Wnerwiające reklamy ( oferty ) !!!

Co tu dużo pisać REKLAMY wku.. wnerwiają.
Podczas ustawiania ataku, reklama, po ustawieniu ataku reklama, dajcie podczas wejścia reklamy a nie podczas gry wyskakują w momencie jak coś się robi ......
Podczas ustawiania ataku widzę że są zniżki na maszynki, i widzę reklamy na ekranie koło komunikatora z sojuszem, nie jestem ślepy ....
Pomyślcie trochę ( chociaż to jest wątpliwe )
Podczas ustawiania ataku, reklama, po ustawieniu ataku reklama, dajcie podczas wejścia reklamy a nie podczas gry wyskakują w momencie jak coś się robi ......
Podczas ustawiania ataku widzę że są zniżki na maszynki, i widzę reklamy na ekranie koło komunikatora z sojuszem, nie jestem ślepy ....
Pomyślcie trochę ( chociaż to jest wątpliwe )
Post edited by DAHAKA4 (PL1) on
0
Sign In to comment.
Komentarz
Kto aktywnie wydaje pieniądze i rubiny mógłby otworzyć menu promocji z tegoż właśnie budynku, wybrać co mu się podoba z aktualnie trwających ofert i dokonać zakupu.
Dałoby to też możliwość uruchomienia jednocześnie większej ilości ofert z możliwością kategoryzowania, sortowania itp, itd., w chwili obecnej piętrzące się ikonki wielopoziomowych ofert bardziej irytują niż zachęcają do zakupu.
Kto kupuje i tak by tam zaglądał, a pozostali gracze nie byliby bombardowani wyskakującymi promocjami.
edit:
odnalazłem stary wątek w tym temacie
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/comment/4601243#Comment_4601243
Szkoda, że do tej pory nie ma odpowiedzi od decydentów