Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Mieczowe, podziemia i cierniste :P

Drodzy gracze, 

Jutro nastąpi powrót wydarzeniem związanych z :  Wybrzeże Mieczowe, Władca Ciernistej Krainy i Podziemia. Zaczniemy od wydarzeń zgodnie z następującym harmonogramem: 

Wybrzeże Mieczowe: 13:00 - 14:00

Władca Ciernistej Krainy: 14:30 - 15:30

Podziemia: 16:00 - 17:00 

Mamy nadzieję, że spodobają się Wam te długo oczekiwane wydarzenia ! 
Aż popuściłem z wrażenia  :D  tak byłem zadowolony hehehe
 :*  :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Komentarz

• no_name (PL1)no_name (PL1) PL1 Posty: 75
    edytowano 25.07.2018
    kolejny raz testujemy wydarzenie... 
    a w zamian żadnego pakietu z prezentem choćby symbolicznym...

no i gdyby nagrody jakoś się zmieniły, może dodatkowo nagrody sojuszowe za nabicie pkt (pereł itd)...

wydarzenie przywrócone na "odwal się", bez dostosowania do aktualnego poziomu nagród w grze... 
  • DAHAKA4 (PL1)DAHAKA4 (PL1) PL1 Posty: 47
    edytowano 25.07.2018
    To dali bo ludzie im trują te "genialne" (ale odwrotnie) główki o to że usunęli nam jako jedyne eventy z których nie mieli zarobku bo nie ma rzeczy w nich za które trzeba płacić w rublach.
    A głównie po to dali na 1 gdz. każdy event żeby przypomnieć że było to za czasów w których rubel nie rządził tak jak tera wszystkim  :sweat:
    i po mieczowym
  • a tak chciałem sobie już je zrobić
    edytowano 25.07.2018
    Dodam, chyba najkrótsze wydarzenia w historii empire  :p:p:p:open_mouth:
    Post edited by DAHAKA4 (PL1) on
  • Basieka (PL1)Basieka (PL1) PL1 Posty: 13
    po co to ? na jedną godzinę ?
    żarty sobie z nas robicie :smiley:
    Nie wystarcza im widocznie że ludzie już się śmieją z nich i ich aktualizacji to dowalili nawy powód do śmiechu  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D  
  • no_name_returns (PL1) powiedział(a):
    kolejny raz testujemy wydarzenie... 
    a w zamian żadnego pakietu z prezentem choćby symbolicznym...
    Hm..normalne że nas jako serwer traktują jak króliki doświadczalne ;) Chciałbyś dostać pakiet z prezentem, czyli takie gó... jak ostatnio? Po 200 taranów, wież i mur tarcz? Bo ja nie zbyt nie wiem po co komu takie cieńkie prezenty które dają abyśmy się tylko odwalili jeszcze rozumiem jak byśmy dostawali takie prezenty jak na serwerze niemieckim  dostają tam jakiegoś dobrego dowódcę na stałe lub na jakiś czas lub coś innego lepszego ale tu na tym serwerze nie ma co liczyć na prezenty jakieś dobre bo polaków jak zwykle traktowali i będą traktować gorzej bo za mało kasy im na konto wpływa :))
  • Wróciłam z pracy trochę później i widzę: wybrzeże mieczowe -hura, o i cienista kraina -hura, hura, a nawet cienie;)... o przepraszam to wszystko było  i trwało po godzinie...
    I tak wróciłam do rzeczywistości świata empire. 
    W sumie to mogły by być kiedyś WSZYSTKIE wydarzenia po 1 h przez cały dzień ( łącznie z alchemikiem i co jeszcze było) takie empire w pigułce dla nowych graczy, a dla "starych" przypomnienie jak fajnie się onegdaj grało.
    szerszen123 @ pl 1
  • Miło było powspominać stare eventy- mają jednak swój urok głównie przez to że nie były nastawione na kupowanie masy rubli... Byłeś aktywny, latałeś po wieżach to mogłeś coś więcej w nich ugrać... Nie rozumiem tylko po co wprowadzać je na niecałą godzinę.... Nawet do trzeciej wieży się dojść nie dało - jeśli włączenie tych eventów miało na celu sprawdzenie jak będzie zachowywać się gra po aktywacji starych map w grze ( co jest równoznaczne z włączeniem tych eventów w najbliższym czasie) to ok.

Jeśli jednak włączyliście je na godzinę- bo lud tak chciał i żeby chociaż na chwilę zaspokoić narzekania tłumu -to naprawdę bardzo słabo z waszej strony.... Mam nadzieję że wszystkie te eventy wrócą do gry, bo naprawdę miło się w nie grało :smile:
    Chcemy powrotu Alchemika!!
  • zamiast poprawiać stare dobre wydarzenia to by zmieszyli ilość zdobywanych tabliczek nomadów lub itp rzeczy bo tak się nie da grać Teraz żeby zdobyć 3 itemki do zestawu trzeba zdobyć 100k na 70 lvl 
  • Kamilosgos8 (PL1) powiedział(a):
    zamiast poprawiać stare dobre wydarzenia to by zmieszyli ilość zdobywanych tabliczek nomadów lub itp rzeczy bo tak się nie da grać Teraz żeby zdobyć 3 itemki do zestawu trzeba zdobyć 100k na 70 lvl 
    Jeśli grasz aktywnie na nomadzie to idzie zrobić bez problemu 100k wystarczy nawerbować sobie def lub poprosić sojusz o podesłanie defa i wkurzać chana (tam wpada więcej pkt) to wtedy 100k można zrobić bez kupowania żadnej promki a dowódca nie jest w cale taki mocny, jedyny plus tego że ma dodatkowy % do tabliczek i pkt gniewu i to tyle.
    edytowano 28.07.2018
    Bez kupowania promek to nic się nie da, nawet te 100k jest trudno, ataki to nic trudnego i obrona w miarę ale minutki ..... jak by zwiększyli limit na trzymane minutki lub nawet zwiększyli to by pomogło a to to co :/ 320 minutek 1 godz. i 320 30 minutowych ehhhh nie da rady i to dużo zależy od trafienia, raz miałem chyba z 20x denerwowałem chana do ataki i co chwile 390 się trafiał, brak słów  :|

• Jak przejść w podziemiach na mistrzowski. Podstawowy przeszedłem do końca.
    TATOL @ pl 1
  • ZenQua (PL1)ZenQua (PL1) PL1 Posty: 71
    musisz kliknąć na taką walizeczkę - Opuść wydarzenie
    http://prntscr.com/kk1rne
    ZenQua @ pl 1
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    Biorąc pod uwagę wartość wpisu, jak i poziom wielu wpisów samego autora, oraz faktu, że dzięki spamowi, wulgaryzmom i innym naruszeniom regulaminu forum, pożegnał się z nami na nieco dłużej, tęsknic nie będę ...

Temat zamykam
Ta dyskusja została zamknięta.