Witam was. niestety dzisiaj caly dzien jest paranoja z ta gra, u mnie polowa sojuszu niestety nie moze sie zalogowac jak nie wiekszosc wojsko poucieka atak jak sa bo tego nikt nie wie poprzez problem to beda a support ma gdzies poszli sobie do domu i tylko dra kase z rubinow koszmar jeden wielki. naokraglo cos sie dzieje jak nei jakis bug z czymkolwiek to teraz to a co niech potem wala kase zeby przyspieszyc stracony czas o na mnei juz napewno nie zarobia za te kpiny ktore urzadzaja?? powodzenia. ja mysle ze w ciul ludzi sie wkurzy i odejdzie. pozdrawiam wszystkich wkurzonych
Moderatorzy zajmują się forum, nie grą, my nie jesteśmy pośrednikami między graczami, a twórcami gry, nie pracujemy w supporcie oraz nie mamy mocy aby Wam pomóc. Z miłą chęcią bym to zrobiła, ale niestety.
Raz byłam w Waszej sytuacji i ją doskonale rozumiem, ale tak jak mówię- jestem moderatorem, więc do moich obowiązków nie należy informowanie Was CO Z TYM FANTEM NALEŻY ZROBIĆ, bo odpowiedź jest jedna i została już udzielona. Support- czekać do jutra, bez wątpienia tą sprawą się zajmą. I proszę aby każdy zapamiętał, że ja jak i moi koledzy moderatorzy nie mamy z wszelakimi aktualizacjami nic wspólnego. Jesteśmy takimi samymi graczami jak i Wy, z tą jedynie różnicą, że gwiazdukejmy przekleństwa graczy i porządkujemy forum- na własne życzenie, każdy z Was może zgłosić się na stanowisko moderatora, to nie uczyni Was innymi graczami.
Tak jak mówiłam- byłam w takiej sytuacji, rozumiem wszelaką złość wylaną w tym temacie.
Wypowiadam się ze względów czysto informacyjnych, bo gracze często nie zdają sobie sprawy z tego KIM JEST i CO ROBI moderator.
witajcie w klubie
denerwuje mnie to strasznie
gra polega również na atakch a my mamy wojnę i przez te ciągle aktualizacje narażona jestem na dużżżżżżżżże straty i jeśli to ma wyglądać w ten sposób nie kupię więcej ani jednego rubina!!!!
Witam. Ja od rana nie mogę sie zalogować stolice mam podobno pod nosem co z tego jak nie moge nawet jej zobaczyć nie wspomnę już o przejmowaniu. Kupuje rubiny a tu co taka nagroda!!! Dziękuje za takie aktualizacje !!!
No powinni dać poszkodowanym jakiegoś Bonusa !!! Za straty !!!
To jest paranoja wojo mi zdechnie ataki idą i nie wiadomo co jeszcze się będzie działo nie dość że wojnę małą mamy to pewnie przeciwnik może to wykorzystać !!! Aktualizacja dramat !!!
tyle co kasy włożyłem to masakra a oni i tak to w nosie mają eh szkoda słów
Mówicie, że wojsko zdezerteruje, ale na to też jest rada.
Jeśli nie macie telefonów do sojuszników napiszcie do jakiegoś gracza aktywnego na forum, aby powiadomił sojuszników o deficycie jedzonka- wtedy podeślą.
Mogę być takim przekaźnikiem i z miłą chęcią pomogę- proszę o wiadomości nie TU, a na moją skrzynkę na forum- może chociaż tak uda Wam się pomóc.
♥ W tej papierowej wojnie wszystko grało, wszystko funkcjonowało, wszystko było jasne i wszystko we wzorowym porządku. Tak być musi, wyjaśniali wojskowi. Armia to przede wszystkim porządek i ład.
Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna pod względem porządku i ładu przypomina ogarnięty pożarem burdel.
~A.Sapkowski
Hmmmm, dostałam na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia przez Support...
Oczywiście, dadzą mi odp w ciągu 48, zgodnie z regulaminem
Dalej gra się nie ładuje...
Po zamieszczonych postach widzę, ze więcej osób ma ten problem...
Pozdrawiam WKURZONYCH
i oczywiście jak potrzeba "supportu" to cisza - a u mnie wojna i pewnie już po wioskach !!! o metropoliach nie wspomnę bo będzie tak samo jak po wprowadzeniu limitu na wioski.
Komentarz
ZAWALIMY ICH WIADOMOŚCIAMI,NIECH CZYTAJĄ!!!
Moderatorzy zajmują się forum, nie grą, my nie jesteśmy pośrednikami między graczami, a twórcami gry, nie pracujemy w supporcie oraz nie mamy mocy aby Wam pomóc. Z miłą chęcią bym to zrobiła, ale niestety.
Raz byłam w Waszej sytuacji i ją doskonale rozumiem, ale tak jak mówię- jestem moderatorem, więc do moich obowiązków nie należy informowanie Was CO Z TYM FANTEM NALEŻY ZROBIĆ, bo odpowiedź jest jedna i została już udzielona. Support- czekać do jutra, bez wątpienia tą sprawą się zajmą. I proszę aby każdy zapamiętał, że ja jak i moi koledzy moderatorzy nie mamy z wszelakimi aktualizacjami nic wspólnego. Jesteśmy takimi samymi graczami jak i Wy, z tą jedynie różnicą, że gwiazdukejmy przekleństwa graczy i porządkujemy forum- na własne życzenie, każdy z Was może zgłosić się na stanowisko moderatora, to nie uczyni Was innymi graczami.
Tak jak mówiłam- byłam w takiej sytuacji, rozumiem wszelaką złość wylaną w tym temacie.
Wypowiadam się ze względów czysto informacyjnych, bo gracze często nie zdają sobie sprawy z tego KIM JEST i CO ROBI moderator.
Pozdrawiam Serdecznie.
denerwuje mnie to strasznie
gra polega również na atakch a my mamy wojnę i przez te ciągle aktualizacje narażona jestem na dużżżżżżżżże straty i jeśli to ma wyglądać w ten sposób nie kupię więcej ani jednego rubina!!!!
chyba bana szybciej ci dadza niz bonus... haha
Spalmy tą grę
No powinni dać poszkodowanym jakiegoś Bonusa !!! Za straty !!!
tyle co kasy włożyłem to masakra
Jeśli nie macie telefonów do sojuszników napiszcie do jakiegoś gracza aktywnego na forum, aby powiadomił sojuszników o deficycie jedzonka- wtedy podeślą.
Mogę być takim przekaźnikiem i z miłą chęcią pomogę- proszę o wiadomości nie TU, a na moją skrzynkę na forum- może chociaż tak uda Wam się pomóc.
W tej papierowej wojnie wszystko grało, wszystko funkcjonowało, wszystko było jasne i wszystko we wzorowym porządku. Tak być musi, wyjaśniali wojskowi. Armia to przede wszystkim porządek i ład.
Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna pod względem porządku i ładu przypomina ogarnięty pożarem burdel.
~A.Sapkowski
Oczywiście, dadzą mi odp w ciągu 48, zgodnie z regulaminem
Dalej gra się nie ładuje...
Po zamieszczonych postach widzę, ze więcej osób ma ten problem...
Pozdrawiam WKURZONYCH