Bo te setowe to akurat mnie tyle obchodzą co zeszłoroczny śnieg, chodzi mi o zwykłe klejnoty i chcę jasną i wyczerpującą odpowiedź, będzie można je wyciągnąć z ubranek za darmo?
...skoro obchodzi Cie moja praca tyle co zeszłoroczny śnieg, będziesz musiał poczekać do aktualizacji, na wyczerpującą odpowiedź ...
Pytanie co jeżeli dajmy na to mam do setu Dziedzictwo północy (kasztelan) włożone są kamyki z setu Tajemnice Kali, ale nie dla wartości wręcz i dystans (te po ulepszeniu 97/97, czyli i tak max 90) tylko na bramę (max nie został osiągnięty), chwałę, dziedziniec i miejsce na murach? Czy te wartości również się zresetują tylko dlatego, że kamyki z innego setu? Jeżeli tak, to chyba można to w jakiś przystępniejszy sposób wytłumaczyć zamiast zapętlać jeszcze bardziej już zapętlone tłumaczenie (mam wrażenie, że z popularnego translatora...)
"Mówią, że kto patrzy, a nie widzi, to z takiego szydzi świat"...
Pytanie co jeżeli dajmy na to mam do setu Dziedzictwo północy (kasztelan) włożone są kamyki z setu Tajemnice Kali, ale nie dla wartości wręcz i dystans (te po ulepszeniu 97/97, czyli i tak max 90) tylko na bramę (max nie został osiągnięty), chwałę, dziedziniec i miejsce na murach? Czy te wartości również się zresetują tylko dlatego, że kamyki z innego setu? Jeżeli tak, to chyba można to w jakiś przystępniejszy sposób wytłumaczyć zamiast zapętlać jeszcze bardziej już zapętlone tłumaczenie (mam wrażenie, że z popularnego translatora...)
Mowa o unikalnym wyposażeniu acz mogą być poprawki, jak zawsze. Natomiast co do tłumaczenia ... śledzę dla odmiany Twoje wpisy i częściej staje na głowie, by jeden z nich nie był ostatnim, bez tłumaczenia. Zawsze więc możesz wznieść się ponad, i zrobić to lepiej
Gdy
wróg zabierze Ci posterunek, wioskę, monument bądź laboratorium
narzędzia które były na danym obiekcie nie zostaną utracone. Wrócą do
głównego zamku danego Królestwa w którym toczyła się bitwa.
czyli co? nieprzesle juz zabawki? i nic nie kupi od innego gracza?
Bo te setowe to akurat mnie tyle obchodzą co zeszłoroczny śnieg, chodzi mi o zwykłe klejnoty i chcę jasną i wyczerpującą odpowiedź, będzie można je wyciągnąć z ubranek za darmo?
...skoro obchodzi Cie moja praca tyle co zeszłoroczny śnieg, będziesz musiał poczekać do aktualizacji, na wyczerpującą odpowiedź ...
Klejnoty, bez względu na to czy są setowe czy nie można za darmo wyciągnąć. Tak jest na testowym.
A Ciebie proszę byś nie siał dezinformacji bo zablokuje Twój profil. Ten dział w ogłoszeniu jest bardzo jasny i zrozumiały.
Jan
a po co klejnoty i takie tam jak nie ma wojen?) obowiazuje dyplomacja,, wczesniowieczna,,owej gry dalej)
i nie siejcie lata za wiosny)))
zacznijcie grac na luzie
bez dyplomacji np bez sojuszy na luzie
tutaj tak jak i w swiatach rozwinietych bardzo dobrze nie ma miejsca na stagnacje
bardzo dobrze rozwinietych to uwazam np Australia,Nowa Zelandia,kocham ten swiat,jest bardzo prosty ,cieply i naturalny,troszke sie pomieszal z tym naszym ale jakze prawdziwy)
pyknij komus z tego co masz i sie dowiesz... z perspektywy czasu ta gra tak wyglada)
lubilam kiedys matematyke ale teraz juz nie licze,co bedzie to bedzie)
czyli co? nieprzesle juz zabawki? i nic nie kupi od innego gracza? Nie rozumiem zwrotu - i nic nie kupi od innego gracza ... Handel poza GGS na grze zgodnie z regulaminem nie jest dozwolony, często są sprawdzane każde sygnały o takich procederach, wiele banów na grze się posypało za takie historie ale też każde kolejne zgłoszenie, będzie wnikliwie sprawdzone.
