"Ponieważ
specjalny tryb będzie wymagał większej ilości losów niż obecnie jego
nagrody będą dopasowane do zużytych losów"
Dopasowane nagrody mówicie? Ile jeszcze będziecie ściemniać graczom ? Takie same albo i lepsze nagrody można było dostać kręcąc kołem w poprzedniej wersji !!
gdy czytam o tych zmianach to mam wrażenie, że są wprowadzone na siłę, żeby coś zmienić, żeby informatycy mieli zajęcie, żeby nikt nie powiedział, że informatycy nic nie robią. Dla samej gry nie wnoszą nic,a wręcz przeciwnie, bo powodują kolejne bugi. Chwaląc się drobnymi sukcesami GGs nie odwróci naszej uwagi od istotnego problemu, z którym nie chce się zmierzyć. Największym utrudnieniem związanym z grą jest jej spowolnienie, a w tej kwestii nic nie zostało ruszone. Chyba każdego gracza interesuje kiedy gra w końcu zacznie działać normalnie, a nie wygląd artefaktów.
Tak się zastanawiam. Dla czego GGs nie wpadł na pomysł, żeby można było przyspieszyć grę za rubiny? )). Można by to nabyć choćby w ofercie specjalnej, albo u zbrojmistrza. Ewentualnie wykręcić w kole fortuny ))
haha.... Grosiki-były po to by zdobyć rubiny nie kupując ich a jeśli dobrze rozumiem to tylko w ofertach będą... czyli kup rubiny to dostaniesz grosiki... daliście tylko nastepne 2x zwiększony zakup rubli i to wszystko wyglad zamków też napewno za ruble a rubli sie zdobyć nie da i tak http://prntscr.com/jx3u8n - ja nie kupiłem ani razu i takiego zamiaru nadal nie mam...
Pozdr.
----kłamiesz kupowałeś rubiny lub to robisz,,,,
----chyba ze GGS dał Ci w prezencie
swiadectwo chwaly
piekarnie
stajnie lev
place musztry
wieze obserwacyjne
remizy strazackie
itp itd ,,:-):-):-):-):-):-)
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Raporty pokazywały przez parę godz. info o złocie z ataku i już nie pokazuje
Tak poza-tym po co ta gra ma forum wo-gule, forum tutaj jest tylko po to by oni przez adminów mogli wstawiać tu informacje o eventach, zmianach itp. co i tak admini to przekazują na albo parę godz. przed wejściem tego w życie lub nawet już po fakcie a oni to co my piszemy ( głównie o usprawnieniach i tematy o rzeczach co wnieśli w grę ) ani nie czytają ani nawet admini im tego nie przekazują, tylko byśmy się na wzajem mogli porozumiewać tak jak by my tą grę tworzyli i dodawali usprawnienia konieczne.
Więc się pytam po co nam wo-gule to forum i pisać tu na marne (by się wzajemnie tylko ostrzegać przed bugami w grze ?).
Nawet rubinowcom utrudniają grę śmiech na sali za 16800 rubli pokręci se 40 razy a za 50 losów raz :PPP 50 poważnie
Komentarz
Największym utrudnieniem związanym z grą jest jej spowolnienie, a w tej kwestii nic nie zostało ruszone. Chyba każdego gracza interesuje kiedy gra w końcu zacznie działać normalnie, a nie wygląd artefaktów.
Tak się zastanawiam. Dla czego GGs nie wpadł na pomysł, żeby można było przyspieszyć grę za rubiny?
I to we wszystkich zamkach ?
Przecież jakiś czas temu musiałem na to ileś wydać chociażby piasku o który i tak ciężko ...
----chyba ze GGS dał Ci w prezencie
itp itd ,,:-):-):-):-):-):-)
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)