W magazynie mam obiekty dekoracyjne. Co kliknąć, żeby je wyciągnąć?
Witam,
Obiekty dekoracyjne umieszczone w magazynie można wyciągnąć po przez "menu budowy", a następnie klikając ikonkę skrzynki "magazyn obiektów dekoracyjnych".
Umieszczenie obiektów tam zgromadzonych jest bardzo łatwe ponieważ stosujesz tą samą czynność co podczas stawiania nowego obiektu a mianowicie klikając na wybrany element i umieszczając go na swoim zamku.
Dołączam do tego obrazek.
No park. Wchodzisz do menu budowy--> magazyn obiektów dekoracyjnych--> klikasz na park i stawiasz. Chyba, że jesteś nie w tym zamku co trzeba.
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...
Komentarz
Witam,
Obiekty dekoracyjne umieszczone w magazynie można wyciągnąć po przez "menu budowy", a następnie klikając ikonkę skrzynki "magazyn obiektów dekoracyjnych".
Umieszczenie obiektów tam zgromadzonych jest bardzo łatwe ponieważ stosujesz tą samą czynność co podczas stawiania nowego obiektu a mianowicie klikając na wybrany element i umieszczając go na swoim zamku.
Dołączam do tego obrazek.
Myślę iż już powinieneś sobie z tym poradzić.
Pozdrawiam,
All-Seeing
Link do supportu. Masz problem z grą? Pisz!--->SUPPORT
Zachęcam do używania wyszukiwarki, zapewniam, że nie gryzie.:-) Chociaż przeglądając forum mam wrażenie,że jednak gryzie...