Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Po wpisaniu "ą" usuwa się tekst.

1kuba41 (PL1)1kuba41 (PL1) PL1 Posty: 44
edytowano 03.02.2015 w Problemy techniczne & bugi
Tak jak w tytule wątku ?
Dlaczego gdy piszę na czacie sojuszu lub wiadomość i napiszę literę "ą" to usuwa mi się cały tekst?
Podobno da się to naprawić ale jak?
R.I.P GoodGame Empire.

Post edited by 1kuba41 (PL1) on

Komentarz

  • Patryx2007 (PL1)Patryx2007 (PL1) Posty: 366
    edytowano 28.01.2015
    Były już takie tematy.
    ptr1 @ WWW 1
  • kolo10 (PL1)kolo10 (PL1) Posty: 714
    edytowano 29.01.2015
    To normalne poczytaj poradniki na ten temat w dziale Porady i Triki.
  • wzheroes2wzheroes2 Posty: 46
    edytowano 29.01.2015
    to pisz duże Ą przy pomocy shifta
    Poziom: 61Honor: 845Tytuł: KsiążęRanga: SierżantSojusz: Hooligans
  • gibemarvel (PL1)gibemarvel (PL1) PL1 Posty: 9
    edytowano 30.01.2015
    wzheroes2 napisał użytkownik: »
    to pisz duże Ą przy pomocy shifta
    Świetna rada, serio.

    U mnie ostatnio też kasuje, i w chromie i w operze. Już nie działa wyłączenie flasha w przeglądarce, muszę jeszcze posiedzieć nad tym.
    gibemarvel @ pl 1
  • Norbert Wielki2Norbert Wielki2 Posty: 29
    edytowano 30.01.2015
    U mnie jest podobnie,jednakże zastępuję to "ą" dwoma literkami "om".Wiec jest to niezawodny sposób pozbycia się tego dokuczliwego problemu,o ile wiem to zależy od wersji przeglądarki.
    Nick:Norbert Wielki.
    Tytuł:Baronet.
    Poziom:16.
    Sojusz:Armii Czerwonej.
    Koalicja:Swat Strofa.
    Tytuł w "Sojuszu":Rezydent (Przywódca).

  • mati007 (PL1)mati007 (PL1) Posty: 2,521
    edytowano 30.01.2015
    mailo3 napisał użytkownik: »
    wystarczy napisac ą i skopiowac i wkleic :D
    To też działa;).
    Nick: mati007
    Sojusz: SayaN
    Nick: PowrótSmoka (Azja)
    Sojusz: Titans (Azja)
    To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba ich wyznawców (Remus Lupin - film).
    Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile podzieleni (Albus Dumbledore - książka).
    Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał (Albus Dumbledore - książka)!
    Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych. A szczególnie tych, którzy żyją bez miłości (Albus Dumbledore - książka).
    Kiedy byłem małym chłopcem, płakałem, że nie mam butów na stopach. Przestałem płakać, kiedy zobaczyłem dziecko, które płacze, bo nie ma stóp (Bob Marley).
    Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań (George Weasley - książka).
    Wszystko co powiem, co zrobię, co przeczytam, co napiszę i tak dalej zawiera lokowanie produktu :)
  • gibemarvel (PL1)gibemarvel (PL1) PL1 Posty: 9
    edytowano 30.01.2015
    Norbert Wielki2 napisał użytkownik: »
    U mnie jest podobnie,jednakże zastępuję to "ą" dwoma literkami "om".Wiec jest to niezawodny sposób pozbycia się tego dokuczliwego problemu
    Jest to niezawodny sposób, aby stać się analfabetą. Bez kitu, zaraz zrobię konkurs na najgłupsze rozwiązania wspomnianego problemu, to jest trzecie, po którym jeszcze staram się otrząsnąć.
    gibemarvel @ pl 1
  • Norbert Wielki2Norbert Wielki2 Posty: 29
    edytowano 30.01.2015
    No nie wiedziałem,że można się stać analfabetą na klawiaturze! :p
    Nick:Norbert Wielki.
    Tytuł:Baronet.
    Poziom:16.
    Sojusz:Armii Czerwonej.
    Koalicja:Swat Strofa.
    Tytuł w "Sojuszu":Rezydent (Przywódca).

  • CM Asia07CM Asia07 Posty: 3,526
    edytowano 03.02.2015
    ptr12 napisał użytkownik: »
    Były już takie tematy.
    kolo102 napisał użytkownik: »
    To normalne poczytaj poradniki na ten temat w dziale Porady i Triki.
    wzheroes2 napisał użytkownik: »
    to pisz duże Ą przy pomocy shifta

    Kurcze, Chłopaki... Możecie napisać, że temat już był, czemu nie możecie podać komuś linku? Pozdrawiam i zapraszam TUTAJ, do wątku utworzonego przez jednego z Graczy.

    P.S. Zachęcam do wstrzymania się z odpowiedzią, jeśli ta nie jest żadną pomocą dla osoby zadającej pytanie.
  • TheFatalError (PL1)TheFatalError (PL1) Posty: 222
    edytowano 03.02.2015
    Ja tam wpisuję ą i kopiuje i gdy coś pisze gdy mi jest potrzebne to ctrl+v
    image.php?type=sigpic&userid=864251&dateline=1424261159
Sign In to comment.