i pewno zalogujemy sie jutro jak nie za tydzien, dostaniemy jak zwykle przepraszam... wiele stracimy a ich to itak nie bedzie obchodzilo... a potem nie dziwne ze gracze gry zmieniaja
No to powoli staje sie sprawa kryminalna - ja z 5000 zł w gre przez rok wpakowałem i czuje sie oszukany!!!
szczerze powiem, że nie ma chyba takiego rozwiązania, które naprawiłoby szkodę (materialną) i krzywdę ("szkodę niematerialną"), której doznali dziś poszczególni gracze i całe sojusze.
Śmiech i zgrzytanie zębów.... logowanie od kilku godzin jest niemożliwe.
dokładnie tak
u mnie połowa soja nie może się zalogować
- to chyba jeszcze gorsze, że ktoś w ogóle teraz może, gdyż niestety po raz kolejny jest tak, że możemy zapomnieć o równych szansach.
MASAKRA, SKANDAL i brak słów
chyba faktycznie tylko i wyłącznie reset wszystkich danych i przywrócenie stanu z przed aktualizacji być może dałoby sprawiedliwe zakończenie tego dzisiejszego nieporozumienia...
Ja już nawet nie wchodzę w takie szczegóły, że znam gracza który miał stolicę za ścianą zamku i już miałby ją przejąć, gdy logowanie przestało być możliwe..
najlepsze jest to ze po wyczyszczeniu danych z przegladarki moj syn moze zalogowac sie na swoje konto bez problemu
po wpisaniu mojego loginu i hasla czarna d*^& i zwiecha strony
Komentarz
u mnie połowa soja nie może się zalogować
http://support.goodgamestudios.com/
BRAWO !!!!!!
szczerze powiem, że nie ma chyba takiego rozwiązania, które naprawiłoby szkodę (materialną) i krzywdę ("szkodę niematerialną"), której doznali dziś poszczególni gracze i całe sojusze.
Śmiech i zgrzytanie zębów.... logowanie od kilku godzin jest niemożliwe.
- to chyba jeszcze gorsze, że ktoś w ogóle teraz może, gdyż niestety po raz kolejny jest tak, że możemy zapomnieć o równych szansach.
MASAKRA, SKANDAL i brak słów
chyba faktycznie tylko i wyłącznie reset wszystkich danych i przywrócenie stanu z przed aktualizacji być może dałoby sprawiedliwe zakończenie tego dzisiejszego nieporozumienia...
Ja już nawet nie wchodzę w takie szczegóły, że znam gracza który miał stolicę za ścianą zamku i już miałby ją przejąć, gdy logowanie przestało być możliwe..
bo z tego co tu widze to z pol mapy pewno by sie zebralo....
pewnie jutro juz nikt napewno nie pracuje.... hehe ta gra jest swietna :P
czy ty myslisz ze suport jest tym choc troche przejety?? bo ja mysle ze maja nas poprostu gdzies...
Gburia widzę Cię tu, a to oznacza pewnie, że Wy też nie możecie się zalogować? Żal:(
pisałem do supportu nie odpisali mi nawet
odpisza nam rano... bo po co sie przejac ze pol mapy grac nie moze, a reszta korzysta sobie z nowosci... ;/ ehh
to jedna wielka kpina !!!!
po wpisaniu mojego loginu i hasla czarna d*^& i zwiecha strony