Wyrób sygnatur

Postanawiam wyrabiać sygnatury... Można zamawiać tutaj, pisać do mnie na forum i w grze (wszędzie aktywny) i w innych miejscach jeśli jakieś znajdziecie
. Ważne by zamówienie zawierało:
1) wymiary
2) kolory
3) technika
4) napisy
5) osoby (z gier GGS)
6) dodatki
Dostępne rzeczy (można zamówić inne):
1) wymiary --> max. 550x170
2) kolory --> cała paleta kolorów od ciemnych, martwych i ponurych po jasne, żywe i jaskrawe
3) technika (mieszanie kolorów) --> cegiełki, zacieranie, nakładanie barw, pociemnianie, pojaśnianie, aerograf, pędzel, flamaster, pióro, kredki ołówkowe, ołówek, pastel
4a) napisy (cenzuralne) --> grubość, pochylenie, podkreślenie, przekreślenie
4b) czcionki : według uznania
4c) rozmiary czcionek --> 15--50
5) osoby --> Herold, Beatrice, Monsieur Le Mouse, Leopold III, Gimbert, wojownik, poborca podatkowy i inni
6) dodatki --> różne kształty kolory np. miecz, logo GGE, niebieskie migdały, pomarańczowe banany itp. (wszystko oprócz osób)
Przykładowe sygnatury:

NIE ODPOWIADAM za zmiany w sygnaturze wprowadzone przez posiadacza niezgodne z regulaminem forum.

1) wymiary
2) kolory
3) technika
4) napisy
5) osoby (z gier GGS)
6) dodatki
Dostępne rzeczy (można zamówić inne):
1) wymiary --> max. 550x170
2) kolory --> cała paleta kolorów od ciemnych, martwych i ponurych po jasne, żywe i jaskrawe
3) technika (mieszanie kolorów) --> cegiełki, zacieranie, nakładanie barw, pociemnianie, pojaśnianie, aerograf, pędzel, flamaster, pióro, kredki ołówkowe, ołówek, pastel
4a) napisy (cenzuralne) --> grubość, pochylenie, podkreślenie, przekreślenie
4b) czcionki : według uznania
4c) rozmiary czcionek --> 15--50
5) osoby --> Herold, Beatrice, Monsieur Le Mouse, Leopold III, Gimbert, wojownik, poborca podatkowy i inni
6) dodatki --> różne kształty kolory np. miecz, logo GGE, niebieskie migdały, pomarańczowe banany itp. (wszystko oprócz osób)
Przykładowe sygnatury:

NIE ODPOWIADAM za zmiany w sygnaturze wprowadzone przez posiadacza niezgodne z regulaminem forum.
Post edited by msor (PL1) on
0
Sign In to comment.
Komentarz
Receive me into the alliance and you'll know about the next iluminatii terrorist attacks.
POLACY OGAR NA PL1 przez wasze głupie koalicje nie gram od 2 lat.
Sygnatura (ściągnij na pulpit i wgraj w ustawieniach podpisu
Proszę wejść, kolejno - ustawienie konta -> edycja profilu -> ustawienie podpisu. Proszę nie zapomnieć o regulaminowych rozmiarach sygnatury.
Pozdrawiam, Jan
Pozdrawiam, Jan
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu