Strona główna Polish Wasze pytania do gry Porady & Triki

FrugoFAQ's| Spis jednostek w Empire

13

Komentarz

• mati007 (PL1)mati007 (PL1) Posty: 2,521
    edytowano 19.07.2015
    Piotrek9332 napisał użytkownik: »
    Co do demonów rozumiem, a reszta jest dla zaangażowanych w budżet firmy rubinowców:)
    A to screen, który znalazłem w dyskusji dotyczącej ogłoszeń:
    http://scr.hu/0y22/mam6i
    Polonizowałbym prawdziwość tego screenu. Użytkownik, który udzielił ten screen na forum, napisał że ma go ''z drugiej ręki''. Co widać gołym okiem. Powiedziałbym raczej, że został spreparowany.

Niby dlaczego GGS miałoby umożliwić graczom, którzy kupują rubiny, umożliwić werbowanie silnych jednostek za monety, które można kupić w promocjach wydając realnie pieniądze? Nie można zaprzeczyć, że ta druga opcja jest bardziej opłacalna dla GGS.
  • Robertolog (PL1)Robertolog (PL1) Posty: 89
    edytowano 19.07.2015
    Koszta się zgadzaja, sprefabrykować można, ale byłoby ciężko. Wiem, że ciężko to zrozumieć, ale w tej grze są równi i równiejsi. Na wczesnym etapie gry (powiedzmy do 100 legendarnego) graczy to jeszcze nie dotyczy, lub dotyczy w miarkowanym stopniu.
  • Piotrek933 (PL1)Piotrek933 (PL1) Posty: 717
    edytowano 19.07.2015
    mati0074 napisał użytkownik: »
    Polonizowałbym prawdziwość tego screenu. Użytkownik, który udzielił ten screen na forum, napisał że ma go ''z drugiej ręki''. Co widać gołym okiem. Powiedziałbym raczej, że został spreparowany.

Niby dlaczego GGS miałoby umożliwić graczom, którzy kupują rubiny, umożliwić werbowanie silnych jednostek za monety, które można kupić w promocjach wydając realnie pieniądze? Nie można zaprzeczyć, że ta druga opcja jest bardziej opłacalna dla GGS.

Może najwięksi rubinowcy kupują sobie czas produkcji takiego wojska w ofertach specjalnych?
    Tylko oni i twórcy to wiedzą...
    edytowano 20.07.2015
    Dla chcącego nic trudnego. A dla dobrego grafika, szukający wrażeń, to gratka.
    Może najwięksi rubinowcy kupują sobie czas produkcji takiego wojska w ofertach specjalnych?
    Tylko oni i twórcy to wiedzą...
    Nie uważasz, że ci Asasyni są tani? 180 monet - prawie trzykrotnie taniej niż werbunek jednego zbrojnego weterana.
    edytowano 20.07.2015
    Jest jeszcze jedna możliwość, dane te dotyczą serwera testowego.
  • kolo10 (PL1)kolo10 (PL1) Posty: 714
    edytowano 20.07.2015
    Jak ty wchodzisz w te xml?
    W te pliki gry co ?
    edytowano 20.07.2015
    Dla chcącego nic trudnego. A dla dobrego grafika, szukający wrażeń, to gratka.
    Nie uważasz, że ci Asasyni są tani? 180 monet - prawie trzykrotnie taniej niż werbunek jednego zbrojnego weterana.

A co im zależy na monetach? Jak rubinowcy kupią sobie za kilka tysięcy realnych pieniędzy możliwość werbunku to im nie zależy jaki będzie koszt w złocie
    edytowano 20.07.2015
    A co im zależy na monetach? Jak rubinowcy kupią sobie za kilka tysięcy realnych pieniędzy możliwość werbunku to im nie zależy jaki będzie koszt w złocie
    GGS nigdy nie dałoby możliwości werbunku takich jednostek, nawet swoim ''ulubionym klientom'' . Są za to za skąpi. No chyba, że takie promocje pojawiłby się u wszystkich graczy - wymagania: kup milion rubinów:p.
    edytowano 21.07.2015
    GGS nigdy nie dałoby możliwości werbunku takich jednostek, nawet swoim ''ulubionym klientom'' . Są za to za skąpi. No chyba, że takie promocje pojawiłby się u wszystkich graczy - wymagania: kup milion rubinów:p.

