Dyskusja na temat - Aktualizacja: zbliża się lato i wojna!

Witam serdecznie,
W tym miejscu otwieram wątek na temat nowej aktualizacji i zapraszam serdecznie do zadawania pytań i ożywionej dyskusji
Pozdrawiam Jan
W tym miejscu otwieram wątek na temat nowej aktualizacji i zapraszam serdecznie do zadawania pytań i ożywionej dyskusji

Pozdrawiam Jan
0
Sign In to comment.
Komentarz
Mam pytanie odnośnie punktu z klejnotami, mam rozumieć, że klejnoty 11 poziomu zostaną na kontach i ich % siła nie zostanie zmniejszona?
Jan
- Gdy
wróg zabierze Ci posterunek, wioskę, monument bądź laboratorium
narzędzia które były na danym obiekcie nie zostaną utracone. Wrócą do
głównego zamku danego Królestwa w którym toczyła się bitwa.
czyli co? nieprzesle juz zabawki? i nic nie kupi od innego gracza?bo mi chodziło ze od kolegi z sojuszu co che np, pomoc w grze
A te zwiększenie statystyk obronnych w obcych też wystąpi?
Jiddu Krishnamurti
Klejnoty będzie się zdobywać tak jak dotychczas, z tym, że będzie można nabyć wyższe poziomy klejnotów w sklepie (obecnie chyba max to 6 lvl) po aktualce będzie można nabyć 11 lvl.
Po aktualce wzrosną bonusy niektórych kamieni.
Obawiam się, ze masz błąd na koncie, wiec proszę to zgłosić do Supportu.
Nie ma takich planów na ten moment. Acz propozycje już przekazałem, tak samo jak swego czasu propozycje z możliwością kupowania za złoto czerwonych flag na chwale.
Nie rozumiem zwrotu - i nic nie kupi od innego gracza ... Handel poza GGS na grze zgodnie z regulaminem nie jest dozwolony, często są sprawdzane każde sygnały o takich procederach, wiele banów na grze się posypało za takie historie ale też każde kolejne zgłoszenie, będzie wnikliwie sprawdzone.
Nie ma "haczyka". Tak będzie można za free usunąć kamień źle przypisany do dowódcy czy generała. Zle
, oznacza kamień nie z tego setu do którego był przeznaczony.
Dokładnie tak. O max bonusach pisałem już na forum nie raz. Gdzie są górne wartości na dziś i zostały zdefiniowane na przyszłość. Dlatego ta aktualizacja kończy dość długie i ciągłe spekulacje, nad możliwością "rasowania" generała lub kasztelana. Jeśli mamy set złożony z 9 elementów, to one są tylko i wyłącznie dobrze spasowane w tym a nie innym składzie. Nie dotyczy to setów złożonych z legendarnych "ubranek" do zdobycia na obiektach typu NPC. I owszem, niektóre kamienie zwiększą swą "moc" o dwa punkty procentowe. Nie ma więc mowy o obniżeniu ich wartości względem dotychczasowych wartości.
Jan
Jan
, oznacza kamień nie z tego setu do którego był przeznaczony."
To znaczy że będzie można wyciągnąć tylko te klejnoty należące do setu dowódcy lub kasztelana, tak? A reszta zwykłych klejnotów nienależących do setów bez zmian, tak? Bo te setowe to akurat mnie tyle obchodzą co zeszłoroczny śnieg, chodzi mi o zwykłe klejnoty i chcę jasną i wyczerpującą odpowiedź, będzie można je wyciągnąć z ubranek za darmo?
Jiddu Krishnamurti