Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Zwiastun Majowy - Dyskusja

245

Komentarz

• Vodka69 (PL1)Vodka69 (PL1) PL1 Posty: 34
    https://scr.hu/oyVaVv  dzięki za zepsucie zmiennego po aktualce
  • jezeli za cos place to  musi mi to dawac przewage proste.My kupujemy rubiny i co mamy??to samo co kazdy kto nie kupuje.Czasowe zbroje to jest lipa dopiero!!!!Mysle ze ggs przestalo sie rozwijac gra stoi w miejscu, nic nowego tylko utrudnienia w grze.Kupowac wiecej czerwonych 2 000 000 mil.tygodniowo i kupowac tylko .czasowe zbroje na nomadow buahahah
    http://scr.hu/1lpv/tht8q
    to juz dopiero jest Skandal zeby placic 130 000 czerwonych za pixelowe wojsko 
    http://scr.hu/1lpv/eyc97
    zobaczmy ile trzeba wydac zl zeby kupic sobie wojsko??
    Pazernosc ,pazernosc,pazernosc.
    Darmowa gra!!!
    buahahaha
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    jezeli za cos place to  musi mi to dawac przewage proste.My kupujemy rubiny i co mamy??to samo co kazdy kto nie kupuje.
    Ja się dziwię że jest ktoś kto jeszcze kupuje ruble :smile: 
    Kiedyś faktycznie rubiny dawały przewagę -choćby jeśli chodzi o wyposażenie, prędkość przemieszczania się, dekorki - a teraz? Kupujecie rubiny, nabijacie im kieszenie a nic z tego nie macie

Nie lepiej się piwa napić w domu :smiley: ?
  • Jeśli chcemy coś zdziałać polecam rozpocząć strajk i na mapie i na forum. jeśli zaczniemy przestawać zakupywać od nich produkty, może w magiczny sposób nas zobaczą i zajmą się magazynem dla dowódców nomadami itd. chociaż to i tak wystarczy na najwyżej trochę.

• Jan MJan M Posty: 2,620
    FamousAleks (PL1) powiedział(a):

Jeśli chcemy coś zdziałać polecam rozpocząć strajk i na mapie i na forum. jeśli zaczniemy przestawać zakupywać od nich produkty, może w magiczny sposób nas zobaczą i zajmą się magazynem dla dowódców nomadami itd. chociaż to i tak wystarczy na najwyżej trochę.

A ja od siebie najpierw. Podżeganie do buntu , zwłaszcza do niekupowania rubinów, kończy się zasadniczo banem dlatego proszę zaprzestać takie wpisy umieszczać.

Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Gra jest darmowa tak długo jak sobie tego gracz życzy. Jeśli chce posiadać coś więcej, musi zakupić walutę premium. Nigdzie nie widzę opisu gra darmowa ... nie znam gry darmowej tego formatu. Natomiast jeśli kupisz te rubiny, nie możesz napisać - Żądam więcej. Żądasz co chcesz nabyć a nie żądam więcej. To jak poprosić sprzedawce o kilo kiełbasy a jak masz ją w koszyku, żądać 10 kg, bo w końcu zapłaciłem za pierwszy kilogram .... Ta sytuacja roszczeniowa pojawiała i pojawiać się będzie na forum latami, ale jedna zasada się nie zmieniła w tym czasie. Podżeganie do buntu skończyć się możne banem nawet na konto gry co miało miejsce już w historii tej gry....

łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    .My kupujemy rubiny i co mamy??
    zobaczmy ile trzeba wydac zl zeby kupic sobie wojsko??
    Pazernosc ,pazernosc,pazernosc.
    Darmowa gra!!!
    buahahaha
    To kolejne konto na którym kupujesz dość znaczna ilość rubinów i wydaje się, powinieneś być ostatnią osobą, która narzeka na płatną grę :) Na każdym koncie gry na którym tu grałeś, kupowałeś je w ilościach, które mogą tylko dać przewagę w grze o której wspominasz :)

Czasowe elementy wystroju dowódcy czy kasztelana, już są obecne na grze i o nich mowa w ogłoszeniu. Są obecne od lat i nie widzę powodu do nagłego wzrostu zaniepokojenia tym faktem. Twórcom zależało na wyróżnieniu tych dodatków które nota bene sprzedają się bardzo dobrze :)

Pozdrawiam

• Dlaczego w sklepie nomada zniknął kasztelan do kupienia? chodzi o generała jeźdźców ze wschodu ?
  • marello (PL1)marello (PL1) PL1 Posty: 185
    edytowano 24.04.2018
    a czy nie dało by się tej majowej aktualki przełożyć na czerwiec lub lipiec, bo po tej dzisiejszej starczy nam wrażeń na dłuższy czas :)
    marello @ pl 1
  • katarzyna08 (PL1)katarzyna08 (PL1) PL1 Posty: 93
    edytowano 24.04.2018
    znikł  jego  cały  komplet    jest teraz  do kupienia  za rubiny
  • katarzyna08 (PL1) powiedział(a):
    znikł  jego  cały  komplet 
    Faktycznie nie ma.... A jeszcze do południa był bo zdązyłem kupić zbroję... Pytanie teraz czy będe mógł skompletować całość nie wydając ani złotówki na ruble?

