Uriel

Bejelentkezési név:
Uriel
Látogatások
4,186
Szerepek
Moderator
Csatlakozott
Utolsó látogatás
pontok
1,379
Bejegyzések
2,683
Plecsnik
22

Tevékenység

 • akoswarior (HU2)

  Szia!Bocsánat a szabályzat negsértéséért.Nem voltam tisztába a szabalyokkal.

  18.01.2020
 • 1zacsi (HU2)
  szia nem magyar nyelvű a support hogy tudom megoldani?

  18.01.2020
 • trucker (HU1)
  Szia beütöttem a 10 idegent és nem ad uj célpontot 14p ugy hogy vettem DP növelőt rubiért,elég gusztustalan dolognak tartom,kiváncsi lennék a véleményedre. Köszönettel Z
  18.01.2020
 • 19jani83 (HU1)
  Szia.

  Olyan kérdésem lenne,hogy a régi akciók amik még egy hete voltak azok visszakerülnek vagy nem.
  Értem ez alatt,hogy mikor bizonyos mennyiségü rubintot veszek akkor kapok pl időátugrást vagy katonákat vagy event bonuszt.
  És a rubint akciók lesznek e még 125%,150% meg hasonlók.
  Mert jelen pillanatban amik vannak azok nem érik meg az árukat.
  15.01.2020
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   A nagyon magas ajánlatok (150%-200%) csak az ünnepek miatt voltak ilyen sűrűn. A 100%-150%-os ajánlatok lesznek még, de az említett kombinációk jelenleg nem lesznek, csak külön külön lehet ezeket megvenni. Sajnálom, és megértem hogy ez nem túl jó, de csak annyit tudok tenni, hogy a jelentésemben megírom a kezelők felé.
   Uriel
  • Ágota 2 (HU2)
   Ágota 2 (HU2)
   Pontosan! Ez az új bolt lehúzás korábban ugyanannyi pénzért rubint is kaptam , nem keveset,plusz jóval hosszabb bónuszt, nem beszélve arról ha valaki sokáig nem vett rubint, jóval több akcióban és olcsó árban részesült...
 • harcizombi (HU2)
   Szia Uriel!!! A frissítésben lesz is valami, vagy csak amolyan karbantartás?
  14.01.2020
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Ezt nem közlik velem előre, ha lesz akkor azt a frissítés előtt fogják kiadni, hogy akkor tegyük fel a fórumra. Én időben minden információt megosztok Veletek.
   Uriel
 • Edward (HU1)
  Szia Uriel !

  Arra szeretnélek megkérni ,hogy továbbisd a fejlesztőknek a kérésemet ! 

  A felszereléseket és épület elemeket  legyen valami fukcio hogy egyszerre többet jelölhesünk ki hogy ne avval menjel el az idö hogy a  raktárakat üritjük mert ha mar megtelenek ,és hiába van relikvia Fegyvertár avval ,hogy van vele több hely csak több gyülik és sokal továb tart eladni kovácsolni vagy keresni közte amikor parancsnokokat kell pakolászni.

  Előre is köszönöm a segítségedet ! 

  Üdv:Edward
  12.01.2020
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Van ilyen funkció, pénzbe kerül és az Előfizetésnél lehet kapni.
   Uriel
  • Edward (HU1)
   Edward (HU1)
   Szia !

   Köszönöm válaszod ,akkor marad a régi rendszer ezért nem fogok pénzt költeni a játékra .


   Üdv:Máté
 • Devil69 (HU2)
  Jó napot kedves Uriel!

  Nem tudom miért kellett törölni egy szabályzatot amit minden közösség hozhat, minden játékra! Lehet az társasjáték, lehet online.. mi azzal a baj ha az "originál" szar!??  Sokat gondolkodtam azon, egyáltalán méltassam-e ezen nagy bevételű, nagy hatalmú GGS kifutó-fiúját ilyen kellemetlen részletekkel! Úgy véltem kénytelen vagyok! Felugró ablakokat sikerült üzenetekben? Csináljatok Spam - mappát azt rakjátok oda!!

  1: az új eventek - lehetőségek részleteiről kapott információk elégtelenek..
  2: angolról fordítva sokkal részletgazdagabb infókhoz jutunk..!
  3: felmerül a kérdés: mi a [email protected] alkalmaznak egyáltalán!??

  Nem kell félre érteni, Tőlem aztán igazán elférsz, csak teljesen felesleges emberként üzemelsz!
  Problémák megoldásában sokszor.. több mint 3* fordultam hozzád, sokszor válasz sem, segítség  "SOHA"  !

