Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Zwiastun Majowy - Dyskusja

Jan MJan M Posty: 2,620
Witam,

W tym miejscu rozpoczynamy dyskusje, na temat zmian jakie czekają nas w ogłoszeniu z TEGO miejsca.

Pozdrawiam, Jan
«1345

Komentarz

• oskarito5 (PL1)oskarito5 (PL1) PL1 Posty: 414
    Otóż suport zapowiadał, że w I kwartale tego roku ma być powiekszony magazyn dla dowódców.   I kwartał minął  a obóz się nie powiększył.    Doczekamy się tego momentu  ? czy ten pomysł poszedł w niepamięć?  
    oskarito5 @ pl 1
  • Hmm ciekawe czy dam rade zdobyć tego kasztelana w 23 dni? Przecierz to wydarzenie miesięczne więc powinien być miesiąc. Ale czemu  nie ma miesiąca? Oto jest pytanie :)
  • Witam serdecznie

Bardzo chętnie zebrałbym nowych dowódców lecz z uwagi na brak miejsca w obozie i w magazynie niestety zrezygnuję z tych dedykowanych setów.

Czy ktoś zwrócił uwagę na wygląd tych nowych ubranek? Mam wrażenie, że już gdzieś je widziałem ....

Pozdro
    Pablo000 @ pl 1
  • kolejne zestawy dla dowódców a obóz nie powiększony a pierwszy kwartał minął. doczekamy się na to w tym roku czy może nastąpi to dopiero w pierwszym kwartale następnego roku???? A dowódcy dedykowani to już totalna głupota. gdzie mamy ich pomieścić? zamiast dowódców pod konkretne wydarzenie dajcie jakiegoś fajnego dowódcę do atakowania innych graczy to więcej osób się na niego pokusi niż na takiego, którego się ubiera na dany event a potem daje do szafy
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    ja odpuszczam
    ani miejsca w magazynie
    ani wodzów żeby ubrać
    ani chęci
    ani czasu na kolejną powtórkę z rozrywki
    powoli to wszystko staje się nudne
    czy jest ktoś kto w końcu zrobi porządek z tą grą?
  • Czyli zestaw badz brakujace elementy KRUKA , tego obecnego a juz niebawem starego bedzie do kupienia tylko u sprzedawcy za ruble tak ?
    Sprawe obozu szkoda komentowac....
  • czkawka55 (PL1)czkawka55 (PL1) PL1 Posty: 120
    edytowano 23.04.2018
    To co?
    wojne dociągamy do końca :)
    i kończymy gierke ;)
    czkawka55

• no_name (PL1)no_name (PL1) PL1 Posty: 75
    lipa lipa lipa.... 
    nowe zestawy, kolekcja wiosenna...
    gdzie to pomieścić? 

na moje oko do gry dorwali się spece od uzależnień behawioralnych albo ktoś, kto zna nowy typ gracza - nastawionego na szybkie nagrody bez konieczności myślenia o celach strategicznych... generacja x i y...

co dalej? dekory za logowanie się? ubranka za pacnięcie wieży? ... 

chyba czas na empireową (wcześniejszą) emeryturę...
  • zrobcie jeszcze dowodce specjalnego na wieze na piaskach, szczytach i zimie na zieleni tez przydalby sie inny 
    gra stala sie typowo eventowa
  • Wraz z następną aktualizacją jaką planujemy,  nastąpi rozszerzenie nagród za aktywność, a także wymiana dotychczas obowiązujących nagród w taki sam sposób jak w Inwazji Nomadów.

Czyli rozumiem, że limity punktów do nagród też będą podniesione tak, że niemożliwe do zdobycia bez wydawania pieniędzy albo siedzenia 24/7 na grze?

Również zgadzam się z poprzednikami, obiecujecie graczom że wprowadzicie ich sugestie - tylko dlatego żeby tłum się uspokoił, a potem macie ich głęboko w ...
    Chcemy powrotu Alchemika!!
  • ja czekam na dowodce specjalnego na Beri Zielone hhhh.
    Przeciez to SKANDAL!!!!!!!co oferuje GGS .General Obcy ogarnia kazdy ewent wiec po co te nowe  barachlo????Dajcie zestawy do walki Kasztelanow pare i Gienkow zeby mialy do dziedzinca 200% to zacznie  sie gra.
    Czekam na specjalnego gienka do zbierania drewna,kamieni i zywnosci,wegiel,szklo,oliwa.buahahaha.
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • dymitr38 (PL1)dymitr38 (PL1) PL1 Posty: 115
    A ja czekam aż powiększą obóz ciekawe czy się doczekamy aby było więcej dowódców jak myślicie ludziska, marzenie ściętej głowy czy jest to realne he he, bo na razie tylko skończyło się na zapowiedzi. A po za tym GGS wyciąga od Nas coraz więcej kasy, no próbuje czyli standard.
    dymitr38 @ pl 1
  • Nie doczekamy się wprowadzenia naszych sugestii... Cały zespół GGS ma nas gdzieś... Oczy może im otworzyć jedynie strajk mapy, jak zobaczą że ich zyski nagle zmalały to nagle dziwnym trafem wprowadzą wszystko to o co prosimy :neutral:
  • dawac juz ten testowy :)   aktualka bankowo z błędami... jak nic bedzie ponowne zamkniecie serwera :)
  • dymitr38 (PL1)dymitr38 (PL1) PL1 Posty: 115
    To robimy strajk całej mapy a tym samym koniec działań wojennych, bez wyjątku cała  mapa staję he he jest to realne i żadnego kupowania rubli ani złotówki.
    dymitr38 @ pl 1
  • To kiedy zaczynamy strajk? Jestem za... gra w końcu jest dla nas czy dla nich? dla ich zysku? Kupując ruble robimy IM łaskę, więc skoro im płacimy, to wypadało by chociaż z czystej kultury brać nasze postylaty pod uwagę. Szanujmy siebie i nasze pieniądze. 
  • A ja się pytam gdzie są nagrody za Wiosenne Noce ? Tyrałem cały miesiąc żeby być w 30 a nagród brak
  • jak dobrze przeczytałam i zrozumiałam to elementy zbroji beda teraz na czas??? 
    ze beda miały termin ważnosci ?? po czym trzeba bedzie od nowa zdobywac? 
  • `Okno dialogowe ostrzeże graczy, że ich element wyposażenia wygaśnie, zanim armia dojdzie do bram wroga.`
  • Wyposażenie tymczasowe to kompletny idiotyzm. Szkoda czasu i zabawek na zdobywanie tego chłamu
Sign In to comment.