Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Nowe wydarzenie - Atak Zmiennokształtnych ... DYSKUSJA

19

Komentarz

• Vodka69 (PL1)Vodka69 (PL1) PL1 Posty: 34
    ja dla odmiany ataki mogę wysłać ale nie pokazuje mi rankingu :) 
  • szansa2 (PL1)szansa2 (PL1) PL1 Posty: 41
    To samo. Atak za rubiny
    szansa2 @ pl 1
  • bea22 (PL1)bea22 (PL1) PL1 Posty: 6
    zmienny może być ale jak zwykle coś popsuli. Atakowałem 4 zmiennych a w punktacji pokazuje że tylko 3.Chciałem atakować 5 a tu  komunikat że mam wydać ruble aby kupić runy ataku. Nie gram aby ładować kase.
  • Feniks65 (PL1)Feniks65 (PL1) PL1 Posty: 38
    Nie wiem co zrobia, jak zwroca rubiny?
    Wyslalem atkow kilka i jak zauwazylem ze pobiera rubiny to juz bylo za pozno...
    Masakra...
    Janie, prosze o informacje co z tym bedzie? Mam na mysli zwrot rubinow.
  • mettler (PL1)mettler (PL1) PL1 Posty: 1
    Po prostu super, jak zawsze wszystko działa CUDOWNIE. Pytanie jak macie zamiar oddać rubiny, które zostały wydane przez WASZ błąd/y (nie planowałem ich inwestować w zmiennych)??. 2 ataki i minus 12k rubinów. Jeżeli to jest sposób na wyciągnięcie od Nas kasy, to ja dziękuję i wysiadam. Czekam na zwrot, nie na odpowiedź typu Bardzo nam przykro, ale takie życie.
  • zapytam tych co mogli puszczac ataki na zmiennych
    prawda to ze podwaja zabawki ?
    piotr wielki 17 @ pl 1
    piotr wielki 17 (PL1) powiedział(a):
    zapytam tych co mogli puszczac ataki na zmiennych
    nie zauwazylem tego ze mozna wiecej
    U Janomara rowniez nie stwierdzono wiekszej ilosci 
    (napisalem za niego, bo ma ciagle bana)
  • i tradycyjnie co ewent awaria błąd goni błąd żenada tu już nie ma co sie denerwowac tylko śmiać do łez a tłumaczenia są coraz bardziej zabawniejsze nawet bardziej jak te awarie hahahaha
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 148
    [...] prawda to ze podwaja zabawki ?
    Przy ataku? Nie zauważyłem...
    Inna sprawa, że ubranka działają dobrze, ale umiejętności legendarne już nie: liczba fal jest zwiększona, a ilość woja na skrzydłach już nie - umiejętność nie działa :(
    Krzyśko @ pl 1
  • a wojsko które mi zgineło a miało nie ginąć? kto mi odda za dwa ataki?
    EnaMarlena @ pl 1
  • przepraszam czy " leci z nami pilot ? "
    tzn od jutro moze znikac wojo budynki itd bo nikt nie panuje nad tym  " bublem " ?
    piotr wielki 17 @ pl 1
  • kto mi odda 4k rubinów za atak na zmiennych
    moderatorzy piszą by nie pisać do supportu więc do kogo???
    marcel102 @ pl 1
  • oj tylko zeby nam nie przyszlo zaspiewac ktoregos najblizszego dnia

https://www.youtube.com/watch?v=RuiXUySUw70
    piotr wielki 17 @ pl 1
  • piotr wielki 17 (PL1) powiedział(a):
    jedyne co sie robi z zabawkami to znikaja... znikaja razem z wojskiem :smile:
    ja wyslalem i tajemniczo znikneły sklady i odrazu na postach luzniej ;p 