Jednak lepiej, żeby dali możliwość werbunku za rubiny niż żeby ktoś sobie taką armię asasynów nazbierał u najemników(a jest to możliwe;)).
    Pewnie wygląda to tak, kup jeszcze 10 milionów rubinów, a dostaniesz wspaniałą ofertę, jak już kupisz dostaniesz nowa ofertę, zakup drobna sumkę 5 milionów rubinów, a dostaniesz możliwość werbunku wspaniałych jednostek przez tydzień.
    W sumie zarobią na tym kilka tysięcy złotych przez tydzień i to na jednej osobie.
  • PRO GRACZPRO GRACZ Posty: 86
    edytowano 21.07.2015
    Co to straszliwy wilk?
    edytowano 21.07.2015
    PRO GRACZ napisał użytkownik: »
    Co to straszliwy wilk?

To coś jak wilk tylko znacznie szybszy, dawno go nie widziałem, ale chyba jest w ofertach specjalnych czasami.
  • PRO GRACZPRO GRACZ Posty: 86
    edytowano 21.07.2015
    Aha
    ..........................
    edytowano 17.08.2015
    Razem z nową aktualizacją doszły nowe jednostki Łucznik weteran (łuk kompozytowy) i Miotacz ogni weteran. Dodałem je do spisu. Dodatkowo uzupełniłem parametry jednostek występujących w samouczku podziemi.

http://robert-test123.weebly.com/jednostki.html
    edytowano 18.08.2015
    Robertolog napisał użytkownik: »
    Razem z nową aktualizacją doszły nowe jednostki Łucznik weteran (łuk kompozytowy) i Miotacz ogni weteran. Dodałem je do spisu. Dodatkowo uzupełniłem parametry jednostek występujących w samouczku podziemi.

http://robert-test123.weebly.com/jednostki.html
    Czy są tu wszystkie jednostki? Bo jeśli tak, to w Empire jest około 104 jednostek;)...
    edytowano 18.08.2015
    Czy są tu wszystkie jednostki? Bo jeśli tak, to w Empire jest około 104 jednostek;)...
    Jeśli nie ma wszystkich, to jest ok 99% ;)
  • Zygfryt01 (PL1)Zygfryt01 (PL1) Posty: 113
    edytowano 18.08.2015
    ważne że większość jest
  • zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    edytowano 18.08.2015

A gracze chcą "Więcej! Jest za mało jednostek, dajcie nowe!". A i tak ponad połowy z nich na oczy nie zobaczą, a wiącej niż połowy nie użyją.:)
  • kolo10 (PL1)kolo10 (PL1) Posty: 714
    edytowano 19.08.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    A gracze chcą "Więcej! Jest za mało jednostek, dajcie nowe!". A i tak ponad połowy z nich na oczy nie zobaczą, a wiącej niż połowy nie użyją.:)
    Zobaczą dzięki takim zestawieniom :D
    A dlaczego wszyscy chcą więcej ?
    To jest chęć posiadania więcej i więcej
    Ja tam jestem za tym aby dodać nowe jeednostki
    104 jednostki to nie jest tak dużo
    Zapewniam cię że użyłem tak 98% :P
  • zysiu2000 (PL1)zysiu2000 (PL1) PL1 Posty: 5,233
    edytowano 19.08.2015
    kolo102 napisał użytkownik: »
    Zobaczą dzięki takim zestawieniom :D
    A dlaczego wszyscy chcą więcej ?
    To jest chęć posiadania więcej i więcej
    Ja tam jestem za tym aby dodać nowe jeednostki
    104 jednostki to nie jest tak dużo
    Zapewniam cię że użyłem tak 98% :P

Użyłeś jednostek z mroźnego oblężenia? Smoczych pazurów i smoczych kłów (czy jakoś tak) ze szczytów, nowych weteranów, jednostek z Archipelagu lub innych wydarzeń? Czy użyłeś Księcia?;) Mieszkańców po badaniach?
    edytowano 19.08.2015
    zysiu2000 napisał użytkownik: »
    Użyłeś jednostek z mroźnego oblężenia? Smoczych pazurów i smoczych kłów (czy jakoś tak) ze szczytów, nowych weteranów, jednostek z Archipelagu lub innych wydarzeń? Czy użyłeś Księcia?;) Mieszkańców po badaniach?
    ...Lub też biesów? Elitarnej gwardii? Krów? Szkieletów? Straszliwych wilków? Amerykańskich demonów? I tak dalej:p?
Sign In to comment.