Bug wystąpił i u mnie. Padło całe wojsko wysłane na atak, który zakończył się moim zwycięstwem... Też jestem za tym by powiadamiać graczy o istniejących bugach by uniknąć takich sytuacji, bo teraz zostałem z samym defem a na forum postanowiłem poczytać o tym już po fakcie. Jestem ciekaw, czy będą przeprowadzane jakiekolwiek zwroty...
Masakra z tymi zmiennokształtnymi Nie dość że zabawki znikają to jeszcze teraz wojo. Pytam się po co ten ewent? Widzę że przezorni atakują defem 32 szt. bez zabawek albo nie mają już czym atakować nie tylko zmiennokształtnych ale i samurajów
Porażka puściłem w nocy dwa składy na zmiennokształtnych i zero raportu Kto mi odda zabawki ? https://scr.hu/Y1gkDG
Nikt. Nie będzie kompensat, bo jest informacja na forum, wyjaśniająca sytuacje. Prosiliśmy w niej o nie branie w tym wydarzeniu udziału i o tym, że Dział Wsparcia czyli Support, nic nikomu nie odda. Przykro mi, ale ogłoszenia nie pisze dla siebie ....
informacja była po pewnym okresie trwania eventu a co z graczami którzy ponieśli straty zanim pojawiła się jakakolwiek informacja? pewnie tak jak reszta nie dostaną zwrotu wojska bo po co ggs ma się przemęczać i psuć balans gry o którym tak wiele piszecie i ani razu go nie poprawili, a wręcz przeciwnie, zaburzyli go jeszcze bardziej dając większe szanse rubinowcą
No własnie ja dopiero teraz wszedłem na forum. Dlaczego ten event nie został przerwany skoro są błędy? Straciłem ok 7k woja i 2k zabawek rublowych, głównie mur tarcz. Z pięciu ataków miałem ponad 15k pkt a tu brak rankingu? Brak słów...
Wszyscy gracze, którzy zainwestowali walutę premium w zakup wyposażenia tymczasowego do tego wydarzenia, lub zakupili dzisiaj tokeny, aby zrealizować ataki, otrzymają automatyczny zwrot swoich inwestycji na koniec jego trwania czyli 27/03/2018.
Wszyscy gracze, którzy zainwestowali walutę premium w zakup wyposażenia tymczasowego do tego wydarzenia, lub zakupili dzisiaj tokeny, aby zrealizować ataki, otrzymają automatyczny zwrot swoich inwestycji na koniec jego trwania czyli 27/03/2018.
gdzie moje rubelki?????
ja również nie dostałam zwrotu rubinów za wysłane ataki powtarzam więc za przedmówcą gdzie moje rubelki ????
Witam, Dlaczego dziś ataki na zmiennych w trybie bezwzględnym policzono x1 a nie x2,75? czy pisanie do supportu coś da?
Witam, Mam to samo pytanie. Dlaczego ? Bo był robiony Bugfix szpiegów dzisiaj. Napisałem do supportu i oczekuje pozytywnego rozpatrzenia na moja korzyść czyli pomnożenia wyniku z 5 ataków x 2,75 Dziekuję
Komentarz
Też jestem za tym by powiadamiać graczy o istniejących bugach by uniknąć takich sytuacji, bo teraz zostałem z samym defem a na forum postanowiłem poczytać o tym już po fakcie.
Jestem ciekaw, czy będą przeprowadzane jakiekolwiek zwroty...
Jan
ja również nie dostałam zwrotu rubinów za wysłane ataki
powtarzam więc za przedmówcą
gdzie moje rubelki ????
Dlaczego dziś ataki na zmiennych w trybie bezwzględnym policzono x1 a nie x2,75?
czy pisanie do supportu coś da?
Mam to samo pytanie. Dlaczego ? Bo był robiony Bugfix szpiegów dzisiaj. Napisałem do supportu i oczekuje pozytywnego rozpatrzenia na moja korzyść czyli pomnożenia wyniku z 5 ataków x 2,75
Dziekuję