Strona główna Polish Wasze pytania do gry

Produkcja materiałów

MagorPRO (PL1)MagorPRO (PL1) Posty: 1,398
edytowano 03.07.2015 w Wasze pytania do gry
Jaką najwyższą można osiągnąć produkcję kamienia i drewna na głównym? A na postach 8:2?
Post edited by MagorPRO (PL1) on
Admin i Magor ma zawsze rację.

No admin nie zawsze 

Ale Magor tak

Pomóż nam wysadzić forum !!! :
https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/283192/njadluzszy-cytat-%C5%9Bwiata#latest

Komentarz

• Maciejoszk (PL1)Maciejoszk (PL1) Posty: 204
    edytowano 02.07.2015
    Nieskończona dobra zależy to od porządku publicznego
    LINK DO GRY NA KTÓRYM SERWERZE GRAM http://www.empire.pl/
    RANGA W SOJUSZU : Nowicjusz
    Bądz Patriotą pomuz zdobyc Husarie : http://pl.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?70452-Wojska-Polskie

SUPPORT Najlepsze co moze cie spotkać : http://support.goodgamestudios.com/

ZA ZAKON BRACI !
  • Domin_Klimek (PL1)Domin_Klimek (PL1) Posty: 1,063
    edytowano 02.07.2015
    Maciejoszk napisał użytkownik: »
    Nieskończona dobra zależy to od porządku publicznego

Tak, zgodzę się wszyscy mają różnie, wszystko zależy od porządku, czy ma się aktywowany tryb VIP, nadzorcę, ile danych budynków itd.
    5596cfa1c7929png
    Wyrabiam Sygnatury i prowadzę serię Kosmos
    Domin_Klimek Diuk
  • Piotrek933 (PL1)Piotrek933 (PL1) Posty: 717
    edytowano 02.07.2015
    Domin_Klimek3 napisał użytkownik: »
    Tak, zgodzę się wszyscy mają różnie, wszystko zależy od porządku, czy ma się aktywowany tryb VIP, nadzorcę, ile Gospodarstw itd.

Magor pytał o kamień i drewno, więc gospodarstwa nie mają zbytnio znaczenia, chodziło Ci o chaty drwala i kamieniołomy. Ale gracze z wysokimi legendami min. 1500 kamienia produkcję mają raczej lub znacznie więcej
  • Domin_Klimek (PL1)Domin_Klimek (PL1) Posty: 1,063
    edytowano 02.07.2015
    Piotrek9332 napisał użytkownik: »
    Magor pytał o kamień i drewno, więc gospodarstwa nie mają zbytnio znaczenia, chodziło Ci o chaty drwala i kamieniołomy. Ale gracze z wysokimi legendami min. 1500 kamienia produkcję mają raczej lub znacznie więcej

To chyba oczywiste, że gracze z poziomami legendarnymi mają taką produkcję.
    5596cfa1c7929png
    Wyrabiam Sygnatury i prowadzę serię Kosmos
    Domin_Klimek Diuk
  • Robertolog (PL1)Robertolog (PL1) Posty: 89
    edytowano 02.07.2015
    Kwestia policzenia:
    Najlepsza dekoracja daje 430 pkt porządku
    Herb +25%
    Tartak/Kamieniarz +60%
    Do tego nadzorca +25%
    Bonus z poziomu VIP - ?
    Do tego ilość budynków produkcyjnych x ich maksymalna wydajność
    Robertolog @ WWW 1
  • mati007 (PL1)mati007 (PL1) Posty: 2,521
    edytowano 03.07.2015
    Obecnie jest wiele czynników zwiększające produkcję zasobów. Są to: efekty z herbu, wioski, budynki produkcyjne, nadzorca, czas VIP, badania... Jednak jednym z najważniejszych czynników jest oczywiście porządek publiczny.

Maksymalna produkcja? Nie ma takiego teoretycznego limitu. Limitem produkcji zasobów jest w zasadzie nasza wyobraźnia;)...
    Nick: mati007
    Sojusz: SayaN
    Nick: PowrótSmoka (Azja)
    Sojusz: Titans (Azja)
    To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
    Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
    Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
    Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
    Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
    Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
    Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu :)
  • Robertolog (PL1)Robertolog (PL1) Posty: 89
    edytowano 03.07.2015
    Teoretycznie istnieje maksymalna produkcja ponieważ pod koniec możesz zwiększać tylko porządek. A ciężko ogarnąć coś powyżej 430 pkt/obiekt.
    Robertolog @ WWW 1
Sign In to comment.