Dwa w jednym: Rabuś i Bon do chwały

1. Rabuś- zastanawiało mnie dlaczego rabuś skoro jest na NPC daje niby 20% do chwały, skoro rabuś pisze że jest na npc a nomki ( bo są npc s powrotem ) i samuraje nie dają chwały a obce i kruki to nie są cele NPC i w gule nawet jeśli chwała jest zaliczana do obcych i kruków to ten rabuś nie działa według mnie.
2. Bon do chwały w wyposażeniu- według mnie bon daje tak jak pisze ujemną chwałę bo np. po zaatakowaniu kruka co miał 1700 defa lepszego i dałem na niego dość sporo flag 4% ( pierwsza fala skrzydło tylko 4-5 maszynek na mur i flagi bo kruk miał same 2-ręki) miałem tylko 100k chwały
co normalnie powinienem mieć 300k lub więcej ( dowódca ma - a nie + 50% chwały no i herb na chwałę i rabuś co niby ma chwałę co wyżej pisałem).
Zapomniałem dodać że 5 fal mam.
2. Bon do chwały w wyposażeniu- według mnie bon daje tak jak pisze ujemną chwałę bo np. po zaatakowaniu kruka co miał 1700 defa lepszego i dałem na niego dość sporo flag 4% ( pierwsza fala skrzydło tylko 4-5 maszynek na mur i flagi bo kruk miał same 2-ręki) miałem tylko 100k chwały

Zapomniałem dodać że 5 fal mam.
0
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
Witaj,
Jest już podobny temat na forum , odpowiedz w nim też została udzielona TU zapraszam do dalszej lektury,
a ten temat zamykam .
Pozdrawiam,
Czubajka