Czyli jak wyczyścić graczy z zabawek obronnych żeby musieli kupować więcej. I żeby nie toczyć wojen tylko taką meta wojnę. Wszystkie słupy popalone ;DDD
no nie całkiem - bo han nie przyleci jak nie polecisz do niego to raczej bardziej jak obcy jak rozumiem honoru się nie straci a wiec ... dajesz strażaka i idziesz spać
to a bym prosil jeszcze zeby kazdy kto nie chce brac udzialu w tym wydarzeniu mogl to zablokowac zeby nie bylo tych atakow mnie nie interesuje to wydarzenie dziekuje I pozdr.
Czyli jak wyczyścić graczy z zabawek obronnych żeby musieli kupować więcej. I żeby nie toczyć wojen tylko taką meta wojnę. Wszystkie słupy popalone ;DDD
"Jednym z najciekawszych punktów tego wydarzenia są konsekwencje bitwy.
Po bitwie obrońca zatrzyma swoje oddziały, zasoby i narzędzia, zaś jego
budynki nie zostaną spalone lub zburzone nawet jeśli obrońca przegra bitwę."
Jeśli nie oddziały ani zabawki to na bank honor się traci. No, coś muszą zabierać, nie ma siły. Bo co innego. Kasa? Zasoby? Pewno też. Jak będzie można dużo skubnąć to będą latać ludziki i event sam się rozkręci. Nie ma zmiłuj.
przydałoby się honor tracić i zyskiwać bo tak naprawdę na czele listy honoru są gracze którzy dzięki słupom wywindowali swój honor i go utrzymują. Jak polecisz na takiego gracza to pół mapy leci na ciebie bo wojnę koalicyjną wywołujesz.
Powinno być tak jak kiedyś na berim gdzie latało się na obozy innych graczy dzięki czemu zdobywało się honor bądź go traciło jak się nie wybroniło swojego obozu. wtedy nie było mowy o trzymaniu honoru bo czołówka się co jakiś czas zmieniała.
Powinno być tak jak kiedyś na berim gdzie latało się na obozy innych graczy dzięki czemu zdobywało się honor bądź go traciło jak się nie wybroniło swojego obozu. wtedy nie było mowy o trzymaniu honoru bo czołówka się co jakiś czas zmieniała.
Ogólnie nowy event - stare juz naprawde mi zbrzydly i sa juz malo ciekawe , brak artefaktow ,rynsztunku ciekawego daje empire coraz nizsza note, nie potempiam tego wydarzenia ale czy cos fajnego im z tego wyjdzie oprocz czyszczenia zasobow graczy , zobaczymy. Mam nadzieje ze wezma pod uwage to ze Nomadowie Japoncy, Obcy , to maja bardzo nedzne nagrody, a te ktore sa np ubranka , mieczyki, artefy to naprawde nic ciekawego... Pozostaje jeszcze kwestja bugow ktorych jest pelno i to wydarzenie nie zmniejszy ich ilosci.. pozdro.
Bardzo ciekawy byłby pomysł dodania jakiegoś unikalnego czegoś - wydarzeń mamy już dużo.
Dawny bywalec w Dark Union, wcześniej też aktywny gracz, po tym zostały jedynie wspomnienia... Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
Będzie co bronić hehe, może lepiej ustawcie by nie paliły graczy bo nie chce mi się bronić ataków co będzie leciało 3k wojska, a, że wycofaliście czasówki 5h i 24h to gaszenie po atakach zajmie wieki ) Pozdrawiam
1. Kiedy oddacie nam herolda turnieju sojuszy z chwały? 2. Kiedy berimond na zielonym królestwie? Ostatni był w styczniu roku Pańskiego 2017 3. Kiedy oddacie nam czasowki 5h i 24h, bo czym gasić hama jak 24h trzeba pominąć, a czasówek 5h i 24h nie ma? Nie ośmieszajcie się
Komentarz
to raczej bardziej jak obcy
jak rozumiem honoru się nie straci a wiec ... dajesz strażaka i idziesz spać
!Polski Legion!; Bestie Nocy; Gwardia Mroku; **Sleepwalkers**; Elita Empire; KINGS of HELL; Easy Rider; OTT; Łeśni Łowcy
Czyli raczej się z zabawek nie wyczyścisz...
No, coś muszą zabierać, nie ma siły.
Bo co innego. Kasa? Zasoby? Pewno też. Jak będzie można dużo skubnąć to będą latać ludziki i event sam się rozkręci. Nie ma zmiłuj.
Pozostaje jeszcze kwestja bugow ktorych jest pelno i to wydarzenie nie zmniejszy ich ilosci.. pozdro.
Teraz jestem tak aktywny, że nie chcą mnie ze słupiarni wypuścić.
Pozdrawiam
2. Kiedy berimond na zielonym królestwie? Ostatni był w styczniu roku Pańskiego 2017
3. Kiedy oddacie nam czasowki 5h i 24h, bo czym gasić hama jak 24h trzeba pominąć, a czasówek 5h i 24h nie ma? Nie ośmieszajcie się
Pozdro