Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Zwiastun Majowy - Dyskusja

124

Komentarz

• bez komentarza
    piotr wielki 17 @ pl 1
  • jak kupisz promocje 250% to uzbierasz chwaly ze hej,ten jedo dniowy ewent jest po to zeby zobaczyc ile gracze  wycisna chwaly,potem wylicza srednia i w nastepnym ewencie pewnie bedzie .....................
    Bo po co daja 1 dniowy ewent??
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • krasnal665 (PL1)krasnal665 (PL1) Posty: 10
    edytowano 05.05.2018
    Po jakiego grzyba publikujecie terminarz jak go nie przestrzegacie.
    Zamiast Berimondu Kruki na 1 dzień i obcy na 2 a wymagania z kosmosu, Co to k.... ma być ?
    I po jaką ch.... było zmieniać Kruki na obcych skoro nagrody identyczne. Żeby gracze przypadkiem za dużo nie zdobyli ?
    Nie będę latał wcale bo szkoda czasu i zabawek, a jak nie będzie poprawy to oleję tą grę bo tylko na to zasługuje w tej formie.
    A i jeszcze jedno. Weźcie to Ostrze Furii i utnijcie łeb temu co to wymyślił.
    Post edited by krasnal665 (PL1) on
  • https://scr.hu/BJneJr
    tylko wszedlem na gre a tu przywitano mnie takim powitaniem screen wyzej  i napewno kupie promo do obcych zeby ksiazke zamknac  buhahaha. Obok podano ze wartosc tego to 1600zl ,wiec ja mam pytanie do moderatorow na jekiej podstawie wyliczacie ze to wartosc to 1600zl???????????????To zalatuje wielka lipą.

• wczesniej te nagrody z obcego i kruka byly jakies sensowne -teraz  te same nagrody podzieliliscie je  na drobne 
    robiac z ewentu -raczej ewent miesieczny  --nic pozazdroscic pomyslow 
  • jak wyzej 1600zl
    wyzej zamiescilem sreen co za 1600zl oferuje GGS i na zdrowy rozsadek trze byc zdrowo kompnietym przez konia w tyl glowy zeby wydac na pixele 1600zl.A mam pytanie co moge kupic w sklepie za 1600zl??
    Pare spodni ,buty, kurtke,swetr i napwno cos jeszcze.Wiec ja sie pytam dla kogo sa te ceny??

• Nieprzesadzajmy te wartośći to marketingowa ściema 85 tysi rubla to jak dlam,nie 50 euro

czerwona.malwa @ pl 1
  • 10 mln chwały do zamknięcia książki ??? hahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhah

Gracze mieli problemy zeby zamknąć poparzednią książkę na 2 mln chwały mając takie lipne zamki a wy podnosicie próg 5 krotnie

Kolejny event skopany przez pazerność GGS - kiedy skopiecie Berimond na zielonym i japońców? 

Odechciewa się grać w tych waszych eventach...
    Chcemy powrotu Alchemika!!
  • Talen (PL1)Talen (PL1) PL1 Posty: 35
    Jestem nowym graczem gram nieco ponad 4 miesiace. Moje wnioski:  kruki i obcych mozna sobie darowac (atakuje tylko po zarcie, ewentualnie jak wpadnie taki powyzej 1000 a to sie prawie nie zdarza). Nomadow najbardziej lubie, mam nadzieje ze nie zrobia takiej ksiazki jak w krukach. Odkad gram, wszystkie wprowadzone zmiany jakie zauwazylem sa na gorsze.
  • abidal10 (PL1)abidal10 (PL1) PL1 Posty: 12
    Czas 2 tygodnie.. eventy: kruki( czy tam obce ), samuraje, kruki, obce i dziś znowu kruki.. to jakiś żart?
  • Czemu 7 maja są kruki a nie nomad ile można wydałem dużo monet na wojsko i teraz mam mało, wojska też raczej na krukach nie utrzymam i co robić ....
    Ostatnio byli obcy więc teraz pora na nomada naszykowałem się a tu patrzę na miesięcznym pisze kruk i ręce opadają.
  • 5 dzień kruków i 3 event. normalnie już się nimi RZYGAĆ chce
  • Mustasj (PL1)Mustasj (PL1) Posty: 56
    edytowano 07.05.2018
    łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    http://scr.hu/1lpv/3oh79
    Gram tylko jednym kontem a  pytanie jest takie JanieM kto upowaznil Ciebie do wypisywania na forum czy ktos kupuje znaczne ilosci waluty premium czy tez nie??Nia mam zadnych innych kont i nie mialem.A ile Ty masz kont??zapytam z ciekawosci.
    Gram tylko jednym kontem a  pytanie jest takie JanieM kto upowaznil Ciebie do wypisywania na forum czy ktos kupuje znaczne ilosci waluty premium czy tez nie??Nia mam zadnych innych kont i nie mialem.A ile Ty masz kont??zapytam z ciekawosci.
    Lomoy przrstan w koncu  narzeakac o juz czytac. Nie idzie. Wez sie ********w garsc. Lubie jak zuczki ns forum wyja ale stanowczo przesadzacie
    Tc

EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Czubajka.
    Post edited by Czubajka on
  • wiktorio123 (PL1)wiktorio123 (PL1) PL1 Posty: 232
    a jakby kto pyatal to kruka mozna kupic juz za 400 tysi rubli  a obcego za ok 200 k milego kupywania hahaha
    wiktorio123 @ pl 1
  • wiktorio123 (PL1) powiedział(a):
    a jakby kto pyatal to kruka mozna kupic juz za 400 tysi rubli  a obcego za ok 200 k milego kupywania hahaha
    Zobacz sobie czołówkę w rankingu Kruków - jak widać ludzie dalej płaca za tą grę
    Chcemy powrotu Alchemika!!
  • Romsel (PL1)Romsel (PL1) Posty: 14
    edytowano 07.05.2018
    Jak dla mnie osobiście to nie ma po co grać w ewencie kruk/obcy. No totalnie nie mam po co. Ewentowy gienek mi nie jest potrzebny zresztą nie będe się zdzierał za to badziewie do 7.5mln chwały. Chyba ze sojuszowo o top20 z braku laku :) Nawet mi się nie chce latać. 
    Mam wrażenie że ggs szuka idiotow. Chcą nas zmusić do kupowania premek albo siedzenia tu 24h :) buhahahaha Ja wysiadam a pare lat gry za mną :) 

Co do kruka i obcego u sprzedawcy to porażka i czy wy też macie go podbitego do 20lvl czy to jakiś bug?
    Post edited by Romsel (PL1) on
  • wiktorio123 (PL1)wiktorio123 (PL1) PL1 Posty: 232
    tak tez mam podbite do 20 lvl
    wiktorio123 @ pl 1
  • 477 000 gienek to w promocji 240 000 to przy promocji na ruble jakieś 80 euro daje mi 270 ooo rubli

No to powiem że przy moim czasie na gre załapanie się do pierwszej setki nawet na wykupionej promocji było czysto teoretyczne Nie twierdze że kupie kilku ale wielu graczy kupi sobie kilku

niewiem tylko jak wypada na tle żywiołów :(((

czerwona.malwa @ pl 1
Sign In to comment.