Nie rozumiem jednej rzeczy. Czemu nie jesteśmy nigdy powiadamiany o aktualizacjach gry. Od iluś miesięcy jest wpierw aktualizacja, a potem wpisz o niej lub brak informacji - Moderatorzy, powinno być na odwrót. Rozumiem, że jesteście wolniej powiadamiani o tym, ale czemu inne zagraniczne fora są powiadamiane szybciej od was? Już któryś raz tak robicie, nie uczycie się na błędach czy jaka <domyśleć się> To samo do informatyków gry, jak robicie aktualizacje, to zawsze zrobicie jakąś wielką awarię, po czym naprawie znowu przez kolejne godziny, co dzięki temu "my" jesteśmy uziemieni i wojska uciekają z powodu chleba. Czemu nigdy też nie zatrzymacie "zamrozicie" gry, gdy jest aktualizacja? W tej chwili, mam około 20 tys wojska = Co z połowę z nich może uciec z powodu głodu, przez waszą aktualizację. Bravo Wy. Czy znów zamierzacie nam wsadzić marne 6 tys demonów i innych pierdółek czy wsadzić po aktualizacji znów po 400 k żarcia, jak podczas niej uciekło połowę wojsk ?
Witam obsługę,ale trochę teraz namieszaliście 1 zamek jest powiększony 2 brak możliwości wypośrodkowania zamku środkowym klawiszem myszki(kółkiem) to trochę bez sensu
Komentarz
weźcie się ******* za informowanie graczy. bo przez to mi zleciał buster i *******.
lub za buster mi assasyny dajcie.
edit: wulgaryzmy Czubajka
Czemu nie jesteśmy nigdy powiadamiany o aktualizacjach gry.
Od iluś miesięcy jest wpierw aktualizacja, a potem wpisz o niej lub brak informacji - Moderatorzy, powinno być na odwrót. Rozumiem, że jesteście wolniej powiadamiani o tym, ale czemu inne zagraniczne fora są powiadamiane szybciej od was?
Już któryś raz tak robicie, nie uczycie się na błędach czy jaka <domyśleć się>
To samo do informatyków gry, jak robicie aktualizacje, to zawsze zrobicie jakąś wielką awarię, po czym naprawie znowu przez kolejne godziny, co dzięki temu "my" jesteśmy uziemieni i wojska uciekają z powodu chleba.
Czemu nigdy też nie zatrzymacie "zamrozicie" gry, gdy jest aktualizacja?
W tej chwili, mam około 20 tys wojska = Co z połowę z nich może uciec z powodu głodu, przez waszą aktualizację.
Bravo Wy. Czy znów zamierzacie nam wsadzić marne 6 tys demonów i innych pierdółek czy wsadzić po aktualizacji znów po 400 k żarcia, jak podczas niej uciekło połowę wojsk ?
1 zamek jest powiększony
2 brak możliwości wypośrodkowania zamku środkowym klawiszem myszki(kółkiem)
to trochę bez sensu
A podobno żyjemy w wolnym kraju
https://scr.hu/q35lNj
teraz do gaszenia będzie potrzebny węgiel, oliwa szkło i ruda.
brawo wy
Na prośbę temat zamykam.
Czubajka