zmienny może być ale jak zwykle coś popsuli. Atakowałem 4 zmiennych a w punktacji pokazuje że tylko 3.Chciałem atakować 5 a tu komunikat że mam wydać ruble aby kupić runy ataku. Nie gram aby ładować kase.
Nie wiem co zrobia, jak zwroca rubiny? Wyslalem atkow kilka i jak zauwazylem ze pobiera rubiny to juz bylo za pozno... Masakra... Janie, prosze o informacje co z tym bedzie? Mam na mysli zwrot rubinow.
Po prostu super, jak zawsze wszystko działa CUDOWNIE. Pytanie jak macie zamiar oddać rubiny, które zostały wydane przez WASZ błąd/y (nie planowałem ich inwestować w zmiennych)??. 2 ataki i minus 12k rubinów. Jeżeli to jest sposób na wyciągnięcie od Nas kasy, to ja dziękuję i wysiadam. Czekam na zwrot, nie na odpowiedź typu Bardzo nam przykro, ale takie życie.
i tradycyjnie co ewent awaria błąd goni błąd żenada tu już nie ma co sie denerwowac tylko śmiać do łez a tłumaczenia są coraz bardziej zabawniejsze nawet bardziej jak te awarie hahahaha
Przy ataku? Nie zauważyłem... Inna sprawa, że ubranka działają dobrze, ale umiejętności legendarne już nie: liczba fal jest zwiększona, a ilość woja na skrzydłach już nie - umiejętność nie działa
nie ma sie co przejmowac, przeciez jest juz przetestowany indywidualny system rekompensat.... kazdy dostanie co do drabiny :P heh a tak na powaznie czy naprawde tak to powinno wygladac ze polowa mapy nie moze latac na zmiennych ? kolejna czesc moze latac i amba , wojska nie ma a jeszcze inni lataja sobie na luzaku i zbieraja talizmany ?! chyba wasza glowna zasada wyrownania szans troszke sie chwieje!!! czy jest ok ??
Czy tż tracicie wojsko po ataku? Po tym jak chciało ruble pokazywało mi że mam 4 ataki. Nie wiem czy mi zdjęło ruble ale jak chciałem polecieć z głównego na obcych to się zdziwiłem że nie mam czym. Specjalnie na Zmiennych pościągałem ofa tak że miałem -5k jedzenia a teraz po 2 atakach mam jedzenie na +1,5k i nie mam 2,5k wojska.
Dziś w nocy straciłam trzy składy na zabawkach rubinowych w atakach na zmiennokształtnych a w dwóch atakach po połowie wojska i narzędzi ..dlaczego Nas nie poinformowano ze istnieje bug nie tylko z wysyłaniem ataków ??? ale że i też tracimy wojsko i zabawki ???, rankingu brak??? i z tych ataków nic nie zostanie mi doliczone ??? Domagam się zwrotu wojska czterech pełnych składów Zabójczy Wojownik Weteran i Demoniczny Wojownik Weteran + zabawki mur tarcze ,ciężki taran , wieże oblężnicze ,głazy . poniosłam za duże straty i oczekuje zwrotu ..
Dziś w nocy straciłam trzy składy na zabawkach rubinowych w atakach na zmiennokształtnych a w dwóch atakach po połowie wojska i narzędzi ..dlaczego Nas nie poinformowano ze istnieje bug nie tylko z wysyłaniem ataków ??? ale że i też tracimy wojsko i zabawki ???, rankingu brak??? i z tych ataków nic nie zostanie mi doliczone ??? Domagam się zwrotu wojska czterech pełnych składów Zabójczy Wojownik Weteran i Demoniczny Wojownik Weteran + zabawki mur tarcze ,ciężki taran , wieże oblężnicze ,głazy . poniosłam za duże straty i oczekuje zwrotu ..
masakra bug buga pogania
zespół empire powinien stworzyć jakieś narzędzie informujące o tego typu bugach na grze. Przydało by się wyskakujące okienko, zawierające informację, żeby nie atakować zmiennokształtnych. Nie każdy czyta forum. A informacja o błędzie mogła by zminimalizować straty graczy
masakra bug buga pogania
zespół empire powinien stworzyć jakieś narzędzie informujące o tego typu bugach na grze. Przydało by się wyskakujące okienko, zawierające informację, żeby nie atakować zmiennokształtnych. Nie każdy czyta forum. A informacja o błędzie mogła by zminimalizować straty graczy
Jest przecież jeszcze łatwiejszy sposób, wiadomość masowa do wszystkich graczy... jakoś wiecznie powielana ankieta może być wysyłana do wszystkich a już ważna informacja, nawet bardzo ważna informacja nie ? Rozwiązania są proste no ale do tego potrzebne są chęci...
Komentarz
Wyslalem atkow kilka i jak zauwazylem ze pobiera rubiny to juz bylo za pozno...
Masakra...
Janie, prosze o informacje co z tym bedzie? Mam na mysli zwrot rubinow.
prawda to ze podwaja zabawki ?
(napisalem za niego, bo ma ciagle bana)
Inna sprawa, że ubranka działają dobrze, ale umiejętności legendarne już nie: liczba fal jest zwiększona, a ilość woja na skrzydłach już nie - umiejętność nie działa
tzn od jutro moze znikac wojo budynki itd bo nikt nie panuje nad tym " bublem " ?
moderatorzy piszą by nie pisać do supportu więc do kogo???
ja wyslalem i tajemniczo znikneły sklady i odrazu na postach luzniej ;p
a tak na powaznie czy naprawde tak to powinno wygladac ze polowa mapy nie moze latac na zmiennych ? kolejna czesc moze latac i amba , wojska nie ma a jeszcze inni lataja sobie na luzaku i zbieraja talizmany ?!
chyba wasza glowna zasada wyrownania szans troszke sie chwieje!!! czy jest ok ??
Nie wiem czy mi zdjęło ruble ale jak chciałem polecieć z głównego na obcych to się zdziwiłem że nie mam czym. Specjalnie na Zmiennych pościągałem ofa tak że miałem -5k jedzenia a teraz po 2 atakach mam jedzenie na +1,5k i nie mam 2,5k wojska.
Dziś w nocy straciłam trzy składy na zabawkach rubinowych w atakach na zmiennokształtnych a w dwóch atakach po połowie wojska i narzędzi ..dlaczego Nas nie poinformowano ze istnieje bug nie tylko z wysyłaniem ataków ??? ale że i też tracimy wojsko i zabawki ???, rankingu brak??? i z tych ataków nic nie zostanie mi doliczone ???
masakra