Strona główna Polish Wasze pytania do gry

przeniesienie zamku

kisk44kisk44 Posty: 10
edytowano 07.06.2014 w Wasze pytania do gry
witam, wszystkich chętnych do pomocy
jest taka opcja na targu królewskim żeby przenieść zamek w inne miejsce.
proszę o podpowiedz, jeśli to zrobię to... przeniosę zamek ze wszystkimi budynkami czy będzie budowa od nowa?
Post edited by kisk44 on
kisk44 @ pl 1
«1

Komentarz

• Ciesiek (PL1)Ciesiek (PL1) PL1 Posty: 3,665
    edytowano 24.10.2013
    ze wszystkimi budynkami
  • kisk44kisk44 Posty: 10
    edytowano 24.10.2013
    a długo to trwa?
    kisk44 @ pl 1
  • fadi (PL1)fadi (PL1) PL1 Posty: 495
    edytowano 24.10.2013
    przenosiny zamku trwają 24h
    (nie przenosi posterunków)

edytowano 24.10.2013
    a w czasie przenosin moge miec atakowany zamek??
    kisk44 @ pl 1
  • pawelekkospawelekkos Posty: 250
    edytowano 24.10.2013
    raczej tak ale ty atakowac nie mozesz
    pawelekkos @ pl 1
    Siemka;) Wróciłem ! Veni, vidi, vici.
    [SIGPIC]http://screenshu.com/static/uploads/temporary/jc/8g/hv/ejv5ty.jpg[/SIGPIC]

agros aeternitatis.

support: http://support.goodgamestudios.com/
  • bat i pio (PL1)bat i pio (PL1) Posty: 325
    edytowano 24.10.2013
    kisk44 napisał użytkownik: »
    a w czasie przenosin moge miec atakowany zamek??

Witam ,
    Jeżeli przenosisz główny zamek , to w tym czasie nie możesz zostać zaatakowany przez innych graczy. To samo z Twoimi atakami , chyba że atakujesz z posterunku.
    edytowano 24.10.2013
    a jeszcze jedno pytanie w tym czasie wytwarzają mi sie surowce? i bede mogl werbowac jednostki, wysylac transporty itd.
    kisk44 @ pl 1
  • bat i pio (PL1)bat i pio (PL1) Posty: 325
    edytowano 24.10.2013
    kisk44 napisał użytkownik: »
    a jeszcze jedno pytanie w tym czasie wytwarzają mi sie surowce? i bede mogl werbowac jednostki, wysylac transporty itd.

No jasne , wszystko będzie Ci funkcjonować normalnie.
    edytowano 24.10.2013
    wielkie dzięki to juz chyba wszystko
    kisk44 @ pl 1
  • lomonideslomonides Posty: 1
    edytowano 11.12.2013
    można przyśpieszyć przenoszenie zamku ?
    lomonides @ pl 1
  • TheKnightPLTheKnightPL Posty: 36
    edytowano 11.12.2013
    Nie,nie da się przyśpieszyć.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • edytowano 23.12.2013
    A pytanie ode mnie - Co ile czasu można ponownie przenieść swój zamek?
  • Patryckoss IIPatryckoss II Posty: 74
    edytowano 23.12.2013
    co 5000 rubinów :D
    "Si vis pacem para bellum"
    "nie ufam czemuś, co krwawi pięć dni i nie zdycha":D
  • CM Asia07CM Asia07 Posty: 3,526
    edytowano 23.12.2013
    Witam,

samo przenoszenie zamku trwa 24 godziny. Po zmianie lokalizacji kolejna próba powinna być możliwa - chyba - po upływie doby. Podkreślam słowo "chyba", ponieważ przyznaję, że nie jestem w tym wypadku pewna, czy nie nastąpiły zmiany w tym zakresie. Zaraz po wprowadzeniu tej opcji sytuacja wyglądała w ten sposób. W Nowym Roku, po powrocie do pracy mogę udzielić Wam wiążących informacji na ten temat. Nie chciałabym wprowadzać nikogo w błąd.

