Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Gra sie nie ładuje :(

139

Komentarz

• GreatKing5GreatKing5 Posty: 58
    edytowano 15.10.2013
    moze pan zebra cos nam wkoncu odpisze?????? bo zaglada i cisza....
    GreatKing5 @ pl 1
  • gwiazdka22gwiazdka22 Posty: 10
    edytowano 15.10.2013
    Witam was. niestety dzisiaj caly dzien jest paranoja z ta gra, u mnie polowa sojuszu niestety nie moze sie zalogowac jak nie wiekszosc wojsko poucieka atak jak sa bo tego nikt nie wie poprzez problem to beda a support ma gdzies poszli sobie do domu i tylko dra kase z rubinow koszmar jeden wielki. naokraglo cos sie dzieje jak nei jakis bug z czymkolwiek to teraz to a co niech potem wala kase zeby przyspieszyc stracony czas o na mnei juz napewno nie zarobia za te kpiny ktore urzadzaja?? powodzenia. ja mysle ze w ciul ludzi sie wkurzy i odejdzie. pozdrawiam wszystkich wkurzonych
    gwiazdka2 @ pl 1
  • tomek ustka (PL1)tomek ustka (PL1) Posty: 65
    edytowano 15.10.2013
    "Goodgame Support - Empire" <[email protected]>;
    ZAWALIMY ICH WIADOMOŚCIAMI,NIECH CZYTAJĄ!!!
    tomek ustka11 @ pl 1
  • gwiazdka22gwiazdka22 Posty: 10
    edytowano 15.10.2013
    pisac pisac pisac kto tylko moze pisac do supportu tu jest link http://support.goodgamestudios.com/
    gwiazdka2 @ pl 1
  • edytowano 15.10.2013
    Pani Zebra :)

Moderatorzy zajmują się forum, nie grą, my nie jesteśmy pośrednikami między graczami, a twórcami gry, nie pracujemy w supporcie oraz nie mamy mocy aby Wam pomóc. Z miłą chęcią bym to zrobiła, ale niestety.
    Raz byłam w Waszej sytuacji i ją doskonale rozumiem, ale tak jak mówię- jestem moderatorem, więc do moich obowiązków nie należy informowanie Was CO Z TYM FANTEM NALEŻY ZROBIĆ, bo odpowiedź jest jedna i została już udzielona. Support- czekać do jutra, bez wątpienia tą sprawą się zajmą. I proszę aby każdy zapamiętał, że ja jak i moi koledzy moderatorzy nie mamy z wszelakimi aktualizacjami nic wspólnego. Jesteśmy takimi samymi graczami jak i Wy, z tą jedynie różnicą, że gwiazdukejmy przekleństwa graczy i porządkujemy forum- na własne życzenie, każdy z Was może zgłosić się na stanowisko moderatora, to nie uczyni Was innymi graczami.

Tak jak mówiłam- byłam w takiej sytuacji, rozumiem wszelaką złość wylaną w tym temacie.
    Wypowiadam się ze względów czysto informacyjnych, bo gracze często nie zdają sobie sprawy z tego KIM JEST i CO ROBI moderator.

Pozdrawiam Serdecznie.
  • spirytus23 (PL1)spirytus23 (PL1) PL1 Posty: 59
    edytowano 15.10.2013
    witajcie w klubie
    denerwuje mnie to strasznie
    gra polega również na atakch a my mamy wojnę i przez te ciągle aktualizacje narażona jestem na dużżżżżżżżże straty i jeśli to ma wyglądać w ten sposób nie kupię więcej ani jednego rubina!!!!
    spirytus23 @ pl 1
  • GojasGojas Posty: 14
    edytowano 15.10.2013
    maile do supportu chyba tez nie docieraja. wyslalem zgloszenie ponad godzinę temu -do tej pory nie otrzymalem kopii zgloszenia na maila
    Gojas @ pl 1
  • aga927 (PL1)aga927 (PL1) Posty: 5
    edytowano 15.10.2013
    do jutra to mi wojsko pitnie
    aga927 @ pl 1
  • h2o_mleko (PL1)h2o_mleko (PL1) Posty: 2
    edytowano 15.10.2013
    co za dziadostwo od 18 również nie można wejść na grę. powinni dać za to jakiegoś pożądnego bonusa
    h2o_mleko @ pl 1
  • GreatKing5GreatKing5 Posty: 58
    edytowano 15.10.2013
    h2o_mleko napisał użytkownik: »
    co za dziadostwo od 18 również nie można wejść na grę. powinni dać za to jakiegoś pożądnego bonusa

chyba bana szybciej ci dadza niz bonus... haha
    GreatKing5 @ pl 1
    edytowano 15.10.2013
    Nie tylko tobie:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    Spalmy tą grę :))))
    tomek ustka11 @ pl 1
  • Szymek2704Szymek2704 Posty: 6
    edytowano 15.10.2013
    Witam. Ja od rana nie mogę sie zalogować stolice mam podobno pod nosem co z tego jak nie moge nawet jej zobaczyć nie wspomnę już o przejmowaniu. Kupuje rubiny a tu co taka nagroda!!! Dziękuje za takie aktualizacje !!!

No powinni dać poszkodowanym jakiegoś Bonusa !!! Za straty !!!
    Szymek2704 @ pl 1
  • dexik (PL1)dexik (PL1) PL1 Posty: 143
    edytowano 15.10.2013
    psztetowa :}}}
    NIEPOKORNY
  • skorsinioskorsinio Posty: 39
    edytowano 15.10.2013
    To jest paranoja wojo mi zdechnie ataki idą i nie wiadomo co jeszcze się będzie działo :( nie dość że wojnę małą mamy to pewnie przeciwnik może to wykorzystać !!! Aktualizacja dramat !!!
    tyle co kasy włożyłem to masakra :( a oni i tak to w nosie mają eh szkoda słów
    skorsinio @ pl 1
  • ZmyslowaZmyslowa Posty: 310
    edytowano 15.10.2013
    Mówicie, że wojsko zdezerteruje, ale na to też jest rada.
    Jeśli nie macie telefonów do sojuszników napiszcie do jakiegoś gracza aktywnego na forum, aby powiadomił sojuszników o deficycie jedzonka- wtedy podeślą.
    Mogę być takim przekaźnikiem i z miłą chęcią pomogę- proszę o wiadomości nie TU, a na moją skrzynkę na forum- może chociaż tak uda Wam się pomóc.

W tej papierowej wojnie wszystko grało, wszystko funkcjonowało, wszystko było jasne i wszystko we wzorowym porządku. Tak być musi, wyjaśniali wojskowi. Armia to przede wszystkim porządek i ład.
    Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna pod względem porządku i ładu przypomina ogarnięty pożarem burdel.
    ~A.Sapkowski
  • edytowano 15.10.2013
    masakra co się dzieje ...ja mam to sama od paru godzin probuje i nic
    Zajaczek.ucieka @ pl 1
  • gagatek1983 (PL1)gagatek1983 (PL1) Posty: 140
    edytowano 15.10.2013
    Hmmmm, dostałam na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia przez Support...
    Oczywiście, dadzą mi odp w ciągu 48, zgodnie z regulaminem :)
    Dalej gra się nie ładuje...
    Po zamieszczonych postach widzę, ze więcej osób ma ten problem... :(
    Pozdrawiam WKURZONYCH :)
    Jestem dzieckiem słońca
    edytowano 15.10.2013
    przegrywamy 1:0 :cool:
    tomek ustka11 @ pl 1
  • didi112 (PL1)didi112 (PL1) Posty: 44
    edytowano 15.10.2013
    max wskocz na gg
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • MChrobryMChrobry Posty: 3
    edytowano 15.10.2013
    i oczywiście jak potrzeba "supportu" to cisza - a u mnie wojna i pewnie już po wioskach !!! o metropoliach nie wspomnę bo będzie tak samo jak po wprowadzeniu limitu na wioski.
    MChrobry @ pl 1
Ta dyskusja została zamknięta.