Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Wychodzimy na minus przez głupotę GGS :)

Obliczenia:

15 200 : 75 = 202,(6)= 207 - tyle ataków potrzeba około aby ukończyć event (samuraje, nomadzi)
207 - 9 (liczba poziomów nie wymagająca gaszenia) x 2 (około 2 obozy się robi) = 189 - kompletów 1h i 30min. na gaszenie

189 zużywa się aby ukończyć event. Za nagrody (samuraje) dostajemy 60 (nagrody indywidualne) 189 - 60 = 129 30 min
                                                                                                        129 1h - 15 (nagrody sojuszowe) = 114
Podsumowując - aby ukończyć event potrzeba 189 klepsydr (30 min i 1h)
Dostajemy ile? 189 - 114 = 75 minutek 1h oraz 189 - 129 = 60 minutek 30min.
Wychodzimy na minus chcąc ukończyć event. Gratulacje GGS, gra idzie na umarcie :) Pozdrawiam.

Komentarz

  • czyli dążysz do tego że gdy samuraja gasiłeś pominięciami 5h to było łatwiej?
    nie sądze - zauważ że teraz gdy zdobędziesz 11 tysięcy pkt u samuraja to dostajesz po 30 czasówek - co daje 30 ataków
    po staremu bys dostał za ten sam pułap po 5 czasówek 5 i 24h - co da ci 10 ataków
  • CzubajkaCzubajka Posty: 1,752
    Witam,

    GorgeousVeniVis są dwa podobne tematy, założone na forum w ostatnim czasie na temat przyspieszaczy.
    TU i TUTAJ.
    Proszę nie tworzyć takich samych tematów tylko dopisywać się do już istniejących.
    Tu zamykam.

    Czubajka 
Ta dyskusja została zamknięta.