A jeśli komus w soju chciałbym pomóć bo np nie ma flag na ukończenie inwazji obcych to co wtedy? to jest nieodpłatna pomoc sojuszowa - przyznaje że kilka razy tak pomagałem aby gracz a i tym samym sojusz rósł w siłe bo owszem moge mu dac surki, ale czy z surek sobie ogonów czy innych flag narobi?
przesyłanie maszyn ze słupów wymaga blokady, ale radziłbym pomyslec nad jakiim rozwiązaniem odnośnie tego co napisałem wyżej
Mam takie pytanie , czy będzie możliwość "przerzucania zabawek" zabawek poprzez wyspy na akwie lub królewskie wieże , albo w skrajnym przypadku stolice i metropolie ?? jeżeli a takie opcje pozostaną to cała zabawa supportu w walkę ze słupami jest bezcelowa i fasadowa.
Czyli jutro aktualizacja , i Twórcy gry nagle zauważą ilu faktycznie jest graczy , ludzie na słupach na premkach 200% kupowali rubiny i zabawki i sobie przesyłali na główne konta - teraz nagle ilość kupujących spadnie o 80% ale to jest jasne zapewne.
Żałuje ze przy okazji zabija się jeden z elementów gry czyli współdziałanie przy topkach indywidualnych. tzn,ze ludzie z sojuszy pomagali innym graczom dając flagi czy osłony czy wózli , inne bostery lub nawet zabezpieczenia obronne.
Teraz na ten przykład sojusz nie przekaże graczowi broniącemu stolicy , czy metra np bomb wapiennych - dla 60 osób po 100 bomb to niewiele ale dla jednej w czasie wojny to masakra - może i dobrze częściej będą zmieniać właścicieli
Witam, mam już błąd w wiadomości wysłanej do graczy na temat nowej aktualizacji. Popieram, że o obiekt dekoracyjny z INICJAŁAMI, ale o wartości 200pp, nie ma co grać, chyba, że można go sprzedać. Jakoś zniknęło beri z zielonego, a szkoda, bo dobry dowódca był do zdobycia. Gra robi się nudna mimo rywalizacji serwerów. kruki, nomadzi, obcy, samuraje, kruki, nomadzi, obcy, samuraje i kółeczko..., poza tym te same zadania dzienne- coraz więcej graczy pisze, że już im się nudzi gra. Pozdrawiam Inst
Panie Janie, ostatnio nie chciałem Cię obrazić, po protu nie jestem w posiadaniu klejnotów setowych, dla tego mnie nie obchodzą. Mam teraz takie pytanie: Jeżeli mam z ubranek 90% dystansu, to dodaje się w tedy +do dystansu od dowódcy czy nie?
"Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa." Jiddu Krishnamurti
Gdy
eglo jak nie prześlesz zabawki ? a skąd masz ją przesłać ? znaczy masz kilka kont ? to nielegalne przecież . nie kupisz zabawek od innych? z tego co mi wiadomo jakikolwiek odsprzedaż kont zabawek itd., jest niezgodne z regulaminem gry
Podobno to gra strategiczna i została zubożona pod względem strategicznym , społecznościowym w imie ratowania narzedzi nieudzaczników, którzy pozostawiali narzedzia na monumentach z jednym ofowym wojakiem. zlikwidujmy wózki z surką i chlebem krążące miedzy graczami - bo pewnikiem mutiki tez je wysyłają , zlikwidujmy tez wysyłania wsparcia podczas ataku - skończy sie wkładanie słupówz defem do sojuszy podczas wojny- a ze przy okazji rozwalimy te gre do reszty - no to co- PO NAS CHOĆBY POTOP.
