Wygląd magazynu tragedia, więcej wyskakujących okienek.
A nie mogli by zrobić tak jak było że wszystko widać w oknie budowy tylko trzema osobny magazyn włączać i zasłania miejsce ile jest na zamku, nie przemyślane według mnie.
Bardzo fajna aktualizacja zwłaszcza opcja dająca możliwosć wymiany dekoracji
Wreszcie fajne rozwiazanie )
Pozdrawiam jakzawsze Arek.
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Ja spytam odnośnie dekorek na Sztormie . Powyżej nie znalazłem .
Jeżeli włożyłem nadwyżki dekoracji na Sztorm i nie zabiorę ich przed końcem sztormu to One znikną czy się zmagazynują same ? Wiadomo że wcześniej Ogrody zamkowe znikały gdy się ich nie sprzedało wcześniej ..
Ja spytam odnośnie dekorek na Sztormie . Powyżej nie znalazłem .
Jeżeli włożyłem nadwyżki dekoracji na Sztorm i nie zabiorę ich przed końcem sztormu to One znikną czy się zmagazynują same ? Wiadomo że wcześniej Ogrody zamkowe znikały gdy się ich nie sprzedało wcześniej ..
Zasada tego eventu jest niezmienna od lat. Sztorm powoduje zabranie i zniszczenie wszystkiego. Tym samym, pozostawione obiekty dekoracyjne, znikną i nie powinny wrócić do magazynu głównego.
Bylo ogloszenie dotyczace spadku produkcji zywnosci na zamkach. Otoz na moich zamkach wlasnie tak sie dzieje. Wstawilam dekorki o duzo wiekszym porzadku publicznym a mniej wojska moge utrzymac na zamkach. Jest szybsze zuzycie zywnosci. Kiedy to zostanie naprawione.
problem z Flasz -ustawianie i wysyłanie ataku z 6 fal trwa ponad 5 minut to żenada
nie będe zmieniał ustawień kompa pod gre bo komputer nie do tego tylko służy
jak coś zepsuliście to naprawcie a nie proponujecie jakieś bzdury
proszę wszystkich graczy o uczestnictwo w forum i chociaż krótkie wpisy nie zachowujmy się jak na wyborach że nie idziecie głosować a potem tylko nażekacie ,niech wszyscy poznają prawdziwą liczbe graczy którzy są nie zadowoleni ze zmian w grze ,wtedy nie bedzie to 50% zadowolonych a 2% marudzących
Panie Janie M jest pan przedstawicielem włascicieli tej gry i skoro Pan zachowuje się w taki ordynarny sposób do graczy to znaczy że czas już zakończyć tą kariere i zając się zadzeniem warzyw im będzie wszystko jedno
nie będe zmieniał ustawień kompa pod gre bo komputer nie do tego tylko służy
Nie musisz zmieniać ustawię "kompa", skoro nie służy do gry a czasem do uprawy roślinek, jak piszesz w części kolejnej swego wpisu. Niestety, nasza gra opiera się na Flashu, który mówiąc kolokwialnie się skończył i podaliśmy i Tobie i innym, kolejne możliwe rozwiązanie z powodu błędu w produkcie Adobe a nie naszym. Jeśli nic w życiu nie doceniłeś, doceń choć raz nasze chęci... choć raz Naszym błędem, lub jedyne co można nam zarzucić, to to, ze masę pracy kosztuje przejście na HTML5 gdzie za chwil kilka powinienem podać oficjalny komunikat o przejściu.
Panie Janie M jest pan przedstawicielem włascicieli tej gry i skoro Pan zachowuje się w taki ordynarny sposób do graczy to znaczy że czas już zakończyć tą kariere i zając się zadzeniem warzyw im będzie wszystko jedno
Hm... wiesz, wydaje mi się, że gdyby internetu nie wymyślili gdzieś tam w Ameryce na początku lat 70-tych, to zrobiliby to na pewno Polacy. Na potrzebę zrobienia jakiejś prywatnej wojenki. Dla przeciętnego polskiego zjadacza chleba jak Ty, anonimowa siec to spełnienie marzeń jak nie duszy. Nie wychodząc z domu, zawsze możesz dokopać temu, kto osiągnął więcej niż Ty ... A na koniec zamknąć "kompa" w poczuciu, dobrze spełnionego obowiązku ...
