Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Zwiastun Majowy - Dyskusja

1235»

Komentarz

• Piszcie, że chcecie żeby jeszcze książke z nagrodami w samuraju powiększyli to może wreszcie zwiększą ten obóz xD
  • kihu (PL1)kihu (PL1) PL1 Posty: 2
    Czy Wam się już całkowicie mózg zlasował ???

I co ? I teraz zabieracie nagrody za TOP100 ??

Jeśli tego nie zmienicie do następnej edycji obiecuje że kończę tą farse i się żegnamy a wraz ze mną na pewno pójdzie kilka osób
  • Janomar (PL1) powiedział(a):
    Mustasj (PL1) powiedział(a):
    łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    http://scr.hu/1lpv/3oh79
    Gram tylko jednym kontem a  pytanie jest takie JanieM kto upowaznil Ciebie do wypisywania na forum czy ktos kupuje znaczne ilosci waluty premium czy tez nie??Nia mam zadnych innych kont i nie mialem.A ile Ty masz kont??zapytam z ciekawosci.
    Gram tylko jednym kontem a  pytanie jest takie JanieM kto upowaznil Ciebie do wypisywania na forum czy ktos kupuje znaczne ilosci waluty premium czy tez nie??Nia mam zadnych innych kont i nie mialem.A ile Ty masz kont??zapytam z ciekawosci.
    Lomoy przrstan w koncu  narzeakac o juz czytac. Nie idzie. Wez sie ********w garsc. Lubie jak zuczki ns forum wyja ale stanowczo przesadzacie
    Tc

EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Czubajka.
    Lubisz jak wyją?
    Chyba cos nie tak z Toba. Albo masz w tym jakis interes skoro wiekszosc graczy uwaza, ze gra zrobila sie do kitu, a Tobie odpowiada...
    Co za "dziwolągi"...
    nie zamierzam z Tobą polemizować.. a już na pewno nie na temat jakies przygłupiej gry.. nie dlatego ze nie mam wiedzy na jej temat bo tak sie składa ze mam .. i to wiekszą niz Ty masz czy kiedykolwiek miec bedziesz.. ale dlatego ze po prostu mi sie nie chce..  a to ze nie podazam slepo za jak to okresliłes "większoscią" wcale nie oznacza ze jestem dziwolągiem.. kolka wzajemnej adoracji na forum i poklepywanie sie po plecach .."postami" tez raczej nie sa w moim stylu..  lizanie dupy moderatorom czy udział w ich jakis przyglupich konkursach forumowcyh tez niestety nie byly nigdy moja mocną stroną...     gra do kitu? to nie graj. i to by bylo w sumie na tyle:)

• kihu (PL1)kihu (PL1) PL1 Posty: 2
    Nawet nikt nie raczył się wypowiedzieć... to pokazuje jak mają nas głęboko...
  • "I JAK TERAZ SOJUSZ ROZWIJAĆ?"

chyba nie bede wpłacał rubinów.. a jeśli nie bede wpłacał to rozwój do 65 miejsc w sojuszu zajmie wieczność

• Czy łaskawy Support coś w końcu odpowie na Nasze pytania w sprawie powiększenia ilości wojska na Obcy/Kruk czy dalej będziecie siedzieć cicho??? Bo chyba tylko to potraficie....Macie Nas za idiotów czy co? dla Was liczy się tylko jak wyzyskiwać z Graczy jak najwięcej kasy realnej,najmniejszym Waszym kosztem,dajecie tylko takie Eventy które przynoszą Wam jak najwięcej kasy...a o Nas wogóle nic nie myślicie...10mln chwały ?? na zamkach 500+ ?? Kto wymyślił taki pomysł ?? bo chyba inteligentny nie jest...a skoro nie jest inteligentny to jest baaaardzo sprytny i myśli o własnym portfelu i takiemu to tylko 4 litery przetrzepać delikatnie mówiąc bo nie ma szacunku do innych graczy tylko tak jak wspomniałem wcześniej myśli o własnym portfelu... nie wiem czy coś do Was dociera czy nie ale Ludzie powoli będą zaczynać kończyć tą gre przez Wasze zmiany...ale chyba do Was to dotrze gdy zostaniecie sami w pare osób z ''Supportu'' i tylko Wy będziecie wydawać kase realna na utrzymanie tej gry i życze Wam abyście jak najwięcej wydali swoich Pieniędzy realnych na utrzymanie tej gry skoro tak Nas traktujecie jak do tej pory to zostańcie tak samo potraktowani. 

Pozdrawiam Adam :)
  • Dla kogo zrobiliście tą aktualizację?

Tylko CZTERY sojusze były w stanie ukończyć książkę i zdobyć wszystkie nagrody sojuszowe... To jest naprawdę porażka - zwłaszcza dla mniejszych sojuszy którzy nie są w stanie teraz dorównać mocniejszym... Niby skąd mają wziąć rubiny na poprawę wartości sojuszu?

Aaaa zapomniałem -musi być balans gry.... szkoda że sami go zaburzacie bo dysproporcje pomiędzy graczami rubinowymi a nie rubinowymi robią się potężne i nie do przejścia :neutral:  Chciałbym uzyskać odpowiedź co rozumiecie pod pojęciem balans gry, które często się tutaj pojawiało podczas różnych aktualizacji. Bo na pewno to nie jest ten balans o którym wszyscy myślimy

Na 20 min przed końcem wydarzenia tylko 3 osoby ukończyły książkę... To jest chore, naprawdę chore żeby tyrać całe 4 dni na grze, latać na rubinowych zabawkach i premiach i nawet nie ukończyć książki...

Chcemy powrotu Alchemika!!
  • jedno pewne kto to wymyślił ma w dna min. 50% nooooooooooooooooooba!
  • wlaz support na płot niech walnie go młot
  • co do strajku - popieram

• Karita (PL1) powiedział(a):
    jak dobrze przeczytałam i zrozumiałam to elementy zbroji beda teraz na czas??? 
    ze beda miały termin ważnosci ?? po czym trzeba bedzie od nowa zdobywac? 
    nie żartuj
  • HUBSON52 (PL1)HUBSON52 (PL1) PL1 Posty: 19
    no to fakt na krukach i obcych warto jedynie walczyc o dekorke zeby tytul nie spadł i to wszystko moim zdaniem. 10baniek to przeginka a najlepsze to jak dali to na jeden dzien w pierwszej edycji - bez wyobraźni
  • Marian.andryszc (PL1) powiedział(a):
    i jak zwykle po aktualizacji już pierwszy bug... spróbujcie zrobić zwiad... na bank gra Wam się zawiesi... miałem sygnały w sojuszu o tym zjawisku... i sam tego doznałem, gdy chciałem zrobić zwiad wieży...

Uuuuu, w jakim  poszanowaniu ma nas graczy ten "kochany" support

jestem za czarną chorągwią na mapie i zakazem zakupu rubinów...

oczekujemy szybkiego naprawienia powyższego bugu...:-(((
    Już jest naprawione to :D
Sign In to comment.