Strona główna Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Aktualizacja 14.03.2012

124

Komentarz

  • zietyziety Posty: 6
    edytowano 14.03.2012
    Wchodzę po tym bugu i mi się zamek pali :|
    ziety @ pl 1
  • CrochuCrochu Posty: 107
    edytowano 14.03.2012
    A co z tymi misjami: Bądź częścią sojuszu? Nie widzę nigdzie ikonki żeby do tego dojść (jest jedna w zakładce 'lista członków' ale nieaktywna). Mimo to zrobiłem jakieś wyzwania jak rano wszedłem i dostałem 30 rubci i 150monet (chyba tle). Ktoś się orientuje czy to działa czy jak czy co? :)
  • uzal (PL1)uzal (PL1) Posty: 1,743
    edytowano 14.03.2012
    30 rubli i 150 złota jest za bycie częścią sojuszu.

    Panie/ Panowie po aktualizacji są niezłe kwiatki:
    - Zmiana nazw zamków (uciekły polskie litery)
    - Na mury wchodzi więcej ludzi niż przewiduje limit
    - Walczący wieśniacy są na sterydach (jest ich więcej niż normalnie)
    - (przyjemny) dzięki aktualizacji wszystkie zaplanowane budowy - się zakończyły (i czasem też rekrutacja wojska)
  • PolcioPolcio Posty: 84
    edytowano 14.03.2012
    Czyli wszystko w normie :D
    "Chcieliśmy dobrze a wyszło jak zawsze" :D

    U mnie też pospolite ruszenie: 360 chłopów broni na murach, jak oni się pomieścili? Cyba piętrowo stoją :D

    Do Twojej listy dodam jeszcze
    - Ranking punktów za budowle oszalał :D

    Wczoraj byłem znacznie wyżej.
    Zjechałem w dół ponad 2000 punktów i ponad tysiąc miejsc w ciągu nocy?
    A gracze z 16 poziomem mają po 4-5 tysiąca punktów za budowle.
    Rekordzista ma 15 tysięcy punktów na 27 poziomie, a jest znacznie gorzej rozbudowany od gracza z 41 poziomem z miejsca paręset niższego)
  • CrochuCrochu Posty: 107
    edytowano 14.03.2012
    A jeszcze mam pytanko, czy ktokolwiek złapał jakiś nowy fragment mapy? Pokonałem już 4 baronów na 30 poziomie i kilku pomniejszych i nawet kawalątka nie dostałem ;/
  • pyr414pyr414 Posty: 34
    edytowano 14.03.2012
    ziomkowi wojo wcieło he he bywa
    pyr414 @ 5
  • DragonSlayer00 (PL1)DragonSlayer00 (PL1) PL1 Posty: 618
    edytowano 14.03.2012
    Crochu napisał użytkownik: »
    A jeszcze mam pytanko, czy ktokolwiek złapał jakiś nowy fragment mapy? Pokonałem już 4 baronów na 30 poziomie i kilku pomniejszych i nawet kawalątka nie dostałem ;/
    ja dostalem 1 kawalek za atak na 31lvl barona:/ a za reszte nic:/ więc cięzko bardzo zdobyć
    Good Game Farmer lvl 94 :)
  • edytowano 14.03.2012
    4 kawałki na 30 ataków, tak samo często wypada z 11lv jak i 27lv przynajmniej z moich obserwacji
  • OneOneOneOne Posty: 7
    edytowano 15.03.2012
    Bug (z zabawkami obronnymi)
    Po aktualizacji nie mogę przesyłać zabawek obronnych pomiędzy zamkami. Wychodzi na to , że teraz trzeba mieć warsztat obronny na maksymalnym poziomie na każdym posterunku.
    OneOne - polska1, lvl60, Brak Snu
    Niedługo moja rocznica z Wami tutaj :)
  • kaj214214kaj214214 Posty: 5
    edytowano 15.03.2012
    a ja mam problem bo jak już mnie odblokowali to nie widze innych graczy na mapie jestem w delegaci i mam słabego neta i nie chce mi pokazać innych a jak wejde na mape świata to gra mi się zawiesza i nie moge nic zrobić musze odświeżać pisałem do suportu kazali mi zaktualizować flesha i przeglondarke isunąć ciasteczka i historie ale to nie pomogło wie ktoś może co należy zrobić
    kaj214214 @ pl 1
  • ksionzelulejkoksionzelulejko Posty: 1
    edytowano 15.03.2012
    po wczorajszej aktualizacij nie moge sie zalogowac
    ksionzelulejko @ pl 1
  • r0bs0nr0bs0n Posty: 4
    edytowano 15.03.2012
    Od pół godziny mam radosne "Stara wersja - aktualizuj stronę" Wyczyściłem kesz przeglądarki, zainstalowałem najnowszego flasha i nic...

    BTW potwierdzam bug z brakiem możliwości przenoszenia zabawek obronnych między zamkiem/posterunkami.
    "Sofronowa to ty w to nie mieszaj Miećka" - Stanisław Anioł
    r0bs0n @ pl 1
  • Night_ShadowNight_Shadow Posty: 15
    edytowano 15.03.2012
    r0bs0n - u mnie też był komunikat w stylu masz starszą wersję
    jak odświeżyłem stronę to mogłem się zalogować
    Po wyczyszczeniu wszystkiego z historii przeglądania już nie mam tego komunikatu i loguję się beż żadnych problemów
    :)
    Night_Shadow @ pl 1
  • VenduSVenduS Posty: 21
    edytowano 15.03.2012
    Od kiedy to chłopi stają na murach? :D Czy ktoś z Was też tak ma? :)
    VenduS @ WWW 2
  • Waldek.Waldek. Posty: 2
    edytowano 15.03.2012
    Chłopi stoją na murach,i niewidać ile jest wojska w warowni.
    Waldek. @ pl 1
  • HasmedHasmed Posty: 11
    edytowano 15.03.2012
    U nas ktoś ukradł kronikę sojuszu po aktualizacji ;), niestety nic co zalecił support jeszcze nie rozwiązało problemu.
    Hasmed @ pl 1
  • dawid664dawid664 Posty: 2
    edytowano 15.03.2012
    Znamy już jakąś odpowiedz? co logowanie to 300 pozycji w górę lub dół.
    dotyczy rankingu
    dawid664 @ pl 1
  • edytowano 16.03.2012
    Fajny bug z tymi chłopami na murach. Co ciekawe dotyczy to tylko posterunków. W zamku głównym jest normalnie. W jeden dzień przez ten bug natłukłem chwały od Diuka do Elektora :) Mam nadzieję, że szybko go nie naprawią :cool:
  • shnappishnappi Posty: 19
    edytowano 16.03.2012
    Uzal czy dowiedziaes sie co z warsztatami ?
    Bo nie wiem czy stawiac na postach czy to tylo bug ze nie mozna przesyłac machin obronnych
    "Ci, którzy celują w rozwiązywaniu problemów, rozwiązują je tuż przed ich pojawieniem się. Ci, którzy celują w pokonywaniu swoich wrogów, zwyciężają zanim pojawi się zagrożenie..."
    Sun Tzu
  • poul637poul637 Posty: 1
    edytowano 16.03.2012
    Damy i Rycerze mam problem nie mogę wejść na jeden ze swoich posterunków, klikam i nic (mogę przenosić z niego armię i zasoby) pozostałe działają normalnie, prośba o odpowiedź czy ktoś się spotkał z czymś takim czy to wina aktualizacji???
    poul637 @ pl 1
Sign In to comment.