[POMOC] Nowe rangi członków GoodGame Empire

Witam!
Z tego powodu, że dzisiaj pojawiła się aktualizacja wprowadzająca m.in. nowe rangi członków sojuszy postanowiłem zrobić prostą, a pomocną tabelę, dzięki której lepiej i szybciej zapoznacie się z przywilejami rang. Możecie też bez problemów je porównywać.
http://s23.postimg.org/aqi7mku9n/rangi.png
PS. Piszcie w komentarzach czy tak na prawdę opłacało się im wprowadzać te rangi ...
Z tego powodu, że dzisiaj pojawiła się aktualizacja wprowadzająca m.in. nowe rangi członków sojuszy postanowiłem zrobić prostą, a pomocną tabelę, dzięki której lepiej i szybciej zapoznacie się z przywilejami rang. Możecie też bez problemów je porównywać.
http://s23.postimg.org/aqi7mku9n/rangi.png
PS. Piszcie w komentarzach czy tak na prawdę opłacało się im wprowadzać te rangi ...
Post edited by HartHol on
Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe. - Albert Einstein
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe. - Albert Einstein
0
Sign In to comment.
Komentarz
np. generał-skarbnik, przywódca-dyplomata,prawa ręka- werbownik itd
w wieli sojuszach takie funkcje byly juz przydzielone, zazwyczaj do graczy ktorzy mają juz jakas range w sojuszu.
NIE MASZ JAJ TO POKAŻ CYCE!
Natomiast jeśli chodzi o łączenie rangi z odpowiednimi przywilejami to ja jestem za. Najlepiej gdyby po prostu można było ustawić odpowiednie prawa dla pojedynczego gracza, a nawet zapisywanie tych praw w jedną rangę - wybierając przy tym też "obrazek".
ONI WPROWADZILI DOM MYSLIWSKI
ale mogl bys popracowac na tym pomyslem bo kazdy ma praktycznie to samo mimo ze nazwa mowi co inego
"Wróg zawsze powie ci prawdę, przyjaciel nigdy" cyceron, rzymski poeta
"A ty walcz!",Czesc szanty"A ty walcz!"
Przeczytaj uwaznie:KLIK
Masz buga? uzyj tego! (Pomoc emeilowa na dole)KLIK
Tylko przywódca może je dawać, (albo od lvl'a soja - nie jestem pewny ) - bo ja jako generał, nie mogę
To?
* źródło obrazka: http://pl.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?33437-forum-sojuszy
To jest o forum sojuszy - bedzie o dyskutowaniu o atakach, planach sojuszy (rozbudowie chyba) itp
tak? gdzie? odswiez gre i zobaczys ze nad zapowiedzia rang pisze
JUZ WKROTCE
jesli wy macie to znaczy ze sup mnie nielubi ale nic z tyych zeczy niema o mnie
ps. mam range general i moge dac jedynie range sierzant oraz general zanydch inych niema
aha
dobra fadi juz ruzomiem
ale niezmienia to faktu ze mam napisz JUZ WKROCE na zapowiedzia
"Wróg zawsze powie ci prawdę, przyjaciel nigdy" cyceron, rzymski poeta
"A ty walcz!",Czesc szanty"A ty walcz!"
Przeczytaj uwaznie:KLIK
Masz buga? uzyj tego! (Pomoc emeilowa na dole)KLIK
Zapraszam do gry!:)
Support Goodgame Studios
Serwis Przeznaczony Empire
Jestem samotnym łowcą gimbusów, pochodzącym z planety tęczowych żyraf opanowanej przez tęczowe dzieci neo, który w drodze do swojej pracy został zjedzony przez d**y meneli, ale uratował go rudy murzyn Manioch:)