Wyszukiwarka sojuszy.

Ok. roku temu też grałem w tą grę pod nazwą Rudy102, niestety, na pewien czas przestałem grać, a potem się "zgruzowałem", czyli po moim zamku pozostały ruiny. Po tym jakże smutnym wydarzeniu przestałem grać.
W tamtych czasach byłem w sojuszu "We Are The Best", z tego, co pamiętam. Po tym roku chciałbym zobaczyć, jak on się sprawuje (Jeśli jeszcze ten sojusz istnieje...). Ale jak to mam zrobić? No, tak! WYSZUKIWARKA SOJUSZY!
Z lewej strony ekranu będzie coś w stylu domyślnej wyszukiwarki graczy. Kiedy wyszuka się sojusz, wyskoczy jego główna strona.
A teraz mały obrazek, związany z wyszukiwarką: Attachment not found.. To jest pomysł z ustanowieniem wyszukiwarki
.
W tamtych czasach byłem w sojuszu "We Are The Best", z tego, co pamiętam. Po tym roku chciałbym zobaczyć, jak on się sprawuje (Jeśli jeszcze ten sojusz istnieje...). Ale jak to mam zrobić? No, tak! WYSZUKIWARKA SOJUSZY!
Z lewej strony ekranu będzie coś w stylu domyślnej wyszukiwarki graczy. Kiedy wyszuka się sojusz, wyskoczy jego główna strona.
A teraz mały obrazek, związany z wyszukiwarką: Attachment not found.. To jest pomysł z ustanowieniem wyszukiwarki

Post edited by Rudenet (PL1) on
Trza zrobić rewolucję narodową!
Pomóż wszystkim liczyć do miliona!
Support.
Support.
0
Sign In to comment.
Komentarz
I cóż... twój sojusz chyba już nie istnieje
Support.
To bezsens, to samo można zrobić 1 kliknięciem więcej
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
W oknie rankingu trzeba wpisać prawie dokładnie nazwę sojuszu, bo inaczej nie znajdzie. Słowo "prawie" oznacza, że ignorowane są małe i duże litery. Brakuje "dzikich znaków", które umożliwiłyby wyszukiwanie sojuszy posługując się jedynie fragmentem nazwy...