Nie mniej jednak z tymi kosztami Rubinowymi sytuacja na pewno wygląda troszkę inaczej. Pierwsze przeniesienie jest darmowe, drugie kosztuje 5.000 Rubinów, ale każde kolejne jest znacznie droższe, by Gracze nie skakali po mapie w nieustannym poszukiwaniu nowego miejsca.

Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt,
    Asia.
  • pawels54pawels54 Posty: 1
    edytowano 23.12.2013
    Asia07 napisał użytkownik: »
    Witam,

samo przenoszenie zamku trwa 24 godziny. Po zmianie lokalizacji kolejna próba powinna być możliwa - chyba - po upływie doby. Podkreślam słowo "chyba", ponieważ przyznaję, że nie jestem w tym wypadku pewna, czy nie nastąpiły zmiany w tym zakresie. Zaraz po wprowadzeniu tej opcji sytuacja wyglądała w ten sposób. W Nowym Roku, po powrocie do pracy mogę udzielić Wam wiążących informacji na ten temat. Nie chciałabym wprowadzać nikogo w błąd.

Nie mniej jednak z tymi kosztami Rubinowymi sytuacja na pewno wygląda troszkę inaczej. Pierwsze przeniesienie jest darmowe, drugie kosztuje 5.000 Rubinów, ale każde kolejne jest znacznie droższe, by Gracze nie skakali po mapie w nieustannym poszukiwaniu nowego miejsca.

Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt,
    Asia.

Ja nie mogę przenieść zamku, dlaczego?
    Pozdrawiam
    pawels54 @ pl 1
  • CM Asia07CM Asia07 Posty: 3,526
    edytowano 26.12.2013
    pawels54 napisał użytkownik: »
    Ja nie mogę przenieść zamku, dlaczego?
    Pozdrawiam

Witam,

to zbyt ogólnie zadane pytanie, bym mogła odpowiedzieć "dlaczego" tak jest. Może wybierasz niewłaściwy sposób tego ruchu w grze, może błędnie wybierasz lokalizację, do której chcesz się przenieść, może to nie jest pierwsze przeniesienie na Twoim koncie gry i nie masz wystarczającej ilości Rubinów? Przyczyny mogą być różne. Polecam kontakt z zespołem wsparcia technicznego, opisanie, co dokładnie starasz się zrobić i na jakie współrzędne próbujesz przenieść zamek. Z pewnością uzyskasz fachową pomoc i odpowiedź, dlaczego występuje ewentualny problem.

Pozdrawiam,
    Asia.
  • zybi 10 (PL1)zybi 10 (PL1) PL1 Posty: 1
    edytowano 30.12.2013
    a jak wstrzymać przeniesienie zamku
    zybi 10 @ pl 1
  • Bez-nazwy2Bez-nazwy2 Posty: 399
    edytowano 30.12.2013
    Nie da sie.....
  • edytowano 04.01.2014
    A wracając do tego co ile czasu... Ja raz przeniosłem mój zamek za darmo, potem był znany każdemu koszt za 5000 rubinów. Po odczekaniu jakiegoś czasu (nie wiem dokładnie ile) mogłem ponownie przenieść zamek za darmo. Co wy na to?
  • Ciesiek (PL1)Ciesiek (PL1) PL1 Posty: 3,665
    edytowano 04.01.2014
    Vatras 88 napisał użytkownik: »
    A wracając do tego co ile czasu... Ja raz przeniosłem mój zamek za darmo, potem był znany każdemu koszt za 5000 rubinów. Po odczekaniu jakiegoś czasu (nie wiem dokładnie ile) mogłem ponownie przenieść zamek za darmo. Co wy na to?

A ja na to: też bym tak chciał... Jesteś w stanie określić czas?
Sign In to comment.