Sprawa jasna. Musi być taki przycisk, żeby jak największej liczbie graczy się raz pomyliło i wyssało w kosmos fur rubinów. Asia. Wasz wpis rozpoczynający informację powinien raczej brzmieć:
Serdecznie dziękujemy za Wasze szczere opinie i komentarze, które Nasi Community Managerowie, Designerzy i Developerzy jak zwykle mają w ***** - Niemniej zapoznali się z oni z sugestiami i uwagami ich pracodawców co do zbyt małego wpływu rubinów od czasu implementacji zapętleń i na tej podstawie dokonali zmian, które osłonią ich części ciała, tracące szlachetną nazwę pleców....
Jeszcze gramy... siłą rozpędu...
oj nie.... podziekujmy sobie za nasza solidarnosc _ a ze gramy...no coz....oni wiedza ,ze my lubimy te gre)
a po co zmiany w systemie zapętleń? nie lepiej żeby w końcu usterki poprawili? i w produkcji narzędzi{czas produkcji} i w werbunku(pomoc sojusznicza). To trwa już za długo może w końcu przestaną nam mydlić oczu i poprawią te usterki?
Normalna taktyka. Spowodować tam znaczne obniżenie wartości punktów rycerskości, aby każdy porzucił czas świąteczny na rzecz klepania berimondu w czasie świat. Bo przecież serwer musi być włączony z odpowiednią ilością użytkowników podpiętych pod tenże ze swoimi komputeram - to przecież GGS obiecał... głównemu płaco-dawcy - do tego na czas przełomu roku zimowe o dość dobrym parametrami wojaku/kasztanie i komputery graczy grzać się będą - o oni sami niewiedzący, że są jak to stado... Karpia nie zjedzą. Ino patrzeć jak hodowcy karpia GGS do sądu podać zechcą:)
Jak piszą poprzednicy, dawać to beri! Straciłem bonus do prędkości werbunku, Więc pytam się jak mam wyszkolić wojsko na eventy skoro pół dnia potrzebuje na wyszkolenie 50 cesarskich? Wiem mogę zrobić ucztę ale i tak nadal idzie to strasznie powolnie.
Komentarz
podziekujmy sobie za nasza solidarnosc _
a ze gramy...no coz....oni wiedza ,ze my lubimy te gre)
standardowo zamydlili nam oczy żebyśmy siedzieli cicho
i tak nic nie zrobią w tym kierunku dalej
Ale fajnie by było żeby już sprawę zakończyć i dajcie zimowy bo było ze nie dziś a jutro a potem ... cisza
Ino patrzeć jak hodowcy karpia GGS do sądu podać zechcą:)