Może by tak ggs podali wyniki za zbijanie baronów, czy dalej myślą ile któremu serwerowi dopisać ?
Najczęściej dopisuje bany za takie teksty, jeśli chcesz, nie ma dla mnie to większego problemu. Natomiast czytamy z uwagą ogłoszenia co daje, i przy takich osobach jak Ty zastanawiam się, jak je wyróżnić, a może wersja czytana przez moją sąsiadkę zwróci niektórym uwagę, że jednak tu jesteśmy i informujemy o wszystkim co w Empire ważne. Rozumiem, że TE ogłoszenie .. napisałem dla siebie ? ....
Czy ja się pytam który serwer z którym rywalizuje ?? Pytam się dokładnie o punktacje konkretną, ile który serwer ubił według tej rozrywki baronów. Bo to co teraz podałeś to informacja z 14.08.2018 które serwery rywalizują z jakimi, dwójkami.
Komentarz
Pytam się dokładnie o punktacje konkretną, ile który serwer ubił według tej rozrywki baronów.
Bo to co teraz podałeś to informacja z 14.08.2018 które serwery rywalizują z jakimi, dwójkami.
(Per panie) może być?
Ok można zamknąć bo znalazłem, a i bug w zmienno jak się wejdzie na klasyfikacje :P