Jak to skąd masz przesłać narzędzia- gramy w sojuszach - to juz teraz gacz - graczowi nic nie bedzie mógł w tym temacie pomóc - na nic zgranie w sojuszu - same ZOSIE - samosie teraz będą. Ja tobie flagi - bo chcesz wygrac obcych a ty mi kuferki bo ja chce wygrac nomadów - czy to jest złe ?- nielegalne? Ta aktualizacja ogranicza w pewnym stopniu wspólne działania sojuszu. Dam przykład z życia - z walki o top 1 -sojuszowe TOP1 w krukach lub obcych W kazdym dobrym soju większość graczy jest dobrze zaopatrzona w narzedzia, ale w tych eventach szczególna role mają flagi . i zdarzało sie tak ze ten co miał flagi nie miał szcześcia do tzw. "grubasów" inny gracz potrafił mieć wyjątkowe szczescie do obcych z duża ilością woja - do tego stopnia że juz brakowało mu lepszych flag - np końskich ogonów. Aby to szczęście do grubasków sie nie marnowało dobrze zorganizowane sojusze tworzyły na labo czy monumencie magazyn - zaps takich dobrych flag i taki gracz który pod koniec eventu trafił na mocnego obcego a nie miał flag mógł sie zasilić flagami z tego sojuszowego magazynu i zdobyc gubą sumke chwały, co przy walce o TOP1 nie było bez znaczenia zwłaszcza przy zaciętej walce w końcowych godzinach eventu. TERAZ - juz po ptokach - Nie uważam , że to dobry pomysł- A narzedzi na wioskach, monumentach labolatoriach, postach trzeba pilnować - obstawiać defem.
Następną aktualke prosze zrobić ratującą wojsko atakujące - bo szkoda tego bezbronnego woja wyrzniętego w nocy po zdradzieckim ataku - poprostu kpina a nie aktualka- ratujmy za graczy narzędzia ratujmy za graczy wojsko ofensywne - co jeszcze chcielibyście uratować? Szkoda tylko, że o ratowaniu tej gry nikt nie myśli , a każda nowa aktualka to poprostu kolejna bzdura dokładająca kolejne błędy i zacinająca tę gre coraz bardziej.
Po
aktualizacji gracze którzy zakupili unikalne klejnoty otrzymają
odszkodowanie stosowne do wydanej kwoty, klejnoty te nadal zostaną na
koncie gracza.
Kupiłem zestawy z klejnotami "potęga żywiołów" i "dziedzictwo demonicznego orła" tylko ze względu na ich wartości siły wręcz i dystansu na klejnotach. Używałem ich na innym secie. Teraz, że zniwelowany jest ten bonus są one niepotrzebne. Wydałem prawie 1 000 000 rubinów z tego co pamiętam. Czy dobrze rozumiem, że te rubiny zostaną zwrócone?
Gdy
jedynie to co bylo na murach wsadzone zostanie osobie zdobywającej zostawione// wszystko inne czyli wszelakie narzedzia wracaja do zamku własciciela automatycznie. czyli dobrze rozumiesz koniec przesyłania jakichkolwiek zabawek .... nie sprawdzalismy z metrem i stololicą ale podejrzewam ze tez wracają.
zostają tylko i wyłacznie prezenty.
a chcą jeszcze wprowadzic taka samą zasadę z tym co pobudowales na posterunku. mam nadzieje ze tego nie zrobią.. ale kto ich tam wie. tak czy siak zabawki dla biednych ale aktywnych slupiarzy sie skonczyły.
a propo klejnotów seetowych - mam pełen zestaw kasztelana Kali, a z drugigego mam tylko klejnoty - czyli ich sobie nie uzyje na kaszcie z samuraja? i niby co ja mam sb z nimi zrobic?
Gdy
eglo jak nie prześlesz zabawki ? a skąd masz ją przesłać ? znaczy masz kilka kont ? to nielegalne przecież . nie kupisz zabawek od innych? z tego co mi wiadomo jakikolwiek odsprzedaż kont zabawek itd., jest niezgodne z regulaminem gry
Podobno to gra strategiczna i została zubożona pod względem strategicznym , społecznościowym w imie ratowania narzedzi nieudzaczników, którzy pozostawiali narzedzia na monumentach z jednym ofowym wojakiem. zlikwidujmy wózki z surką i chlebem krążące miedzy graczami - bo pewnikiem mutiki tez je wysyłają , zlikwidujmy tez wysyłania wsparcia podczas ataku - skończy sie wkładanie słupówz defem do sojuszy podczas wojny- a ze przy okazji rozwalimy te gre do reszty - no to co- PO NAS CHOĆBY POTOP.
