znikające wojsko , znikające wątki na temat znikającego wojska....
Mistrzu ... jak chcesz utrudnić wszystkim nie tylko mnie uzyskanie informacji, nie twórz nowych wątków a pisz z łaski swojej w jednym, no chyba, ze będziesz uparty to zablokuje Ci możliwość nie tylko tworzenia nowych wątków. Proszę nie utrudniaj pracy ok ? Dziękuje
Tak się składa że zacytowana tu przez Ciebie moja wypowiedź była zawarta w istniejącym wątku. Żadnego wątku nie tworzyłam . Poza tym jest chyba tez jakiś problem z forum bo wcześniej ten wątek mi się nie wyświetlał a z poprzedniego przekierowało mnie na forum niemieckie. Tak więc nie rozumiem ataku na mnie.
mi również znikło wojo które stało na wsparciu na wiezy królewskiej oraz czasówki które rozbudowywałem podziemia ciekaw jestem jak to naprawią , to ze to globalny problem to wiemy taki sam wątek i wpisy graczy pojawił się na forum Niemieckim
jak gracze maja pamiętać ile woja im znikło jak potęga spadła o 100 k czy 200 k masakra
wszstke 10skladow poszlo które wyslalem na obcego razem z zabawkami nawet odeslone wojsko na wsparcie zniknelo także wojo wyslane na krainach na wieze i nawet na forty zniknelo
Mi wojo zarowno zniklo co szlo z atakiem jak rowniez nastapila dezercja 2 skladow , przy sytuacja gdy przed awaria mialem pelny magazyn. Jest to skandaliczne a Jan M moze zamrozil jedzenie u siebie ale nie u innych
znikło mi ponad 3600 świetnego defa, którym obstawiałam jednego z graczy naszego soja. poszło w las jedzenie, które przed południem złupiłam na baronie i wierzach na krainach. jeszcze trochę weszłabym do gry i czytała, że zdezerterowało mi wiele tysi woja, choć wychodziłam z gry mając pełne magazyny o co chodzi?
Jak ludziki kiedys uzywali botow to ggs nazywalo to oszustwem w grze ale jak przez ggs znikaja z planszy zabawki i woja pare milionow to to sie wtedy nazywa globalna awaria serwerow dobre sobie.
Może szanowni moderatorzy powiedzą wkońcu czy będą zwroty czy nie ? czy mam zgłaszać (chociaż cieżko jest powiedzieć jakie dokładnie wojsko znikneło i ilość dokładna +zabawki ) @Jan M@BM_Keira
Panie Janie, Jak i gdzie mam zgłosić roszczenia do Waszej awarii przez co zginęło mi wojsko ? Z grubsza licząć zniknęło mi ponad 10 tyś. wojska co szło w atakach na obcego.
Panie Janie, Jak i gdzie mam zgłosić roszczenia do Waszej awarii przez co zginęło mi wojsko ? Z grubsza licząć zniknęło mi ponad 10 tyś. wojska co szło w atakach na obcego.
Komentarz
jak gracze maja pamiętać ile woja im znikło jak potęga spadła o 100 k czy 200 k
pozostaje nam tylko czekać na info
o co chodzi?
Jak i gdzie mam zgłosić roszczenia do Waszej awarii przez co zginęło mi wojsko ?
Z grubsza licząć zniknęło mi ponad 10 tyś. wojska co szło w atakach na obcego.