z info en forum Serwery są wyłączone, a konsumpcja jedzenia pozostanie wyłączona do jutra, środa 13, o 8:00 CET.
Czekamy aż u nas ktoś z Moderatorów potwierdzi.
oby i u nas tak zrobili, bo czuje że przez długi czas aktualizacji, część graczy nie będzie w stanie wejść na gre zaraz po niej by uzupełnić zapasy żywności a wtedy może nieco niezadowolenie wzrosnąć
1. Czytacie wszystkie informacje albo wybiorczo, albo na zmianę wprowadzacie siebie w błąd. Produkcja i zużycie żywności w trakcie aktualizacji, od kilku miesięcy zgodnie z ogłoszeniem, zawsze jest ZAMROŻONA !!
2. Przenoszenie serwerów właśnie się zakończyło, następuje właśnie wpisanie zmian w grze, nastąpi to w ciągu następnych 30 minut i znów trochę to potrwa.
3. Nie, nie podam czasu włączenia gry, bo są dwa warianty, albo się wszystko powiedzie i czas znamy albo pojawia się błędy i czas otwarcia gry się zmieni. Chcemy uniknąć i pretensji i problemów z tym później występujących.
3. Nie, nie podam czasu włączenia gry, bo są dwa warianty, albo się wszystko powiedzie i czas znamy albo pojawia się błędy i czas otwarcia gry się zmieni. Chcemy uniknąć i pretensji i problemów z tym później występujących.
Jan
szkoda, bo czas jest nieco rozstrzelony, czesto kilka minut decyduje o wszystkim, a co mówić pare godzin :P
niestety, nie przeoczyłeś, znów coś popsuli /mam nadzieję że to bug/ bo nie sądzę że zmienili jak zwykle na naszą niekorzyść bo nie było gdzieś balansu...
niestety, nie przeoczyłeś, znów coś popsuli /mam nadzieję że to bug/ bo nie sądzę że zmienili jak zwykle na naszą niekorzyść bo nie było gdzieś balansu...
działa tylko na prawdziwych graczy nie działa na kruki tak jakby sala leged uznała kruki za npc
działa tylko na prawdziwych graczy nie działa na kruki tak jakby sala leged uznała kruki za npc
hehe wywaliło mnie z gry i bład znikł dzieki wielkie
to a bym prosil jeszcze zeby kazdy kto nie chce brac udzialu w tym wydarzeniu mogl to zablokowac zeby nie bylo tych atakow mnie nie interesuje to wydarzenie dziekuje I pozdr.
popieram lezie to to takie 42 min chyba na kolanach jak do Częstochowy jak to ma tak wygladac to ja tez podziekuje dajcie lepiej berimond bo nam tytuły zarciowe pospadały
powodzenia Tym którzy aktualnie toczą wojenki, zawsze to wiecej trąbek
Mam takie pytanko, jako to jest że w ogłoszeniu oficjalnym jest że gracz nie traci narzędzi przy ataku, a tu w pomocy ataku zmiennokształtnych jest że traci, więc jak to naprawdę jest traci czy też nie i to samo dotyczy obrony traci je czy nie i gdzie jest błąd, dziękuje.
Zmienni nie generują trąbek, ale zaśmiecają przegląd ruchów co jest zdecydowanie bardziej niebezpieczne.
Teraz obce + zmienni + ataki w ramach wojny - przy masówce jak znalazł czynnik mocno mieszający sprawną organizacje przy obronach.
Tak, nie powinno być w przeglądzie ataku widać ataku na Ciebie, nie powinni go widzieć inni, to bug. Siedzimy z technikami na moim koncie by w realnym środowisku zobaczyć jak to wygląda, gdzie na żywo sprawdzamy i testujemy co piszecie, bardzo proszę o kolejne uwagi, które na bieżąco przekazuje, dziękuje
5 totemów to pewnie maks. 5 ataków , niech przyłażą i tak nic nie stracisz, można będzie w nocy spać a nie nie można iść spać... Ci co się codziennie jednoczą pewnie nie pozwolą zasnąć
Czy jest jakaś zasada, ilu ataków od tych dziwaków można się spodziewac? Z reguły 1 na event jak w przypadku obcych, czy może ich być więcej?
Ataki mogą występować całą dobę. Zmiennokształtny to prawdziwy gracz, ale dla Ciebie anonimowy, wiec jeśli jest na grze i zechce wysłać atak, możesz to być Ty, jako broniący więc bodź gotów do walki .
Czy tylko u mnie Elitarna Gwardia podrożała po aktualizacji? No chyba, że mi przestało liczyć jakiegoś bonusa...
P.S. Buga na złe wyświetlanie bramy na celach NPC jak zwykle nie naprawili - dalej muszę pamiętać o dodatkowych 10% (zwłaszcza dla dowódcy piaskowego i dyniowego)...
Komentarz
a wtedy może nieco niezadowolenie wzrosnąć
2. Przenoszenie serwerów właśnie się zakończyło, następuje właśnie wpisanie zmian w grze, nastąpi to w ciągu następnych 30 minut i znów trochę to potrwa.
Jan
pytanie dlaczego mammniej wojska na skrzydłach i froncie?
czyzbym coś przeoczył
lezie to to takie 42 min chyba na kolanach jak do Częstochowy
jak to ma tak wygladac to ja tez podziekuje
dajcie lepiej berimond bo nam tytuły zarciowe pospadały
powodzenia Tym którzy aktualnie toczą wojenki, zawsze to wiecej trąbek
Zmienni nie generują trąbek, ale zaśmiecają przegląd ruchów co jest zdecydowanie bardziej niebezpieczne.
Teraz obce + zmienni + ataki w ramach wojny - przy masówce jak znalazł czynnik mocno mieszający sprawną organizacje przy obronach.
ale system oddaje co zgineło
Jan
Z reguły 1 na event jak w przypadku obcych, czy może ich być więcej?
Jan
No chyba, że mi przestało liczyć jakiegoś bonusa...
P.S. Buga na złe wyświetlanie bramy na celach NPC jak zwykle nie naprawili - dalej muszę pamiętać o dodatkowych 10% (zwłaszcza dla dowódcy piaskowego i dyniowego)...