Niestety mam od jakiejś godziny ten sam problem. Rano jak się zalogowałem było wszystko ok. Po 10 jak odświeżyłem stronę nie można przejść do gry
Wczoraj zrobili długą przerwę techniczną, a teraz jeszcze to. A jedzonko ucieka i ciekawe czy jakoś szybko tą usterkę usuną.
problem jest od wczoraj od godz 15 niestety support ma daleko w nosie nasze straty wlozona kase w rubiny i to ze poginie cokolwiek: kasa rubiny wojsko czy budynki bo ponoc takie sytucje sie zdarzaja i to juz nie pierwszy raz. napisza potem ze przepraszaja i na tym sie konczy ale to tez do czasu bo sie ludzie wkurza i albo przestana placic za rubiny albo odejda poprostu bo to co robia pokazdej aktualizacji to jest kpina czysta i oszustwo.:mad:
od 10:00 pracuja i nie zrobili kompletnie nic ale bana od razu potrafia wyslac za cokolwiek, sami wymagaja jak czytam uczciwosci ale od siebie po co byc ok
no nie zrobili kompletnie nic dzisiaj jakies kpiny naprawde polowa ludzi sobie gra zdobywa i wogole a wiekszosc niestety jest unieruchomiona WIELKA NIEPRAWIEDLIWOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUSZY SIE KTOS W KONCU Z TEGO SUPPORU??
To juz przestaje bawić!
Czy nikt nie potrafi udzielić Nam informacji czy wogóle, a jeśli to kiedy będzie można się normalnie logować.
Wystarczy małe info, czy to aż taki wielki problem???
Komentarz
Gdzie tu sprawiedliwość:(
Poziom: 35
Sojusz: Real Madryt
Pozycja w sojuszu: pierwszy zastępca
Koalicja Veni!Vidi!Vici!
Niestety mam od jakiejś godziny ten sam problem. Rano jak się zalogowałem było wszystko ok. Po 10 jak odświeżyłem stronę nie można przejść do gry
Wczoraj zrobili długą przerwę techniczną, a teraz jeszcze to. A jedzonko ucieka i ciekawe czy jakoś szybko tą usterkę usuną.
Do d.. z taka grą
Czy nikt nie potrafi udzielić Nam informacji czy wogóle, a jeśli to kiedy będzie można się normalnie logować.
Wystarczy małe info, czy to aż taki wielki problem???
około 11:30 zresetowałem komputer i wyczyściłem pamięć podręczną przeglądarki
od tego czasu próbuję się logować co 10 minut - bezskutecznie
WOW
Dosłownie cały?
Poziom: 35
Sojusz: Real Madryt
Pozycja w sojuszu: pierwszy zastępca
Koalicja Veni!Vidi!Vici!
a tu nic totalna cisza,na maile nie odpisują,zlewają wszystkich.JEŁOPY!!!