oni z tym nic nie zrobią muszką miwyskakiwać po to byś ty kupił i widział , że można kupić to i to , to jak w normalnym sklepie przy kasie masz też towary na półkach i zawsze coś przy wyciaganiu towaru na kasę zawsze coś sobie z półki weźmiesz taki był zamiar tych co grę stworzyli
Coż zaproponowałem jakieś rozwiązanie chyba to lepsze niż tylko narzekać a wejść w promkę i tak byś musiał żeby ją usunąć ze skrzynki tak samo jest z ofertami specjalnymi (trzeba rozróżnić oferty specjalne które dostajemy na skrzynkę w grze jak dzisiaj te minutki a promocje które namolnie wyskakują wjakieś najmniej odpowiednich momentach)
tylko że ja tych minutek nie dostałem nie miałem takiego prezntu
te reklamy mogłyby się pojawiać pod okienkiem, w którym aktualnie puszczamy ataki lub coś innego robimy a nie tak centralnie z zaskoczenia i to czasem kilka. To by było dużo lepsze rozwiązanie.
Sugerowaliśmy całym zespołem swego czasu, by w dniu planowanych zmian w grze, lub wszelakich planowanych (z naciskiem, planowanych) poprawek błędów, zawieszać wszelkie promocje jak je nazywacie. To dobry moment by znów przypomnieć o tej trafnej sugestii.
oni z tym nic nie zrobią muszką wyskakiwać po to byś ty kupił i widział , że można kupić to i to , to jak w normalnym sklepie przy kasie masz też towary na półkach i zawsze coś przy wyciaganiu towaru na kasę zawsze coś sobie z półki weźmiesz taki był zamiar tych co grę stworzyli
Oczywiście że tak, ale natrętne wyskakiwanie ofert w tej grze można porównać do natrętnego cygana który Ci wciska jakiś szajs w sklepie podczas stania w kolejce do kasy....Czyż nie? Od tego mają sklep rublowy żeby tam mogli prezentować swoje "dobrości"
oni z tym nic nie zrobią muszką wyskakiwać po to byś ty kupił i widział , że można kupić to i to , to jak w normalnym sklepie przy kasie masz też towary na półkach i zawsze coś przy wyciaganiu towaru na kasę zawsze coś sobie z półki weźmiesz taki był zamiar tych co grę stworzyli
Oczywiście że tak, ale natrętne wyskakiwanie ofert w tej grze można porównać do natrętnego cygana który Ci wciska jakiś szajs w sklepie podczas stania w kolejce do kasy....Czyż nie? Od tego mają sklep rublowy żeby tam mogli prezentować swoje "dobrości"
Fragment z pkt. 2 regulaminu, którego nie czytałeś:
Nieuprzejme zachowanie, obrażanie, oszczerstwa kierowane pod adresem
innej osoby, groźby, dokuczanie, wulgarne lub obsceniczne treści,
nielegalne działania, propaganda, agresywne i obraźliwe zachowanie
związane z wrogością w kierunku innych kultur/religii, innych
narodowości oraz inne, obraźliwe i zmierzające do prowokacji zachowania"
Oficjalnie Cie informuje, że jesteś tuz przed blokadą.
Sugerowaliśmy całym zespołem swego czasu, by w dniu planowanych zmian w grze, lub wszelakich planowanych (z naciskiem, planowanych) poprawek błędów, zawieszać wszelkie promocje jak je nazywacie. To dobry moment by znów przypomnieć o tej trafnej sugestii.
Jan
Jan M a powiedz mi czy niedało by się w prowadzić do gry opcji ( Niepokazuj mi nigdy osiągniętych wygranych )
wiesz wbijasz ewentem samuraji festiwal lotosowy to trche tego trzeba pogasić a worki to nawet dwa razy ((
A i jeszcze jedno niewydaje się Tobie że problem promocji to tak w połowie problem skalowania wielkości tego ogłoszenia?Wiesz Gracz ma słaby wzrok to im większe powiększenie w przeglądarce to tym większa plansza z ofertą .To naprawde w pewnym momańcie robi się kloc na cały ekran.
Komentarz
Jan M a powiedz mi czy niedało by się w prowadzić do gry opcji ( Niepokazuj mi nigdy osiągniętych wygranych )
wiesz wbijasz ewentem samuraji festiwal lotosowy to trche tego trzeba pogasić a worki to nawet dwa razy
((
A i jeszcze jedno niewydaje się Tobie że problem promocji to tak w połowie problem skalowania wielkości tego ogłoszenia?Wiesz Gracz ma słaby wzrok to im większe powiększenie w przeglądarce to tym większa plansza z ofertą .To naprawde w pewnym momańcie robi się kloc na cały ekran.