Mi Chałek @ pl1
  • woodman (PL1)woodman (PL1) Posty: 26
    edytowano 22.03.2018
    nie ma sie co przejmowac, przeciez jest juz przetestowany indywidualny system rekompensat.... kazdy dostanie co do drabiny :P heh
    a tak na powaznie czy naprawde tak to powinno wygladac ze polowa mapy nie moze latac na zmiennych ? kolejna czesc moze latac i amba , wojska nie ma a jeszcze inni lataja sobie na luzaku i zbieraja talizmany ?!
    chyba wasza glowna zasada wyrownania szans troszke sie chwieje!!! czy jest ok ??
  • JanMar (PL1)JanMar (PL1) PL1 Posty: 17
    Czy tż tracicie wojsko po ataku? Po tym jak chciało ruble pokazywało mi że mam 4 ataki.
    Nie wiem czy mi zdjęło ruble ale jak chciałem polecieć z głównego na obcych to się zdziwiłem że nie mam czym. Specjalnie na Zmiennych pościągałem  ofa tak że miałem -5k jedzenia a teraz po 2 atakach mam jedzenie na +1,5k i nie mam 2,5k wojska.
  • Ruskacz (PL1)Ruskacz (PL1) PL1 Posty: 13
    Witam 

Dziś w nocy straciłam  trzy składy na zabawkach rubinowych w atakach na zmiennokształtnych a w dwóch atakach po połowie wojska i  narzędzi  ..dlaczego Nas nie poinformowano ze istnieje  bug nie tylko z wysyłaniem ataków ??? ale że i  też   tracimy  wojsko i zabawki ???, rankingu brak??? i z tych ataków nic nie zostanie mi doliczone ??? :/ Domagam się zwrotu wojska czterech pełnych składów  Zabójczy Wojownik Weteran i Demoniczny Wojownik Weteran + zabawki  mur tarcze ,ciężki taran , wieże oblężnicze ,głazy . poniosłam za duże straty  i oczekuje zwrotu .. 

masakra  :/ bug buga pogania   :/
    kika154 @ pl 1
  • marello (PL1)marello (PL1) PL1 Posty: 185
    kika154 (PL1) powiedział(a):
    Witam 

Dziś w nocy straciłam  trzy składy na zabawkach rubinowych w atakach na zmiennokształtnych a w dwóch atakach po połowie wojska i  narzędzi  ..dlaczego Nas nie poinformowano ze istnieje  bug nie tylko z wysyłaniem ataków ??? ale że i  też   tracimy  wojsko i zabawki ???, rankingu brak??? i z tych ataków nic nie zostanie mi doliczone ??? :/ Domagam się zwrotu wojska czterech pełnych składów  Zabójczy Wojownik Weteran i Demoniczny Wojownik Weteran + zabawki  mur tarcze ,ciężki taran , wieże oblężnicze ,głazy . poniosłam za duże straty  i oczekuje zwrotu .. 

zespół empire powinien stworzyć jakieś narzędzie informujące o tego typu bugach na grze. Przydało by się wyskakujące okienko, zawierające informację, żeby nie atakować zmiennokształtnych. Nie każdy czyta forum. A informacja o błędzie mogła by zminimalizować straty graczy
    marello @ pl 1
  • woodman (PL1)woodman (PL1) Posty: 26
    edytowano 23.03.2018
    marello (PL1) powiedział(a):
    kika154 (PL1) powiedział(a):
    Witam 

zespół empire powinien stworzyć jakieś narzędzie informujące o tego typu bugach na grze. Przydało by się wyskakujące okienko, zawierające informację, żeby nie atakować zmiennokształtnych. Nie każdy czyta forum. A informacja o błędzie mogła by zminimalizować straty graczy
    Jest przecież jeszcze łatwiejszy sposób, wiadomość masowa do wszystkich graczy... jakoś wiecznie powielana ankieta może być wysyłana do wszystkich a już ważna informacja, nawet bardzo ważna informacja nie ? Rozwiązania są proste no ale do tego potrzebne są chęci... :neutral:
Sign In to comment.