jeśli problem nadal występuje, bardzo proszę o zrzut ekranu, żebym mogła uzupełnić zgłoszenie (lub proszę o kontakt z naszym, Zespołem Wsparcia Technicznego).
jeśli problem nadal występuje, bardzo proszę o zrzut ekranu, żebym mogła uzupełnić zgłoszenie (lub proszę o kontakt z naszym, Zespołem Wsparcia Technicznego).
Pozdrawiam
Ten kto raz wejdzie na np 1min na gierke zostaje na czacie jako akttywny i swieci sie przy nimu kropka zielona .
Zapytam inaczej, bo się nie zrozumieliśmy... Skąd wiecie, że ktoś nie jest na czacie mimo wszystko online?
Asia
Wystarczy poprosić gracza, aby się wylogował na 5 minut... I już wiadomo jak jest. A jest prawie dokładnie tak jak napisali przedmówcy. Prawie - bo u mnie wylogowani gracze znikają po jakimś czasie. Najprawdopodobniej zmieniono częstość odświeżania listy.
Pozostaje pytanie retoryczne: po co zmieniano coś co działało, zamiast poprawiać dziesiątki błędów, które przeszkadzają w grze a od tygodni nikt nic z tym nie robi...
Problem występuje nadal. Czat pokazuje multum graczy, którzy się wylogowali. Można się w tym pogubić. Jest jeszcze inny problem- na czacie sojuszu pojawiają się wpisy graczy z innego sojuszu wraz z imieniem gracza.
Również mam ten problem, gracz pisze że ucieka, np. do kościoła, gdy jest 17:45, a o 18:00 jest widoczny online, oczywiście nie atakuje, nie ustawia obrony, ani nie odpisuje na czacie i w prywatnej wiadomości, dlatego wiem że go nie ma.
Komentarz
Pozdrawiam
Asia
Pozostaje pytanie retoryczne: po co zmieniano coś co działało, zamiast poprawiać dziesiątki błędów, które przeszkadzają w grze a od tygodni nikt nic z tym nie robi...
Czat pokazuje multum graczy, którzy się wylogowali.
Można się w tym pogubić.
Jest jeszcze inny problem-
na czacie sojuszu pojawiają się wpisy graczy z innego sojuszu wraz z imieniem gracza.