Dzień dobry

Zastanawia mnie kto jeszcze gra ze starej gwardii. Widzę że teraz za forumowa gwiazdę aminiak robi, milimetr dalej się użera, trochę dzieci jakoś więcej...
Ogólnie coś się zmieniło w grze?
Ogólnie coś się zmieniło w grze?
-1
Sign In to comment.
Komentarz
Mateusz
patrze co tu sie odjaniepawla, e4k mnie znudzil do lez to pomyslalem ze moze z piec osob tu jeszcze gra
szkoda ze krotka wcielo, posmialby sie czlowiek
z niego
Czubajka, daj mi passy do siebie bo moje po 5 latach jest cienkie jak sik pajaka i nie wiem czy kiedykolwiek dogonie chociaz tych slabych
jak ktos ma za duzo prezentow to niech nie kisi tylko wysle tam na konto Lechistan
przyda mi sie a wam nie bedzie blokowac magazynu
a do Czubajki
pitu pitu ale jak chcesz ze mna dyskutowac na temat regulaminu to wyjasnij mi taka kwestie:
otoz, w e4k, blizniaczym dziecku naszego kochanego buggame studio codziennie widze takiego cudaka: w panelu ustawien mam opcje "zmien konto" czyli ulatwienie do korzystania z multikow z blogoslawienstwem ggs
w regulaminie "multikonta sa niedozwolone". nie mow mi ze to ulatwienie dla kogos kto moglby chciec grac na innych serwerach bo jako serwer domyslny wskazuje w dalszym ciagu gb1
szach
to co zassalo krotkiego nie wyglada mi na "zycie"
za to wyglada jakby faktycznie go jadlo
siedzielem, szesc kaw wypilem wpatrujac sie w pw ale nic nie napisales
zapomniales? o mnie???
niema TAKŻE już takich co zakładali koalicje Loża Szyderców i ściągneli do niej sporo sojuszy
a puźniej ich wystawili przeciwnikowi ,, zdradzili własnych sojuszników przechodząc do wroga
i ich palili ,, własną koalicje co zakładali......
Także sporo sie zmieniło :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D
ale przecież ty pedałować lubisz wiec ,, polecam dobre pedały i ostrą jazde na rowerku ,,,,,,,
a tarcze u zbroja zawsze są,,,,,, Lesiu Pesiu :-)
nie pozdrawiam bowiem nie bede sobie ubliżał ..
a tera masz łeb to myśl nad ripostą
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
a ty lizusie albo liż z wiekszym wdziękiem ,
, albo rozpindole ci ten twój kurnik ze słupami
jakbym chcial pokopac sie z koniem to bym gdzies na lake poszedl a nie wdawal sie w chora dyskusje
. inna sprawa ze dyskusja z toba wymagalaby stalowych nerwow i nieograniczonego dostepu do proszku a u nas w robocie drag testy robia i moglbym wpasc
jakbym chcial pokopac sie z koniem to bym gdzies na lake poszedl
to wychodzi na to że u ciebie spore zmiany są typu zoofilia chyba......
no ale jesli tylko tak potrafisz zapewnić sobie satysfakcje to dopiero kabarety
więc polecam gry typu farmy z zagrodą i koniną ,,,,
,,mój kolega i powiedział że pyskowanie masz na zawołanie ,
jednak robisz wpis i napinasz sie wymieniając kilka osób ,
tym samym podpierając sie nimi aby ci cwaniacko wpis wyszedł a tu lipa ,,,,
jak sam prowokacje robisz leszczu to trzeba sie liczyć ze skutkami ,,,,,,
cyt.
Widzę że teraz za forumowa gwiazdę aminiak robi, milimetr dalej się użera, trochę dzieci jakoś więcej...
ten fajny aminiak ,,,,,,, popisz się jakimś intelektem lub przynajmniej oczytaniem i wyjaśnij dokładnie co oznacza słowo ,,,aminiak,,,,
mile widziana definicja tego słowa ,,,,,,,,jednak obawiam się ze niemasz pojęcia pseudo emerycie rowerowypedałowy.......
piszesz o dragach , biała kreska , to strasznie ci beret zryły jak masz w/w preferencje...ups......
na wszelki wypadek wstawie cie do ignorowanych bo tylko na to zaslugujesz
po prostu nie ogarniam twojego toku rozumowania, na trzezwo sie nie da
ty nie jestes mną lechmistanie aby wiedzieć czy rozumiem samego siebie , chyba ze bawisz sie teraz w jasnowidza
W dodatku nie zdobyłeś szczytów intelektu bo zapitalałeś zawsze niskim lotem bardzo przyziemnym
Z tąd nieudolna obrona lechistanie bowiem nie ogarniasz mojego toku myślenia ,
i poprostu zostajesz daleko w tyle bowiem nie nadążasz za Mną
Kolega mi mówił ze tak mają emeryci z demencją......
a cyt
byles, jestes i bedziesz uwazany jako totalny (tutaj sobie wybierz)
W/w cytat, sam do Siebie możesz skierować i w nawiasie napisać
(,,,,nieudolny ,dwulicowy , arogancki, toksyczny z wirtualnym ego co niema niczego,,,,)
A TERA KPW CZY NI HU HU . ???????????? ;-);-);-);-);-);-);-);-)
Dobra rada na przyszłość,,,jesli chcesz zrobić wpis na forum aby sie ponapinać oraz po cwaniakować kosztem innych to naprawde nie warto bowiem z twojej strony ---
to niegrzecznie
to brak kultury
itp itd,, więc szkodliwe i może ci ,, le chi st an ie ,, zaszkodzić
jak zawsze pół żartem pół serio ,, do miłego lechistannie :-):-):-):-):-:smile:
Ps.
jak nadal nie ogarniasz to weź przykład Właśnie z Mojej osoby ,,
Ja nikogo nigdy nie zaczepiam , chodze własnymi drogami , nie wtrącam nosa do nie moich spraw ,
i nie interere mnie kto i co robi na mapie,
pilnowanie własnego nosa zawsze mi sie opłacało i tak coś tam delikatnie bez kłopotów sobie pstrykam i pykam na grze
na luzie , bez zasad mapowych bowiem od dawna mam je gdzieś , jednak to nie robi konfliktów ,,
Dopiero jeśli ktoś na siłe wchodzi mi w droge celowo to robie poligonik mały na mapie , zabawny i dobrze się bawie ,,
jednak to już ostateczność jeśli naprawde ktoś jest bardzo bezczelny i arogancki....
No "zaleciało" starym forum ;-)
Kiedyś to były emocje, dzisiaj to jak na grzybach ;-)
Pozdrawiam jednych z najstarszych graczy Empire, Ci to wiedza jak rozgrzać forum ;-)