chory umysł wpadł na takie nagrody ale to totalna porażka. Na Zg miałam 85k na minusie jedzenia. Nie powiem głośno co możecie sobie z tym zrobić, zależało mi tylko na żetonach a zostałam uszczęśliwiona taka ilością wojska, że nawet dodane jedzenie nie zapewniało 24h przetrwania.  To już nie jest śmieszne to jest masakra.
    Niektórzy to narzekanie mają chyba jako hobby. Nie podoba się prezent, to wystarczy kilka kliknięć i po problemie: 

Niektórzy może lubią marnotrawić wszystko co mają a niektórzy oczekują inteligentnego podejścia do gracza. Jak widać gramy w różnych drużynach. nie mam pojęcia ile trafiło do Ciebie wojska ale mam nadzieję, że odczułeś satysfakcję i zadowolenie spuszczając w kanał to na co wcześniej pracowałeś.
    ps. nagroda z definicji jest formą uznania lub wyróżnienia za osiągnięcia. Uważam, że w Empire mamy nowy rodzaj nagrody, która tak naprawdę jest karą.
    ps. może są ludzie, którzy lubią kiedy traktuje się ich jak grzyba, rozumiem, że są usatysfakcjonowani taka "nagrodą"
    ps. nie podoba się moje narzekanie to trudno, nikt nie musi tego czytać 
  • mymol (PL1)mymol (PL1) PL1 Posty: 115
    zdecyduj się wreszcie jak dają mało źle jak dają dużo źle,
    możesz skończ grać to rozwiążesz wszystkie swoje problemy
    mymol (PL1) powiedział(a):
    zdecyduj się wreszcie jak dają mało źle jak dają dużo źle,
    możesz skończ grać to rozwiążesz wszystkie swoje problemy
    Może zaczną dawać inteligentnie i z wyobraźnią.
    Wam się to podoba i ja nie kwestionuję tego. Nie rozumiem ale ok. Każdy ma swoje oczekiwania. Mnie się nie podoba i będę to powtarzać tak długo aż w końcu pojawi się coś sensownego.
  • p.f-85 (PL1)p.f-85 (PL1) PL1 Posty: 19
    nie wiem czy  się cieszyć  czy   płakać  czy śmiać      ale  dali wojsko zabrali  szpiegów   z  ostatniego skanu  nie wrócili
    w  tej  grze  już  chyba  nic więcej  popsuć  się  nie da

a  jedyna  rzeczą  która  sprawnie działa  to  promki
  • znow za horyzontem?? a gdzie zewnetrzna i mozliwosc zdobycia zetonow/???????????????????
    Good Game Farmer lvl 94 :)
  • czy komuś udało się wejść na horyzont? "Wchodzę" już pół godziny i nic.
    szerszen123 @ pl 1
  • tak naprawdę  nie  wiem  co  zrobiliście na tym  zewnętrznym serwerze   chodzi o poplątana 23lvl ma zamek przypominający  70lvl   co  to  ma  być    miasta  zniknęły i nie  wróciły 
    10kowalski @ pl 1
  • lolo657 (PL1)lolo657 (PL1) PL1 Posty: 104
    A ja mam problem z czasami przemarszu wojska. Ustawiam atak i ma dojść na konkretną godzinę. Daję szybkie zabawki, ustawiam wszystko ładnie i wyświetla mi czas przemarszu np 29 minut. Klikam "atakuj" i w przeglądzie widzę, że czas to 1,5 godziny. Cofam więc wojsko bo może czegoś nie wcisnąłem. Wojsko szło z atakiem 20 sekund a wraca 1,5 minuty. Ustawiam ponownie, tym razem sprawdzam czasy i znowu ta sama sytuacja. Podczas ustawiania wyświetla inny czas niż prawdziwy. Nigdy nie wiem kiedy naprawdę atak dojdzie. 
    Piszcie po polsku ! Jest różnica czy zrobisz komuś "Łaskę", czy "Laske"
  • lolo657 (PL1) powiedział(a):
    A ja mam problem z czasami przemarszu wojska. Ustawiam atak i ma dojść na konkretną godzinę. Daję szybkie zabawki, ustawiam wszystko ładnie i wyświetla mi czas przemarszu np 29 minut. Klikam "atakuj" i w przeglądzie widzę, że czas to 1,5 godziny. Cofam więc wojsko bo może czegoś nie wcisnąłem. Wojsko szło z atakiem 20 sekund a wraca 1,5 minuty. Ustawiam ponownie, tym razem sprawdzam czasy i znowu ta sama sytuacja. Podczas ustawiania wyświetla inny czas niż prawdziwy. Nigdy nie wiem kiedy naprawdę atak dojdzie. 
    Podłączam się do pytania jak to jest z tym przemarszem wojsk?
    somaiashir @ pl 1
  • andreas1 (PL1)andreas1 (PL1) PL1 Posty: 19
    Witam,
    mam pytanie,  czy wysylajac atak  np. 20 minut ,a idzie atak godzine  jest to normalne ? Co u graczy  w sojuszu wojsko chodzi wiele szybciej ....na wewnetrznych.
    Pozatym jakos pkt XP nie dodaje dobrze ,tyle co latam i stawiam budowle to caly czas 12 lvl. Powoli ta gra nie robi przyjemnosci.
    Tak jak inni pisza ,-jak jest mozliwe ze w ciagu kilku godzin goscie maja  70lvl ?Nigdy nie bedzie sprawiedliwe jesli  na tym evencie wewnetrznych bedzie grane za rubinki. A rubinkowcy np. 50lvl lata na 11lvl czy 16lvl. ....
    Ustawcie tak aby nie bylo moznosci  z wysokich lvl latanie na niskie na wewnetrzych z tolerancja 5lvl ...

• nexty (PL1)nexty (PL1) PL1 Posty: 60
    sa bledy podczas wysylania atakow podwaja czas przy ustawianiu pokazuje ze atak bedzie szedl 14min a w przegladzie idzie 30min a gracze z innych serwerow leca normalny czas  wiec ktos kogos faworyzuje
    nexty @ pl 1
  • hehe znow tylko Pl ma blad? celowy? heh naprawia po ewecie  heh
    Good Game Farmer lvl 94 :)
  • podczas wysylania ataku mam gości 3 kratki a moje wojo leci 1godzine rubla nie można  żeby wojsko szybciej szło  co to pl1 jest gorsze?
  • teda (PL1)teda (PL1) PL1 Posty: 15
    co do pisania do działu wsparcia to jest nonsens na okrągło wysyłają jedna tylko swoją opinie tak było w moim przypadku  bład na kole fortuny nie zaliczało mi nagród i rubinów a oni mi po tygodniu a nawet troche dłuzej napisali  mi ze wszystko było w pożądku to było moja pierwsza i ostatnia skarga na blędy z ich strony  widziałem duzo odpowiedzi z działu wsparcia i wszystkie takie same ze wszystko jest ok i ze to z tego wynika chce naciągnąc ich na pare rubinów i zabawek a dodam ze wtedy bylem pierwszy w kole fortuny  wiec kupiłem troche losów 
    teda @ pl 1
Sign In to comment.