Jak to skąd masz przesłać narzędzia- gramy w sojuszach - to juz teraz gacz - graczowi nic nie bedzie mógł w tym temacie pomóc - na nic zgranie w sojuszu - same ZOSIE - samosie teraz będą. Ja tobie flagi - bo chcesz wygrac obcych a ty mi kuferki bo ja chce wygrac nomadów - czy to jest złe ?- nielegalne? Ta aktualizacja ogranicza w pewnym stopniu wspólne działania sojuszu. Dam przykład z życia - z walki o top 1 -sojuszowe TOP1 w krukach lub obcych W kazdym dobrym soju większość graczy jest dobrze zaopatrzona w narzedzia, ale w tych eventach szczególna role mają flagi . i zdarzało sie tak ze ten co miał flagi nie miał szcześcia do tzw. "grubasów" inny gracz potrafił mieć wyjątkowe szczescie do obcych z duża ilością woja - do tego stopnia że juz brakowało mu lepszych flag - np końskich ogonów. Aby to szczęście do grubasków sie nie marnowało dobrze zorganizowane sojusze tworzyły na labo czy monumencie magazyn - zaps takich dobrych flag i taki gracz który pod koniec eventu trafił na mocnego obcego a nie miał flag mógł sie zasilić flagami z tego sojuszowego magazynu i zdobyc gubą sumke chwały, co przy walce o TOP1 nie było bez znaczenia zwłaszcza przy zaciętej walce w końcowych godzinach eventu. TERAZ - juz po ptokach - Nie uważam , że to dobry pomysł- A narzedzi na wioskach, monumentach labolatoriach, postach trzeba pilnować - obstawiać defem.
Następną aktualke prosze zrobić ratującą wojsko atakujące - bo szkoda tego bezbronnego woja wyrzniętego w nocy po zdradzieckim ataku - poprostu kpina a nie aktualka- ratujmy za graczy narzędzia ratujmy za graczy wojsko ofensywne - co jeszcze chcielibyście uratować? Szkoda tylko, że o ratowaniu tej gry nikt nie myśli , a każda nowa aktualka to poprostu kolejna bzdura dokładająca kolejne błędy i zacinająca tę gre coraz bardziej.
no pięknie to opisałeś bo w zasadzie o to mi chodziło a każdy który wie o co chodzi to mnie rozumie tu nie chodzi o łamanie regulaminu tylko o to co spokooko napisał o pomoc, niedawno tak miał jeden u nas w soju był w top 50 i chciał sie utrzymać w 100 a brakło mu flag wiec pyta czy ma kto pożyczyć itd itp,
najprościej to do wózka zrobić okienka w które by można było wsadzać narzędzia do wysłania
Komentarz
A Ciebie proszę byś nie siał dezinformacji bo zablokuje Twój profil. Ten dział w ogłoszeniu jest bardzo jasny i zrozumiały.
Jan
Jan
obowiazuje dyplomacja,, wczesniowieczna,,owej gry dalej)
i nie siejcie lata za wiosny)))
zacznijcie grac na luzie
bez dyplomacji np
bez sojuszy
na luzie
tutaj tak jak i w swiatach rozwinietych bardzo dobrze nie ma miejsca na stagnacje
bardzo dobrze rozwinietych to uwazam np Australia,Nowa Zelandia,kocham ten swiat,jest bardzo prosty ,cieply i naturalny,troszke sie pomieszal z tym naszym ale jakze prawdziwy)
z perspektywy czasu ta gra tak wyglada)
lubilam kiedys matematyke ale teraz juz nie licze,co bedzie to bedzie)
bo owszem moge mu dac surki, ale czy z surek sobie ogonów czy innych flag narobi?
przesyłanie maszyn ze słupów wymaga blokady, ale radziłbym pomyslec nad jakiim rozwiązaniem odnośnie tego co napisałem wyżej
Czyli jutro aktualizacja , i Twórcy gry nagle zauważą ilu faktycznie jest graczy , ludzie na słupach na premkach 200% kupowali rubiny i zabawki i sobie przesyłali na główne konta - teraz nagle ilość kupujących spadnie o 80% ale to jest jasne zapewne.
Żałuje ze przy okazji zabija się jeden z elementów gry czyli współdziałanie przy topkach indywidualnych. tzn,ze ludzie z sojuszy pomagali innym graczom dając flagi czy osłony czy wózli , inne bostery lub nawet zabezpieczenia obronne.
