haha Raczej nie była to awaria serwerów (był komunikat o trwających pracach) a nieudolna poprawka mająca naprawić bug z zakupem rubinów w chrome. Takie bugi GGS naprawia zadziwiająco szybko ) Tylko jak zwykle coś nie wyszło
ciekawe ile jeszcze mamy czekać na zwrot wojska i zabawek które były na składach w drodze, ciekawe też w jaki sposób zostaną wyrównane straty spowodowane brakiem możliwości ataków
wow ale jest burdel, na innych serwerach rowniez te same problemy z brakujacym wojskiem, ale promki wyskakuja w ekspresowym tempie... z tym nigdy nie maja problemow
Super, dostałam wojo. Jest czym latać. Ale u mnie jest jeszcze jeden problem. Poza atakami na obcych, zniknął mi też jeden atak na zmiennokształtnych. Teraz nie mogę puścić kolejnego ataku, bo GGS widzi, jakby było 5 ataków, a w wynikach mam tylko 4... Jak chcę puścić ten 5 atak to wyskakuje mi, że muszę kupić runy ataku... I tym oto sposobem nie mam szans, aby poprawić swój wczorajszy wynik.
witam, mi dzisiaj także zniknęło wojsko, ale nie off, tylko wyparował cały deff z postów i na zamkach na krainach (gwardia, inne obronne jednostki są). Miał tez tak ktoś ? oczywiście skarga do supportu poszła, czekam... Czy jakaś szansa na rekompensatę poniesionego woja jest ? orientuje się ktoś ??
Komentarz
Raczej nie była to awaria serwerów (był komunikat o trwających pracach) a nieudolna poprawka mająca naprawić bug z zakupem rubinów w chrome.
Takie bugi GGS naprawia zadziwiająco szybko
Tylko jak zwykle coś nie wyszło
czy coś się dzieje z tym forum czy to u mnie w przeglądarce coś nawala?