Uzupełniające informacje o sojuszu

W oknie informacji o sojuszu tych informacji nie jest zbyt wiele. Informacje są dosyć ogólnie przedstawione (przywódca, poziom, liczba członków, honor). Dlatego proponuję dodanie nowych informacji o sojuszu: punktów ładunku z Archipelagu Sztormu, punkty potęgi sojuszu, listę obiektów specjalnych (monumentów, stolic i tak dalej - co już wcześniej proponowałem) oraz ranking.
http://naforum.zapodaj.net/40af69239845.png.html
Dzięki przyciskowi ''ranking'' zostaniemy przeniesieni do tabeli rankingu. Automatycznie wyszukiwarka sojuszy pokaże nam sojusz, o którym chcieliśmy się więcej dowiedzieć. Poniżej, będzie widać nasz własny sojusz - dzięki któremu będziemy mogli porównać pozycję, poziom, liczbę członków, potęgę, punkty kontroli, potęgę, honor z innym sojuszem.
http://naforum.zapodaj.net/b40da3544572.png.html
http://naforum.zapodaj.net/40af69239845.png.html
Dzięki przyciskowi ''ranking'' zostaniemy przeniesieni do tabeli rankingu. Automatycznie wyszukiwarka sojuszy pokaże nam sojusz, o którym chcieliśmy się więcej dowiedzieć. Poniżej, będzie widać nasz własny sojusz - dzięki któremu będziemy mogli porównać pozycję, poziom, liczbę członków, potęgę, punkty kontroli, potęgę, honor z innym sojuszem.
http://naforum.zapodaj.net/b40da3544572.png.html
Post edited by mati007 (PL1) on
Nick: mati007
Sojusz: SayaN
Nick: PowrótSmoka (Azja)
Sojusz: Titans (Azja)
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu
.
To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu

0
Sign In to comment.
Komentarz
Masz rację, że byłoby to uproszczenie interfejsu (ale nie ułatwienie w sensie taktyki gry).
Upieram się przy swoim
Sam siebie wyzywa- mistrz jest tylko jeden
A sam pomysł jest świetny
Jutro zaczyna się szkoła, więc poczekaj ze swoimi wypowiedziami, skonsultuj je najpierw z polonistą - dowiesz się, że nazwa tego organu pisana jest przez "ch"...
PS. Widzę, że Moderator powrócił, więc proszę o usunięcie również tego wpisu.
Wątpię, żeby polonista był w stanie mu pomóc. Tu może pomóc tylko pokój bez klamek...
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Bardzo dobry pomysł
Dzięki temu gracze bez 35 poziomu mogli by przyglądać się temu rankingowi
A dla tych co mogą byłoby to ułatwienie (mniej klikania)