Grudniowe Informacje o aktualizacji - dyskusja

Witam,
W tym miejscu otwieram dyskusje na temat TEGO ogłoszenia.
Jak zawsze proszę o trzymanie się tematu.
Pozdrawiam,
Wikiti
Jak zawsze proszę o trzymanie się tematu.
Pozdrawiam,
Wikiti

3
Sign In to comment.
Komentarz
Czy Pani moderator może wyjaśnić dlaczego i z jakiego powodu serwer PL1 nie ma dostępu do wydarzenia " zewnętrzne krainy" ???? bo niby jak mamy zdobyć elementy do nowego budynku to raz , a dwa bez sensowne jest przedstawianie nam aktualizacji z której przynajmniej w połowie nie możemy skorzystać !!!
p.s Czy i kiedy ten stan rzeczy się zmieni ????
Proszę o odpowiedz, krótko i konkretnie !
Pozdrawiam
Co do Zewnętrznych Królestw , nie ma oficjalnej daty startu tego wydarzenia na naszym serwerze
Jak będą oficjalne ogłoszenia, oczywiście poinformujemy o tym na naszych forach .
Pisanie tutaj ze cos jest tylko dla Polskiego serwera to skanadal ! Poniewaz to swiadczy o tym iz serwer pl.1
to serwer testowy. Sprawdzacie wszystkie wady i bledy na pl.1 zeby puzniej udostepnic gotowy produkt w innych krajach.
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
Otwarcie przyznajecie się do testowania swoich "pomysłów" na naszym serwerze. Co na to regulamin ? Prawa konsumenta? Równe traktowanie? Zadośćuczynienie? Rekompensata?
Regulamin widocznie i wszelkie prawa są tylko dla GGE a my mamy prawo otrzymać bana właściwie za wszystko.
Proponuję skończyć z nowymi pomysłami bo wam (specjalnie z małej litery) nie wychodzą. Poproście ładnie o powrót do pracy Ojców Założycieli to może gra odzyska sens i równowagę.
1 żeton na ta chwile 900 rubinów u zbroja co daje nam sumę 90k rubinów dla mnie bezsens wydawać taką kwotę za zaledwie 10% więcej produkcji
Musisz pamiętać , że tych Prywatnych Wiosek , nikt nie będzie mógł ci ukraść
Czy ty grasz w empire?????
Przydała by się oprócz zakładki reset jeszcze zakładka usuń , a oprócz tego za 3 miesiące minie rok jak miał być powiększony zestaw dowódców (obiecywaliście do końca 1 kwartału 2018 ) i dalej nic w tym temacie .
Z pewnością nie zdołam odpowiedzieć natychmiast na wszystkie Wasze pytania, ale dołożę starań, by z czasem żadne z nich nie pozostało bez odpowiedzi.
Kluczowe tematy, które przewinęły się w przebiegu tej dyskusji dotyczą testowania błędów czy wydarzeń na polskim serwerze. W porozumieniu z Zespołem, zostałam poproszona o przekazanie Wam, że jesteście wyjątkowo aktywną Społecznością gry, lubicie i potraficie walczyć na mapie królestwa Empire. Nasz Zespół widzi to i docenia, nigdy jednak nie gwarantował gry pozbawionej usterek, czy błędów, bo te niestety mogą zdarzać się wszędzie. Pamiętajcie proszę, że jeśli cokolwiek jest tesowane w naturalnym środowisku gry, ma to miejsce tylko z tego względu, że chcemy wszystkim naszym Graczom zapewnić możliwie najlepszą jakość rozgrywki i sprostać Waszym wymaganiom. Każda z funkcji zawsze jest najpierw testowana w ramach naszego Zespołu, dopiero później wprowadzana do gry, czy to na serwer polski, czy inne serwery. O tym, które wydarzenia, kiedy wkraczają na dany serwer decyduje Zespół Empire. Obecna decyzja o wyłączeniu z Wojny Królestw mi.in. polskiego serwera ma podłoże natury technicznej. Ogłoszenie ze szczegółami wydarzenia zostało mimo wszystko zamieszczone decyzją Zespołu, by w sposób transparentny przedstawić, co ma miejsce w grze, nie tylko w danej Społeczności gry, ale również globalnie.
Przepraszam w imieniu Zespołu Empire za zamieszanie spowodowane tą sytuacją.
- CM Asia
jak zdobywac tytuly w lidze krolestw bo jestem caly czas 1 w dewizji a tytul wcale nie rosnie
od czego to zalezy ?