Teraz na ten przykład sojusz nie przekaże graczowi broniącemu stolicy , czy metra np bomb wapiennych - dla 60 osób po 100 bomb to niewiele ale dla jednej w czasie wojny to masakra - może i dobrze częściej będą zmieniać właścicieli
Jiddu Krishnamurti
zlikwidujmy wózki z surką i chlebem krążące miedzy graczami - bo pewnikiem mutiki tez je wysyłają , zlikwidujmy tez wysyłania wsparcia podczas ataku - skończy sie wkładanie słupówz defem do sojuszy podczas wojny- a ze przy okazji rozwalimy te gre do reszty - no to co- PO NAS CHOĆBY POTOP.
Jak to skąd masz przesłać narzędzia- gramy w sojuszach - to juz teraz gacz - graczowi nic nie bedzie mógł w tym temacie pomóc - na nic zgranie w sojuszu - same ZOSIE - samosie teraz będą. Ja tobie flagi - bo chcesz wygrac obcych a ty mi kuferki bo ja chce wygrac nomadów - czy to jest złe ?- nielegalne?
Ta aktualizacja ogranicza w pewnym stopniu wspólne działania sojuszu.
Dam przykład z życia - z walki o top 1 -sojuszowe TOP1 w krukach lub obcych
W kazdym dobrym soju większość graczy jest dobrze zaopatrzona w narzedzia, ale w tych eventach szczególna role mają flagi .
i zdarzało sie tak ze ten co miał flagi nie miał szcześcia do tzw. "grubasów" inny gracz potrafił mieć wyjątkowe szczescie do obcych z duża ilością woja - do tego stopnia że juz brakowało mu lepszych flag - np końskich ogonów. Aby to szczęście do grubasków sie nie marnowało dobrze zorganizowane sojusze tworzyły na labo czy monumencie magazyn - zaps takich dobrych flag i taki gracz który pod koniec eventu trafił na mocnego obcego a nie miał flag mógł sie zasilić flagami z tego sojuszowego magazynu i zdobyc gubą sumke chwały, co przy walce o TOP1 nie było bez znaczenia zwłaszcza przy zaciętej walce w końcowych godzinach eventu.
TERAZ - juz po ptokach -
Nie uważam , że to dobry pomysł-
A narzedzi na wioskach, monumentach labolatoriach, postach trzeba pilnować - obstawiać defem.
Następną aktualke prosze zrobić ratującą wojsko atakujące - bo szkoda tego bezbronnego woja wyrzniętego w nocy po zdradzieckim ataku - poprostu kpina a nie aktualka-
ratujmy za graczy narzędzia
ratujmy za graczy wojsko ofensywne
- co jeszcze chcielibyście uratować?
Szkoda tylko, że o ratowaniu tej gry nikt nie myśli , a każda nowa aktualka to poprostu kolejna bzdura dokładająca kolejne błędy i zacinająca tę gre coraz bardziej.
Po aktualizacji gracze którzy zakupili unikalne klejnoty otrzymają odszkodowanie stosowne do wydanej kwoty, klejnoty te nadal zostaną na koncie gracza.
Kupiłem zestawy z klejnotami "potęga żywiołów" i "dziedzictwo demonicznego orła" tylko ze względu na ich wartości siły wręcz i dystansu na klejnotach. Używałem ich na innym secie. Teraz, że zniwelowany jest ten bonus są one niepotrzebne. Wydałem prawie 1 000 000 rubinów z tego co pamiętam. Czy dobrze rozumiem, że te rubiny zostaną zwrócone?
jedynie to co bylo na murach wsadzone zostanie osobie zdobywającej zostawione// wszystko inne czyli wszelakie narzedzia wracaja do zamku własciciela automatycznie. czyli dobrze rozumiesz koniec przesyłania jakichkolwiek zabawek .... nie sprawdzalismy z metrem i stololicą ale podejrzewam ze tez wracają.
zostają tylko i wyłacznie prezenty.
a chcą jeszcze wprowadzic taka samą zasadę z tym co pobudowales na posterunku. mam nadzieje ze tego nie zrobią.. ale kto ich tam wie. tak czy siak zabawki dla biednych ale aktywnych slupiarzy sie skonczyły.
a każdy który wie o co chodzi to mnie rozumie tu nie chodzi o łamanie regulaminu tylko o to co spokooko napisał o pomoc, niedawno tak miał jeden u nas w soju był w top 50 i chciał sie utrzymać w 100 a brakło mu flag wiec pyta czy ma kto pożyczyć itd itp,
najprościej to do wózka zrobić okienka w które by można było wsadzać narzędzia do wysłania