Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Sprzedaż eq

To według mnie powinno być już dawno tzn. sprzedaż eq z plecaka.
Sprzedaż 1 sztuki i klikanie tak co chwile to strata czasu i udręka, szczególnie jak są eventy typu nomadzi, samuraje itp.
Może by tak zmienić to i dać możliwość zaznaczenia paru rzeczy z plecaka do sprzedaży a nie powtarzać jedną czynność enty raz :/

Komentarz

• jestem za.Wiekszosc graczy by tak chciala, ale zapomnailes chyba ze ggs ma nas w 4 literach i nie slucha nas 
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    edytowano 19.07.2017
    DarkLuka (PL1) powiedział(a):
    jestem za.Wiekszosc graczy by tak chciala, ale zapomnailes chyba ze ggs ma nas w 4 literach i nie slucha nas 
    Kocham takie wpisy, bo zawsze swędzi by zablokować takie "wywody" i wtedy masz prawo napisać, że mam Cie tam gdzie raczej nie zaglądasz, z naciskiem na słowo - raczej ... i jeszcze jedno, jak zawsze, jeśli gra nie spełnia oczekiwań i jesteś nią aż tak znudzony, zgłoś usuniecie konta gry, link jak w mojej sygnaturze.

DAHAKA4 (PL1) powiedział(a):
    Sprzedaż 1 sztuki i klikanie tak co chwile to strata czasu i udręka, szczególnie jak są eventy typu nomadzi, samuraje itp.
    Może by tak zmienić to i dać możliwość zaznaczenia paru rzeczy z plecaka do sprzedaży a nie powtarzać jedną czynność enty raz :/

Pomysł pojawia się na rożnych naszych forach językowych. Tu też już był i jest on znany Twórcom. Jeśli się coś zmieni, będziemy o tym z przyjemnością oficjalnie pisać w Dziale Ogłoszeń.

Jan
  • Jan M powiedział(a):
    jestem za.Wiekszosc graczy by tak chciala, ale zapomnailes chyba ze ggs ma nas w 4 literach i nie slucha nas 
    Kocham takie wpisy, bo zawsze swędzi by zablokować takie "wywody" i wtedy masz prawo napisać, że mam Cie tam gdzie raczej nie zaglądasz, z naciskiem na słowo - raczej ... i jeszcze jedno, jak zawsze, jeśli gra nie spełnia oczekiwań i jesteś nią aż tak znudzony, zgłoś usuniecie konta gry, link jak w mojej sygnaturze.

DAHAKA4 (PL1) powiedział(a):

Pomysł pojawia się na rożnych naszych forach językowych. Tu też już był i jest on znany Twórcom. Jeśli się coś zmieni, będziemy o tym z przyjemnością oficjalnie pisać w Dziale Ogłoszeń.

Jan
    Grą znudzony nie jestem :) gra sie super :) Tylko ze ludzie z supportu tacy se 
  • Jan MJan M Posty: 2,620

Grą znudzony nie jestem :) gra sie super :) Tylko ze ludzie z supportu tacy se 
    Graj więc sobie spokojnie dalej a ja Ci obiecuje, że w ich towarzystwie grac nie będziesz :)

Jan
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 148
    Jestem za, ale wolałbym, żeby najpierw przywrócili stary stan rzeczy, czyli nowe lądują na końcu, a nie jak od jakiś 6 miesięcy na początku i trzeba ich szukać :(
    Bez tego ten pomysł jest bezużyteczny...
    Krzyśko @ pl 1
Sign In to comment.