Kolejny raz wspaniała aktualizacja doprowadza do niestabilności w grze... i nie chodzi tutaj o rozbalansowanie równowagi miedzy graczami free i gotówkowymi... po prostu nie da się grać: 1) gaszenie nie działa - nie leci czas, 2) wysłanie ataku na wieże zajmuje grubo ponad 2 min, 3) księga misji pokazuje 0 (https://scr.hu/6WN0V2), a jak się nagle pojawi to i tak nie nalicza niczego do misji, 4) wiadomości otwierają się po 30 sek i wysyłają po podobnym czasie, 5) przegląd gospodarki się otwiera ale nic nie wyświetla 6) i pewnie inne rzeczy, których nie zdołałem zauważyć przez jak to nazwiecie "niestabilność gry wywołaną czynnikami od was niezależnymi, nad którymi wasi technicy już pracują w pocie czoła"
Hm... wiesz, wydaje mi się, że gdyby internetu nie wymyślili gdzieś tam w Ameryce na początku lat 70-tych, to zrobiliby to na pewno Polacy. Na potrzebę zrobienia jakiejś prywatnej wojenki. Dla przeciętnego polskiego zjadacza chleba jak Ty, anonimowa siec to spełnienie marzeń jak nie duszy. Nie wychodząc z domu, zawsze możesz dokopać temu, kto osiągnął więcej niż Ty ... A na koniec zamknąć "kompa" w poczuciu, dobrze spełnionego obowiązku ...
Jan
Gdyby to napisał jakiś gracz od razu dostałby co najmniej ostrzeżenie... regulamin jest dla graczy...
co do przejścia na html5 - czy do tego czasu nie lepiej powstrzymać się od "ulepszania" gry? Czyż nie jest dziecinną rzeczą zrzucać niedopatrzenia na czynniki niezależne od was jak flash? Przecież, jako specjaliści, technicy powinni doskonale wiedzieć co może pójść nie tak. Podjęcie ryzyka wiąże się z odpowiedzialnością - czas zacząć się dorośle zachowywać i brać odpowiedzialność za własne błędy - świadomie poczynione czy nie!
Komentarz
dziwne deko to jest
PROSIMY NIE WKŁADAĆ ŻADNYCH DEKORACJI DO INWENTARYZACJI DEKORACJI W KRÓLESTWIE BERIMOND, PONIEWAŻ TWOJE DEKORACJE MOGĄ ZOSTAĆ USUNIĘTE !!!
no to się zacznie lament
Bardzo fajna aktualizacja zwłaszcza opcja dająca możliwosć wymiany dekoracji
Wreszcie fajne rozwiazanie
Pozdrawiam jakzawsze
Arek.
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Otoz na moich zamkach wlasnie tak sie dzieje. Wstawilam dekorki o duzo wiekszym porzadku publicznym a mniej wojska moge utrzymac na zamkach. Jest szybsze zuzycie zywnosci.
Kiedy to zostanie naprawione.
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
1) gaszenie nie działa - nie leci czas,
2) wysłanie ataku na wieże zajmuje grubo ponad 2 min,
3) księga misji pokazuje 0 (https://scr.hu/6WN0V2), a jak się nagle pojawi to i tak nie nalicza niczego do misji,
4) wiadomości otwierają się po 30 sek i wysyłają po podobnym czasie,
5) przegląd gospodarki się otwiera ale nic nie wyświetla
6) i pewnie inne rzeczy, których nie zdołałem zauważyć przez jak to nazwiecie "niestabilność gry wywołaną czynnikami od was niezależnymi, nad którymi wasi technicy już pracują w pocie czoła"
BRAWO!
co do przejścia na html5 - czy do tego czasu nie lepiej powstrzymać się od "ulepszania" gry? Czyż nie jest dziecinną rzeczą zrzucać niedopatrzenia na czynniki niezależne od was jak flash? Przecież, jako specjaliści, technicy powinni doskonale wiedzieć co może pójść nie tak. Podjęcie ryzyka wiąże się z odpowiedzialnością - czas zacząć się dorośle zachowywać i brać odpowiedzialność za własne błędy - świadomie poczynione czy nie!