Obcy - obalenie mitu o graczach z innych serwerów?

Dobry, dobry.
Na serwerze azjatyckim przy każdej edycji Obcych panuje wojna między serwerami: Asia1 a Asia2. Problem w tym, że takiego serwera nie ma, a przynajmniej nie ma go tam gdzie analogicznie powinien się znajdować - przy rozwinięciu listy ''powiązanych'' serwerów. http://zapodaj.net/89c5525ac8cf7.png.html
Czyżby kolejne niewinne kłamstewko
? Ubarwienie Obcych, którzy niby są imitacjami graczy z innych serwerów, na ''wypisz wymaluj'', ale jak mogą być tymi imitacjami graczy, których nie ma, bo w ogóle taki serwer nie istnieje?
Mimo wszystko, czy to rzeczywiście są jakieś imitacje (wyobraźni GGS...), czy nie, Obcy byli, są i będą atakowani przez graczy, ale po co te bajeczki o Obcych? No tak, ale pewnie Asia2 istnieje, tylko że pod inną nazwą albo napis ''Asia2'' to tylko błąd wyświetlania albo jakieś inne bagno...
Na serwerze azjatyckim przy każdej edycji Obcych panuje wojna między serwerami: Asia1 a Asia2. Problem w tym, że takiego serwera nie ma, a przynajmniej nie ma go tam gdzie analogicznie powinien się znajdować - przy rozwinięciu listy ''powiązanych'' serwerów. http://zapodaj.net/89c5525ac8cf7.png.html
Czyżby kolejne niewinne kłamstewko

Mimo wszystko, czy to rzeczywiście są jakieś imitacje (wyobraźni GGS...), czy nie, Obcy byli, są i będą atakowani przez graczy, ale po co te bajeczki o Obcych? No tak, ale pewnie Asia2 istnieje, tylko że pod inną nazwą albo napis ''Asia2'' to tylko błąd wyświetlania albo jakieś inne bagno...
Nick: mati007
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
.
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu

0
Sign In to comment.
Komentarz
nie znam się na azjatyckich serwerach, ale pytanie w tej sprawie chętnie przekazałam do Managera Produktu i dam Wam znać, gdy tylko uzyskam odpowiedź, o co chodzi z tą "Azją2"
Pozdrawiam
Nagle 90% graczy na wrogich serwerach ma 500 deffa na zamku głównym?
Pytanie do twórców gry - po co utrzymywać taką fikcję?
No admin nie zawsze
Ale Magor tak
Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest
mamy już odpowiedź Managera Produktu:
W Azji walczą ze sobą Hong Kong i Tajwan. Wewnętrzna nazwa serwera to Hant1 i jego odpowiednik powinien być wyświetlany w momencie wydarzenia.
Jeśli przy następnej edycji Wojny Królestw na serwerze azjatyckim ponownie dwukrotnie pojawi się Azja1, prośba o zrzut ekranu, ponieważ nie mamy CM w Azji i trudno nam o te informacje. Azjaci do tej pory w Supporcie tego nie zgłaszali.
Pozdrawiam
Ja wolę, żeby byli wieśniacy jak jest ich z 20 000 to mi w niczym nie przeszkadza. Margo to dziwne, bo u mnie zazwyczaj albo wogóle nie na wieśniaków albo max 150 sztuk, a reszta normalne wojsko. To chyba tylko u ciebie sa sami wieśniacy, bo wsiok ciągnie do wsioka.
Cześć Player Macieju!
To jest moje absolutnie ostatnie ostrzeżenie w Twoim kierunku i ostatnia prośba o nieobrażanie nikogo na forum. Proszę to sobie wziąć do serca.
Pozdrawiam!