Koniec aktualki - normalka: wojsko poszło sobie w (piiip)... Na postach zamrożenie żywności zadziałało, na głównym nie... (przed aktualką było kanapek na 1h, a po aktualce komunikat o ucieczce...)
Napisz zgłoszenie, co utraciłeś , odzyskasz i zapewniam, że dostaniesz jeszcze coś więcej ... na forum nie
Od razu pisałem... I właśnie mnie zaskoczyli: zwrot po 23h - z bonusem
http://prntscr.com/kie1qs nic tylko kupować,hahah ,taka okazja:))) zamiast 5k jedyne 14k oni naprawdę mają ludzi za goopich
Okazja goni okazję Ja naprawdę współczuję tym którzy ładują realną kasę w tą grę....
Nie rozumiem tej pogardy dla tych co kupują rubiny ... Widziałeś pogardliwy wpis od tego gracza co je kupuje o takich co ich nie kupują ? Ja nie widziałem. Napisze Ci więc delikatnie i innym co dokonują podobnych wpisów ... zniżcie loty, bo nie pozwolę publicznie nikomu nic wytykać i kogoś obrażać. Kupujesz mniej rubinów niż przeciętny gracz, ale dzięki temu przeciętnemu, możesz grać, bawić się i wypłakać się na forum, co Twoim zdaniem nie jest normalne ? Jesteś w błędzie.
Jedno z pierwszych zdań moich tego ogłoszenia, gdzie prosiłem o trzymanie się tematu złamałeś, prowadzisz dyskusje nie związaną z tematem, przydzielam punkty karne za spam.
ale idiotyzm ten booster kropelek krwi, gracze robia po 13k pkt jednym atakiem i wyniki nie maja nic wspolnego z uczciwa rywalizacja. Po prostu kto kupi wiecej boostero ten jest w top10. Kolejny dowod na to jak mozna zmienic zasady eventu w trakcie jego trwania a zatem naruszyc swiadomie warunki umowy miedzy graczem a gge
Grzegorz nie o to chodzi, gra nie stwarza rownych szans dla wszystkich, wszystkie aktualizacje premiuja graczy rubinowych a ta ostatnia to juz wogole jest kompletna przesada
Od rana ogarniam obiekty wszędzie żarcia na 11h i nagle wojsko znika i potęga znika Licze na rekompensatę z ich strony bo jak oni cos zrobia to nie łaska przyznać się i docenić graczy aktywnych a jak z naszej strony cos nie tak to od razu Bana dają
Pobawiłam się w kuźni i prawie umarłam ze śmiechu Może zaskoczycie nas czymś ciekawym i sensownym ? a może dla odmiany dotrzymacie słowa i podniesiecie obóz ? ehhhh……..
Czy w nieskończonośc można ulepszać to niewiadomo, ale dośc wysoko chyba można je podnieść. Dlaczego uważam że nie mają wysokiej wartości. Bo trzeba władować dośc duże ilości materiałow i czasu w fuzje a korzyść z tego bardzo mała. Przykładowo ulepszając dekor Nomadyczna Ksiezniczka. Aby podnieśc to o 1 lvl przy użyciu ogrodów zamkowych, trzeba wykonać ok 15 fuzji, ile to kosztuje? No dośc sporo, nie mam teraz czasu tego dokłądnie analizować. Korzyść z takiego ulepszenia o 1 lvl to 5PP.
Wszystko można , nie rozumiem z jakiego powodu są kłopoty z ulepszaniem dekorek
jest to bajecznie proste i darmowe,
Generalnie wszystko opiera się na lewelu Kuźni , to on daje wieksze możliwości
oraz możliwość ulepszania dekorek 2 razy dziennie nawet....
A TAK SWOJĄ DROGĄ CO U CIEBIE W PODPISIE OZNACZA CYT,,
,, Tylko słabi gracze stosują dopalacze! ,,
BIM O JAKIE DOPALACZE CHODZI ??????
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Balans gry zachowany (haha) Nowego Kasztelana rubinowcy uzbierają kilka miesięcy wcześniej niż reszta
A Ty co się tak ciągle Dyplomatycznie czepiasz rubinowców he ,,?????
lepiej zajmij się dekorkami bowiem z Twoich wypowiedzi wynika ze masz w tym braki
masz Łeb to myśl jak 2 razy dziennie bez rubinów ulepszyć codziennie dekorke
podpowiadam że to proste ,,,,,
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Komentarz
nic tylko kupować,hahah ,taka okazja:))) zamiast 5k jedyne 14k
oni naprawdę mają ludzi za goopich
Ja naprawdę współczuję tym którzy ładują realną kasę w tą grę....
Licze na rekompensatę z ich strony bo jak oni cos zrobia to nie łaska przyznać się i docenić graczy aktywnych a jak z naszej strony cos nie tak to od razu Bana dają
Może zaskoczycie nas czymś ciekawym i sensownym ?
a może dla odmiany dotrzymacie słowa i podniesiecie obóz ?
ehhhh……..
Wszystko można , nie rozumiem z jakiego powodu są kłopoty z ulepszaniem dekorek
jest to bajecznie proste i darmowe,
Generalnie wszystko opiera się na lewelu Kuźni , to on daje wieksze możliwości
oraz możliwość ulepszania dekorek 2 razy dziennie nawet....
A TAK SWOJĄ DROGĄ CO U CIEBIE W PODPISIE OZNACZA CYT,,
,, Tylko słabi gracze stosują dopalacze!
BIM O JAKIE DOPALACZE CHODZI ??????
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
A Ty co się tak ciągle Dyplomatycznie czepiasz rubinowców he ,,?????
lepiej zajmij się dekorkami bowiem z Twoich wypowiedzi wynika ze masz w tym braki
masz Łeb to myśl jak 2 razy dziennie bez rubinów ulepszyć codziennie dekorke
podpowiadam że to proste ,,,,,
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)