Strona główna Polish Wasze pytania do gry

Rabuś

DAHAKA4 (PL1)DAHAKA4 (PL1) PL1 Posty: 47
edytowano 08.08.2017 w Wasze pytania do gry
1. Rabuś- zastanawiało mnie dlaczego rabuś skoro jest na NPC daje niby 20% do chwały, skoro rabuś pisze że jest na npc a nomki ( bo są npc s powrotem ) i samuraje nie dają chwały a obce i kruki to nie są cele NPC i w gule nawet jeśli chwała jest zaliczana do obcych i kruków to ten rabuś nie działa według mnie.

A i dziękuje Czubajka za zamknięcie poprzedniego tematu w którym według ciebie było jedno zapytanie na które znalazł się temat, ale drogie zapytanie już nie ma tematu podobnego ( bo nie podałeś ).. Jak zwykle jesteście najlepsi :/
Post edited by DAHAKA4 (PL1) on

Komentarz

• CzubajkaCzubajka Posty: 1,752
    DAHAKA4 (PL1) powiedział(a):
    1. Rabuś- zastanawiało mnie dlaczego rabuś skoro jest na NPC daje niby 20% do chwały, skoro rabuś pisze że jest na npc a nomki ( bo są npc s powrotem ) i samuraje nie dają chwały a obce i kruki to nie są cele NPC i w gule nawet jeśli chwała jest zaliczana do obcych i kruków to ten rabuś nie działa według mnie.

A i dziękuje Czubajka za zamknięcie poprzedniego tematu w którym według ciebie było jedno zapytanie na które znalazł się temat, ale drogie zapytanie już nie ma tematu podobnego ( bo nie podałeś ).. Jak zwykle jesteście najlepsi :/

Nie potrafię odpowiedzieć sensownie na to pytanie którego nie do końca rozumiem.
    Rabuś  działa na cele NPC którymi są nomadzi, samuraje i wieże na zielonym i światach.
    Dodatkowo działa na kruki i obcych bo daje dodatkową chwałę  , wprawdzie nie liczy premii do zrabowanych zasobów, ale związane jest to z jedną z aktualizacji.
    Skoro  według Ciebie rabuś nie działa , to napisz zgłoszenie do supportu.
    Wszystkie bowiem zmiany  były dokładnie opisywane w ogłoszeniach , których mam wrażenie nikt nie czyta.
    A jeśli już  czytamy to chętniej na obcojęzycznych forach.

Czubajka
  • Rabuś daje 50% wiecej kasy z celów npc i surki czyli noma samuraja i wieze ( pisze 20% bo jest bląd, sam Jan M pisal ze daje 50% ) dodatkowo daje 50% wiecej chwaly z obcego 
  • 50%? skad masz takie liczby...
    bez rabusia z nomada niosa ponad 20k monet na max lv 90 a z rabusiem lekko ponad 30k (30667)
    50% za rabusia ktorego koszt wynosi cale 1k rubli...
    lekka przesada? nie sadzisz?

...
  • Witam mam pytanie jako,że nadal nie mogę publikować postów bo nadal mam ,,bana,,.Chciałem zapytać dlaczego nie mogę kupić rubinów w sklepie?(Płatność SMS)
  • jan_m pisał o tym w wątku " co w sierpniu? "
    mozesz sie tam zapoznac :P
    ...
  • Dzięki :)
  • BraveZeus (PL1) powiedział(a):
    50%? skad masz takie liczby...
    bez rabusia z nomada niosa ponad 20k monet na max lv 90 a z rabusiem lekko ponad 30k (30667)

BraveZeus (PL1) powiedział(a):
    50%? skad masz takie liczby...

50% jest ......  idz poszukaj na forum albo zapytaj Jan M 110% ze jest na forum taki wątek i 111% ze jest 50% rabus
  • BraveZeus (PL1)BraveZeus (PL1) Posty: 75
    edytowano 09.08.2017
    proszę Cię sprawdz dobrze :)
    albo wklej mi link do takiego czegos, ze rabuś daje 50%...
    Jakby to był błąd to dawno by zmienili go przy aktualizacji zeby uniknąc takich pytan na forum..

EDIT//
    Masz screena: bez rabusia
    https://scr.hu/2881lv
    A tu z rabusiem
    https://scr.hu/8RR3yM

O ile się nie mylę to 50% Z 25K to 12,5k
    25k+12,5k=37,5k?
    20% to jest 5k :) 25k+5k=30k :))
    I gdzie tu twoja matematyka :D
    37,5k z samuraja? no kozak :)

...
Sign In to comment.