  Ez vagy Te Uriel.. egy porszem a sikátorban, az épület mellett ahol a többiek milliomosok.. és lenézel, eldobsz előlünk minden kezdeményezést, ami előrébb vezetné a HU2- szövetséget!

  Köszönjük Uriel

  Tisztelet nélkül

  Devil69
  06.01.2020
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Eléggé haragudhatsz rám, ha már ennyire lekicsinyled a tevékenységem.
   Nekem hiába mondod, hogy a "Szabályzat" jó volt és fontos, ha maga a bejegyző és még sok más játékos is kérte, hogy vegyem le. Az indok, hogy senki sem szabályozhatja, vagy korlátozhatja a mások játékát a GGE eredeti szabályzata szerint, s ezért a feltett "Szabályzat" sérti az eredetit. A szabályok szerint az eredeti bejegyző bármikor kérheti a téma zárolását, és törlését is. Ezt Astució megtette, és ezért kellett törölnöm. Ezt azonban leírtam már a másik bejegyzésben. Ezért engem hiába becsmérelsz.
   A 3 kérdésedből sokszor választ sem kaptál. Ha 3-ból sokszor, akkor hányszor kaptál választ?
   Hogy engem minek alkalmaznak? Egyszerűen nem volt más, aki ezt a szemtelenséget, pimaszságot, becsmérlést, negatív kritikát elvállalta volna. Én mély levegőt véve megpróbálom egyben tartani a Fórumot. Minden olyan információt megosztok, amit fordításra kiadnak nekünk moderátoroknak. Semmit nem hagytam ki, semmivel sem kevesebb itt az információ, mint más fórumokon.
   Azt nem értem, hogy én a porszem, hogyan nézek le Rád a sikátor mélyéből? Mitől és mivel kisebbítek bárkit, bárkiket? Milyen kezdeményezés nem történt meg az én tevékenységem miatt?
   Esetleg Te elvállalhatnád, szívesen átadom, mert mostanra már elegem van a magyar mentalitásból. Szidjátok a GGE-t, de mégis játszotok, Káromkodtok, becsméreltek, igazi építő kritikát, vagy jó ötleteket nagyon kevesen tesztek. A Fórumot arra használjátok, hogy trágárul elmondhassátok a bosszúságaitokat és egymást szidjátok. Nem csoda, ha ezek között sokszor elvész a lényeges mondanivaló.
   Egyben figyelmeztetlek, hogy trágárkodásnak számít a pontozás és alliteráció is, ugyanúgy, mint a [email protected]
   Még valami. Én dolgozó ember vagyok, reggel 9-től délután 5-ig. Bármilyen bejelentés ez alatt az idő alatt, sajnos csak este juthat el hozzátok, amikor hazaértem. A játékra szánt időből kezelem a Fórumot, nem vagyok a GGE alkalmazottja, ez teljesen önkéntes és semmilyen fizetség nem jár érte. Magánszorgalomból tűröm el a lealázó bejegyzéseiteket, amiből szerencsére már egyre kevesebb van.
   Tisztelettel, a kifutófiú Uriel
 • toklászlo (HU2)
  Szia Uriel :)

  érdeklődnék,hogy a Deres vs Rendellen topicban a felbújtó hsz részt miért nem bannolod ha már nem a deres vs rendellen hábi dolgához tartozik?  Kérlek nézz utána,mert szerintem ez már szövi alázás.

