Nie działa ani troszke... co z tego że wyszukuje więcej przeciwników, jak tylko z 5 sojuszami można mieć pakt i wszyukuje mi tylko sojuszników dla których nie starczyło paktów...
"Możliwe będzie zwiększenie zdobywanego poprzez walkę i budowanie budynków doświadczenia po ukończeniu odpowiednich badań w wieży."
Wynika z tego, że będą dodawane w przyszłości kolejne poziomy doświadczenia, ale bez podnoszenia poziomów budynków. Czyli, żeby uzyskać kolejny poziom, trzeba będzie zdobywać doświadczenie przez walkę i budowę.
Podejrzewam, że zdobywanie doświadczenia w ten sposób będzie możliwe od 41 poziomu i w żaden sposób nie rozwiąże problemów graczy, którzy zablokowali się na wcześniejszych poziomach
Dodatkowo:
1. Park wartość Porządku Publicznego zostaje zwiększona z 95 do 104
2. Można budować wiele kryjówek.
Czy to oznacza że będzie sobie można nabudować kryjówek do pojemności magazynu? Jeśli tak to to przecież w praktyce uniemożliwi farmienie nieaktywnych graczy.
fajnie bedzie jezeli zarcie tez bedzie mozna wplacac dosojuszu i tworzyc tam jednostki a potem atakowac ale armia sojuszu tak aby potem lupy trafily do sojuszu albo moglo by byc tak ze za kase w sojuszu i zasoby bylo wiecej ulepszen a najwazniejsz jezeli mam z jakims sojuszem wojne to czemu mam punkty honoru na minusie pokonanie kogos z kim masz wojne jest bardzo honorowe
Komentarz
PS. pierwszy w temacie YEA!
uzal to mój kolega
uzal to mój sojusznik
Ku chwale uzala!!!
Nie wiem dlaczego, za każdym razem kiedy czytam o nowej aktualizacji pada na mnie blady strach
@maciek213: Nie jesteś na forum Onetu
Król Julian XIII
Zobaczymy, jak to wszystko zadziała w praktyce...
Pamiętacie "wyszukiwanie przeciwników"?
http://pl.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?3914-Bractwo-Ilefarn
Powracam, marne pomioty szatańskie!
Cześć...
I co z rankingiem budynków??
Nie działa ani troszke... co z tego że wyszukuje więcej przeciwników, jak tylko z 5 sojuszami można mieć pakt i wszyukuje mi tylko sojuszników dla których nie starczyło paktów...
Wynika z tego, że będą dodawane w przyszłości kolejne poziomy doświadczenia, ale bez podnoszenia poziomów budynków. Czyli, żeby uzyskać kolejny poziom, trzeba będzie zdobywać doświadczenie przez walkę i budowę.
Podejrzewam, że zdobywanie doświadczenia w ten sposób będzie możliwe od 41 poziomu i w żaden sposób nie rozwiąże problemów graczy, którzy zablokowali się na wcześniejszych poziomach
Dziękuję.
Jak mówiłem filologii nie skończyłem więc takie wpadki czasem mi się zdarzają.
Uploaded with ImageShack.us