Főoldal gabor21 (HU2) Hozzászólások

gabor21 (HU2)

Bejelentkezési név:
gabor21 (HU2)
Látogatások
260
Szerepek
HU2
Csatlakozott
Utolsó látogatás
pontok
65
Plecsnik
10
Bejegyzések
31

Hozzászólások

 • -Szerintem a falra lehessen védő csarnok nélkül 9db helyre eszközt tenni. -F2p játékosoknak 16 hullámos lehetőségek, p2w játékosoknak meg 24-25 hullámos támadások -Nagyobb toborzóelemek a reworkölt beriből (a mostani elég gagyi a gyakorlótérre) hogy pörögjenek a katonák, ezáltal a támadások is -2 perces kürtök lehetősége…
 • De most akkor gondolj bele, miből fog enni a gge csapata ha a régi vásárlásokat felhúzzák a mostani szintre? Ha a régen megvásárolt épületelemeket és díszeket mindig a meglévő legjobb szintre húznák, egyszer elérnének oda hogy csődbe mennek. Igaz nem költök de az mellékes ebben az esetben. Ha te lennél a helyükben,…
 • 
Az üzenetek mellett lévő jutalmakhoz bemész (kék zsák) ott rányomsz arra a fülre amin egy láda van és ott tudod kinyitni a kapott ládát. A Szürke kulcsból végtelen van, a többit amikkel szűkítheted a jutalmakat hogy értékesebbet dobjon, azokat minden 10. láda kinyitásánál kaphatsz.
 • Most komolyan? Egy játékosneven vitázni, azon hogy mit tett az a történelmi személy akiről elnevezte magát egy játékban? Mindjárt átírom a nevemet Adolfra, csak hogy a kis sziveteket bántsa.
 • 
Dude, azt kell elolvasni ami mellet pirossal húzott vonalakat, ott írja hogyan is működik. Ami meg rubinnal működik azt hívják VÉDŐ ÉRŐSÍTÉS-nek.
 • Rot beküldte hogy hogyan is működik, ne legyetek már ennyire buták :s
 • Ilyen ügyben szerintem feleslegesen írsz, úgysem fog semmi sem történni. A legegyszerűbb ha mindenki tiltólistára teszi, a támadásait illetően meg nem hiszem; hogy egy 600k hatalomponttal rendelkező játékos olyan sok kárt tudna tenni.
  itt: panasz gabor21 (HU2) hozzászólt: 15.06.2022
 • Nem értem mi baja mindenkinek, ez a játék arról szól hogy bárkit támadhatsz, ha nem akarod hogy támadjanak játssz másik játékkal, lehet hogy nem szép dolog viharon támadni, de ez is benne van a játékban. Tudjátok hogy van, Vagy megszokod, vagy abbahagyod.
 • 1. A parancsnok választásnál csak a kis nyíl működik, eléggé irritáló, főleg ha az ember naponta 1-2x felnéz telefonról. 2. Az új eszköz sorrend eléggé undorító. 1 "frissítésben" 2 eddig tökéletesen működő dolgot tönkretenni gratulálok!! +kisebb hibák -Várat nem enged átnevezni (nem enged a mezőbe bekattintani ahova írni…
 • Miért volt baj, hogy akinek volt elég ideje tudott egész nap normálisan eventezni RUBIN NÉLKÜL IS, de a GGE ösztönzi a játékosokat hogy költsék rá a pénzt, ezért rontották el a kovácsmestert, DE ezzel csak a játékosokat veszítik el! Gratulálok GGE! Így kell elrontani egy jól működő rendszert!
 • Lehet nem ide tartozik, de én egy ideje szeretnék írni a supportra de mindig azt írja ki amit a képen lehet látni, nincs a supportnak e-mail címe? H a van akkor valaki megtudná adni?