  Köszönettel: Ani
  05.01.2020
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Nem tudom, hogy melyik hozzászólás aláz meg egy szövetséget? A találgatások, hogy ki nyerné meg ezt a háborút? Az, hogy valaki beszállna? Vagy a gyenge paktumos szöveg? Ez volt az egyetlen olyan rész, ahol esetleg valami bírálat hangzott el, ezt moderáltam is.
   Uriel
 • Uriel kiérdemelted a 1,000 Likes plecsnit.
  You received 1,000 Likes. The more you post, the more people like it. Keep it up!
  28.12.2019
 • Fehér Farkas (HU2)
  Szia, Bocsánat elírtam. HU3 indulása felől érdeklődök.
  25.12.2019
 • Fehér Farkas (HU2)
  Szia, Steretném kérdezni nem csak a magam nevében, hogy Magyar szerver2 mikor indúl majd? Sokan arra várak.  Üdv  Robi
  25.12.2019
 • harcizombi (HU2)
  Uriel! Köszi a kommentet! De azért amit írtál abban voltak össze-visszaságok. Pl: Nincs korlátozás, de azért aki nem tartja be a szabályokat, arra a büntető rendszer vár. Nincs korlátozás, de azért be akarják tiltani a stb, stb, stb-t. Meg az is, hogy a Hu2 ből jobb szervert akarnak csinálni. HÁT NEM! Képzeld, aki betartja arra a monoton eventezés vár, aki meg nem arra ráerőltetik, és ugyanaz vár rá, mint aki betartja. Meg régebben azt írtad hogy "pártatlannak kell lennem" Hát így nem vagy az! Eleve most a szabályzat mellé álltál, nem törődve azzal, hogy más játékosok  ott kérlelnek téged hogy töröld. Meg ha nem törlöd, akkor eleve nem leszel pártatlan. De akkor fogalmazhatok így is: Ellenszegülsz a G.G.S-ellen, méghozzá a szabálya ellen, hogy nem korlátozhat senki senkit a játékban. De most Uriel, nem igaz amit írok? Szerintem töröld, ezzel több 100e játékosnak valóra váltva a kérését. Így karácsonyra ez egy tök jó ajándék lenne. És nem az a jó, ezt írd meg kérlek a supportnak, hogy NEM AZ A JÓ, HOGY ADNAK 2000 KATONÁT, ÉS ÉTELHIÁNYBAN MEGHAL AZ ÖSSZES KATONA, ÉS AZ EMBER AZ ÖSSZES KATONÁJÁT ELBUKJA!!!! De visszatérve a témához, kérlek, töröld. De kérlek prívátban írd meg PONTOSAN, hogy igen ,vagy nem. A válaszoddal kapcsolatban emlékeztetnélek a 1-2-3-4-5-6-7 sorban leírtakra. Boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket! :)

  UI: Semmit sem gúnynak szánok

  Harcizombi
  25.12.2019
 • harcizombi (HU2)
  Ja és kérlek, nagyon szépen kérlek, válaszolj!
  24.12.2019
 • harcizombi (HU2)
  Szia! Akkor most mi legyen? Maradjon fenn a szabályzat? ): Remélem kitörlöd :)
  24.12.2019
 • harcizombi (HU2)
  Uriel, van kasid a játékban? És ha igen, mi a neve?
  21.12.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Igen van kastélyom, hiszen honnan tudnám a dolgokat, ha nem játszok. A nevét nem fogom elárulni. Pontosan azért kellett más nevet választanom, mert tudtam, hogy aki itt moderátor lesz, annak lesznek ellenzékei is, ezt azonnal kiiktatva más nevet kellett felvennem a moderátori feladatra. Így nem kapok mérges támadásokat azoktól, akiknek nem tetszik a működésem, ami kizárólag a fórum moderálását takarja. Szó szerint, bolond lennék elárulni.
   Uriel
  • harcizombi (HU2)
   harcizombi (HU2)
   azért nem lennél bolond :D Plusz ha szöviben vagy nem is támadnék :D Mert ugye... a játék etikett :D Szóval nem muszály elárulnod, de azért örülnék :D
 • Tufu (HU2)
  Üdv! Lenne egy kérdésem.nem volt netem kb 2 hétig és ,igaz egyedül voltam de, viszont oda szövetségem.
  Nem kapom vissza akkor ezt a játékot elfelejtem.Köszönöm a választ.
  16.12.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Egyedül voltál egy szövetségben, s az nincs már meg? Vagy többen voltatok a szövetségben, s az nincs már meg?
   Igazából nem értem a kérdést.
   Uriel
 • Kata2 (HU2)
  Szia! Jelezni szeretném, hogy szövimben már más tag is jelezte, hogy jelentős mennyiségú rubinja eltúnt. Ugyanakkor én is tapasztaltam a közelmúltban is és mai is, hogy kevesebb lett a rubinom, mint az előző belépésnél volt.Tudnál esetleg segíteni ez ügyben?
   Üdv Kata2
  13.12.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Privát üzenetben válaszoltam.
   Uriel
 • AAkos1 (HU2)
  Szia:))
  Megtudod mondani hogy hol találom meg mikor lesz berimond?
  Előre is köszönöm:)).


  Üdv:Ákos:))

  24.11.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Ezeket az eseményeket már nem jelzik előre, csak akkor, amikor elfognak kezdődni, azaz valamivel előtte. Csak azt tudom, hogy Idegennel vagy Vérvarjakkal szokott jönni.
   Általában egyszer egy hónapban.
   Uriel
  • AAkos1 (HU2)
   AAkos1 (HU2)
   Köszi:))