Naprawdę kopiecie sobie coraz większy dołek pod sobą... :neutral:
    Chcemy powrotu Alchemika!!
    O Prze Luj (PL1) powiedział(a):

... a ja bym prosił byś nie groził graczom,  możesz w domu ale tutaj baw się zgodnie z zasadami gry, z naciskiem baw się :)

Jan
  • Jan M powiedział(a):

... a ja bym prosił byś nie groził graczom,  możesz w domu ale tutaj baw się zgodnie z zasadami gry, z naciskiem baw się :)

Jan
    Drogi Janie, ja nie grożę graczom, tylko mówię to co widzę... Bo to co wyprawia cały zespół GGS ostatnimi czasy woła o pomstę do nieba.... Cały czas bzdurne aktualizacje, psują każdy kolejny event - za niedługo to nie będzie już po co grać.

Sugerujesz że dawanie ubranek dla kasztelana na pół dnia jest w porządku ? Większość już kupiła pewne elementy i teraz pewnie żeby skompletować cały zestaw będą musieli sięgnąć do realnej kieszeni... Tak się nie robi - zwłaszcza że w zapowiedziach nic o tym nie było.
    Porównałeś wcześniej do kupna kiełbasy - to tak jakbyś wpłacił realny zadatek w jakimś sklepie na komplet ubrań i potem Ci go brutalnie zabrali, bez wcześniejszego uprzedzenia...

Forum jest po to żeby się swobodnie wypowiadać, już przyzwyczailiśmy się że cały zespół GGS ma gdzieś to co myślą gracze - a mają naprawde świetne pomysły i ta gra ma naprawdę potencjał żeby stać się czymś naprawdę fajnym na lata... A tymczasem mam wrażenie że usuwacie niewygodne dla was posty - więc pytanie po co forum? Skoro nie ma swobody wypowiedzi tylko cenzura ?
    Chcemy powrotu Alchemika!!

Forum jest po to żeby się swobodnie wypowiadać, już przyzwyczailiśmy się że cały zespół GGS ma gdzieś to co myślą gracze - a mają naprawde świetne pomysły i ta gra ma naprawdę potencjał żeby stać się czymś naprawdę fajnym na lata... A tymczasem mam wrażenie że usuwacie niewygodne dla was posty - więc pytanie po co forum? Skoro nie ma swobody wypowiedzi tylko cenzura ?
    Wrażenie, że grozisz przysłania Twoje dobre intencje. Forum nie jest od swobodnego ferowania językiem a jeśli nawet to w zakresie jego regulaminu. I jak zawsze, są dwa wybory, albo to akceptujesz albo nie. Skoro tu jesteś, znaczy zaakceptowałeś te zasady, złamiesz je, ponosisz konsekwencje w tym regulaminie zawarte, tyle w temacie ode mnie.

Jan
  • Janie nie odpowiedziałeś na pytanie co z z tymi ubrankami dla kasztana? przychodzę z racy, wchodzę i patrzę - nie ma - o co chodzi?
    EnaMarlena @ pl 1
  • Przepraszam czy jakiś moderator odpowie mi dlaczego nie ma kasztelana w nomadzie do kupienia?

EnaMarlena (PL1) powiedział(a):
    Janie nie odpowiedziałeś na pytanie co z z tymi ubrankami dla kasztana? przychodzę z racy, wchodzę i patrzę - nie ma - o co chodzi?
    Dostałem właśnie odpowiedź, niestety najwcześniej w edycji po 7 maja, będzie dostępny ten kasztelan. Bardzo mi przykro.
  • szkoda :(

EnaMarlena @ pl 1
  • http://scr.hu/1lpv/3oh79
    Gram tylko jednym kontem a  pytanie jest takie JanieM kto upowaznil Ciebie do wypisywania na forum czy ktos kupuje znaczne ilosci waluty premium czy tez nie??Nia mam zadnych innych kont i nie mialem.A ile Ty masz kont??zapytam z ciekawosci.
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • BRAK SŁÓW   :persevere:
  • Witam,

co z dowódcą Kruka, który był zawsze dotychczas dostępny za top 100 po jednym elemencie na event.  Z tej zapowiedzi maja wynika, że już nie będzie można go kompletować, proszę o szczegóły.

Barristan Selmy @ pl 1
Sign In to comment.