Problem z warownią ciągle występuje. Miałem warownię na drugim poziomie na szczęście tylko jedną podniosłem ją na trzeci poziom. Zadanie z warownią się nie ukończyło a po ponownym uruchomieniu gry poziom warowni spadł do pierwszego. O co tu chodzi???
To są jakieś kpiny, dwie warownie, brak pieniędzy wpływających na konto po walce, albo nieudolność albo przekręt, ja tylko dziś nie dostałem wywalczonych ok.3 tysięcy monet, Niemcy się z nas śmieją
Dlaczego ingerujesz i usuwasz zawartość mojego posta oczekuje wyjaśnienia tej sprawy,oraz odpowiedzi i rekompensaty z utracone wojsko i rubiny na Zewnętrznej Krainie
Mam prawo wypowiadać się w sprawie która dotyczy mojego konta i nie życzę sobie cenzury
Dlaczego ingerujesz i usuwasz zawartość mojego posta oczekuje wyjaśnienia tej sprawy,oraz odpowiedzi i rekompensaty z utracone wojsko i rubiny na Zewnętrznej Krainie
Mam prawo wypowiadać się w sprawie która dotyczy mojego konta i nie życzę sobie cenzury
Te czasy dawno minęły chyba ze się mylę
JENDREK28
Przeczytaj dokładnie uzasadnienie ostrzeżenia. Publikowanie prywatnych wiadomości na forum jest złamaniem jego regulaminu, nie naszym wymysłem. Proszę, żebyś na przyszłość pamiętał o tym.
Zakupione wracają, wygrane i o trzymane przepadają. A skąd wiedzieć które i ile jest wygranych a ile kupionych? Tzn które w pierwszej kolejności są zużywane? :-)
Piszcie po polsku ! Jest różnica czy zrobisz komuś "Łaskę", czy "Laske"
Nie chciałabym dublować wątków, ale nie widzę tego co napisałam wcześniej: na zewnętrznych Krainach zaatakował mnie poziom 59 (mój 15). Wiadomo z jakim efektem. Chciałam złożyć rewizytę. Ponieważ i tak to bez znaczenia ile wojska wyślę (przy takiej różnicy poziomów), więc wysłałam minimalną dozwoloną ilość. I nie udało się , bo wojsko się odbiło z adnotacją,że różnica w sile wojska jest za duża (jakoś tak to brzmiało). Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Naprawde moim skromnym zdaniem uważam że zewnętrze krainy powinny zniknąc z gry a sposób zdobywania żetonów budowy był prostszy zewntrze krainy to tryb Pay-2-Win sami rubinowce tam siedzą moim zdaniem to brak szacunku dla graczy a zewnętrze krainy jeśli by miały zostać w grze najlepiej żeby gracz startował np. na tym 15 lvl gdyż rozbudowa od 10 lvl jest trudna mało opłacalna i wymaga chorej liczby godzin wiadmo na tym polega ta gra ale by się przydało czasem małe ułatwienie czynności którą co miesiąc gracze mają wykonywac bo to sie nudzi !!!
na zewnętrznych krainach nie można się dogadać z innymi w sojuszu gdyż są z innych państw a my nie mamy ich liter.i jak tu pisać na czacie z nimi.porozmawiać jak.
Komentarz
Witam wszystkich graczy to jest opowiedz na zgłoszoną sprawę dotyczącą zewnętrznej krainy ocencie sami czy taka powinna być .
Dla mnie jest to nie wystarczająca odpowiedz i rekompensata
Zostałem po prostu okradziony przez GGE z mojego wojska i wydanych rubinów na nie , w zamian mogę se kupić nowe wojsko i rubiny za własne pieniądz
Bardzo dziękuje za takie rozwiązanie ale nie skorzystam
JENDREK, swietny biznes.
Zepsuli - straciłes czas,wojsko,ruble= pieniądze
Dobrze naprawiliśmy i dostajesz rekompensatę
= strac swoje pieniądze znowu żeby odebrać nagrodę hahah
Szczyt bezczelności i nie chcąc bluźnić ch....stwa
Wlikiti
Te czasy dawno minęły
chyba ze się mylę
JENDREK28
na zewnętrznych Krainach zaatakował mnie poziom 59 (mój 15). Wiadomo z jakim efektem.
Chciałam złożyć rewizytę. Ponieważ i tak to bez znaczenia ile wojska wyślę (przy takiej różnicy poziomów), więc wysłałam minimalną dozwoloną ilość.
I nie udało się , bo wojsko się odbiło z adnotacją,że różnica w sile wojska jest za duża (jakoś tak to brzmiało). Może mi to ktoś wytłumaczyć?