Inwazja Berimondu!

Drodzy Gracze,
nadszedł czas, w którym odwieczny spór wykracza poza ramy Berimondu. Król liczy na Waszą pomoc a szczegóły znajdziecie w Oficjalnych Ogłoszeniach!
Zapraszam do dyskusji na temat zmian!
Pozdrawiam,
Asia.
nadszedł czas, w którym odwieczny spór wykracza poza ramy Berimondu. Król liczy na Waszą pomoc a szczegóły znajdziecie w Oficjalnych Ogłoszeniach!
Zapraszam do dyskusji na temat zmian!
Pozdrawiam,
Asia.
3
Sign In to comment.
Komentarz
Etam tracić, na beri też sporo monet się zbiera z wież, a jak dobrze pomyślisz to niczego nie musisz przesyłać
Najlepsza z tego wszystkiego wydaje mi się ta mozliwośc zbierania rudy
aktualizacja poza tym że będzie można zdobywać rudę z nomadów i obcych tak samo jak ostatnia , zabiera cała masę rzeczy , chyba niebawem w ogóle nie będzie można zdobywać złota z wież , nomadów i samurajów jak się nie kupi za pół miliona rubinów , skrzynek na złoto , poza tym kolejne wydarzenie na zielonym w stylu nomadzi i samuraje . Na razie nie mówię nie , ale mam bardzo złe przeczucia co do kolejnej aktualizacji .
Pozdrawiam
Ps. Kiedy jest planowana ta aktualizacja ?
Nowe narzędzia, a nadal produkcja będzie wyglądała tak samo.
Plus za rudę, (chyba)
Zepsucie nomadów i berimondu nie przyniosło rezultatów, więc trzeba to zrobić jeszcze raz?
Przesyl na berimond nie jest przypadkiem darmowy?
Nadal będzie dostępne, bo to wydarzenie jedno razowe. Piotrek może masz rację, wydaje mi się jest płatne, ale możliwe że mylę z innym wydarzeniem.
Ja mam teraz 4 obozy samurajów, po 3 strzały na srodku, na to trzeba rubinowe oslony, inaczej sa duuze straty, a ja nie zamierzam takich marnowac, chyba ich pogieło.
Wstaję i biję brawa... Potraficie spieprzyć wszystko co weźmiecie do łap (zalatuje to naszymi politykami (wspólna krew?). No tak, dojcze mają wprost do tego talent. Idźcie sobie być tępymi idiotami gdzie indziej! Ludzie nie mają jak narzędzi produkować, nie ma miejsca na dodatkowe narzędzi, a jeszcze monet ma być mniej z Nomadów i Samurajów. Spieprzenie wszystkich wydarzeń to za mało, dlaczego by spieprzyć jeszcze więcej? Dno dna, a pod tym dnem jest jeszcze jedno dno.
Tyle co o was myślę:
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
i pewnie 10 sztuk rudy z ataku będzie...
A bez osłon i kasy na osłony u zbrojmistrza to góra 100 ataków bedzie mozna na edycję puscic