przeniesienie zamku

witam, wszystkich chętnych do pomocy
jest taka opcja na targu królewskim żeby przenieść zamek w inne miejsce.
proszę o podpowiedz, jeśli to zrobię to... przeniosę zamek ze wszystkimi budynkami czy będzie budowa od nowa?
jest taka opcja na targu królewskim żeby przenieść zamek w inne miejsce.
proszę o podpowiedz, jeśli to zrobię to... przeniosę zamek ze wszystkimi budynkami czy będzie budowa od nowa?
Post edited by kisk44 on
kisk44 @ pl 1
0
Sign In to comment.
Komentarz
(nie przenosi posterunków)
Siemka;) Wróciłem ! Veni, vidi, vici.
[SIGPIC]http://screenshu.com/static/uploads/temporary/jc/8g/hv/ejv5ty.jpg[/SIGPIC]
agros aeternitatis.
support: http://support.goodgamestudios.com/
Witam ,
Jeżeli przenosisz główny zamek , to w tym czasie nie możesz zostać zaatakowany przez innych graczy. To samo z Twoimi atakami , chyba że atakujesz z posterunku.
No jasne , wszystko będzie Ci funkcjonować normalnie.
"nie ufam czemuś, co krwawi pięć dni i nie zdycha":D
samo przenoszenie zamku trwa 24 godziny. Po zmianie lokalizacji kolejna próba powinna być możliwa - chyba - po upływie doby. Podkreślam słowo "chyba", ponieważ przyznaję, że nie jestem w tym wypadku pewna, czy nie nastąpiły zmiany w tym zakresie. Zaraz po wprowadzeniu tej opcji sytuacja wyglądała w ten sposób. W Nowym Roku, po powrocie do pracy mogę udzielić Wam wiążących informacji na ten temat. Nie chciałabym wprowadzać nikogo w błąd.
Nie mniej jednak z tymi kosztami Rubinowymi sytuacja na pewno wygląda troszkę inaczej. Pierwsze przeniesienie jest darmowe, drugie kosztuje 5.000 Rubinów, ale każde kolejne jest znacznie droższe, by Gracze nie skakali po mapie w nieustannym poszukiwaniu nowego miejsca.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt,
Asia.
Ja nie mogę przenieść zamku, dlaczego?
Pozdrawiam
Witam,
to zbyt ogólnie zadane pytanie, bym mogła odpowiedzieć "dlaczego" tak jest. Może wybierasz niewłaściwy sposób tego ruchu w grze, może błędnie wybierasz lokalizację, do której chcesz się przenieść, może to nie jest pierwsze przeniesienie na Twoim koncie gry i nie masz wystarczającej ilości Rubinów? Przyczyny mogą być różne. Polecam kontakt z zespołem wsparcia technicznego, opisanie, co dokładnie starasz się zrobić i na jakie współrzędne próbujesz przenieść zamek. Z pewnością uzyskasz fachową pomoc i odpowiedź, dlaczego występuje ewentualny problem.
Pozdrawiam,
Asia.
A ja na to: też bym tak chciał... Jesteś w stanie określić czas?