Uriel

Bejelentkezési név:
Uriel
Látogatások
4,200
Szerepek
Nincsenek szerepek
Csatlakozott
Utolsó látogatás
pontok
1,381
Bejegyzések
2,629
Plecsnik
22

Tevékenység

 • gaborkoko (HU1)
  Kedves Uriel!
  A segítségedet szeretném kérni. A horizonton túl küldetésben hiába értem el olyan helyezést a szövetségemmel, hogy kellene kapjunk érte bónusz nyersanyagot mégsem adja oda. Ezt már nem előszór teszi a játék. 00.30 kor kellene frissülni a fővárosban a szövetség tagja által összegyűjtött pontoknak de kb 4-5 perc mire azt a pontszámot és helyezést mutatja ami a valós helyezés. Addig hiába mutatja az összegyűjtött pontot fővárosban, az összesítő táblázatban még a frissülés előtti pontot mutatja.és így sokkal hátrábbi helyezést is mutat. Most a valós helyezésünk 00.30 kor 457 volt, majd az event befejezésekor is 760 és mégsem kaptunk semmit, hiába a befektetett energia és játék. Kérlek jelezd az illetékeseknek a hibát, mert így is rengeteg magas szintű játékossal kell ebben az eventbe küzdeni, de ha ezt teljesen feleslegesen tesszük akkor egyre kevesebben fognak csatlakozni hozzá. Kérlek járj utána ennek a hibának és hogy orvosolják az elmaradt nyersanyagot. Várom mielőbbi válaszod. Tisztelettel:

  gaborkoko
  30.03.2020
 • VIII.Henrik (HU2)
  Kedves Uriel!
  A segítségedet szeretném kérni. A Küldetéskönyv, kalandküldetések fül alatt állítólag lehet relikvia felszerelést szerezni (kán, vérvarjú stb.)
  Én ezt sehol nem találom. Valamilyen szintet, vagy mást kell ehhez teljesíteni?
  Köszi előre is a választ.
  14.03.2020
 • Devil69 (HU2)
  Jó napot kedves Uriel!

  Nem tudom miért kellett törölni egy szabályzatot amit minden közösség hozhat, minden játékra! Lehet az társasjáték, lehet online.. mi azzal a baj ha az "originál" szar!??  Sokat gondolkodtam azon, egyáltalán méltassam-e ezen nagy bevételű, nagy hatalmú GGS kifutó-fiúját ilyen kellemetlen részletekkel! Úgy véltem kénytelen vagyok! Felugró ablakokat sikerült üzenetekben? Csináljatok Spam - mappát azt rakjátok oda!!

  1: az új eventek - lehetőségek részleteiről kapott információk elégtelenek..
  2: angolról fordítva sokkal részletgazdagabb infókhoz jutunk..!
  3: felmerül a kérdés: mi a [email protected] alkalmaznak egyáltalán!??

  Nem kell félre érteni, Tőlem aztán igazán elférsz, csak teljesen felesleges emberként üzemelsz!
  Problémák megoldásában sokszor.. több mint 3* fordultam hozzád, sokszor válasz sem, segítség  "SOHA"  !

  Ez vagy Te Uriel.. egy porszem a sikátorban, az épület mellett ahol a többiek milliomosok.. és lenézel, eldobsz előlünk minden kezdeményezést, ami előrébb vezetné a HU2- szövetséget!

  Köszönjük Uriel

  Tisztelet nélkül

  Devil69
  06.01.2020
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Eléggé haragudhatsz rám, ha már ennyire lekicsinyled a tevékenységem.
   Nekem hiába mondod, hogy a "Szabályzat" jó volt és fontos, ha maga a bejegyző és még sok más játékos is kérte, hogy vegyem le. Az indok, hogy senki sem szabályozhatja, vagy korlátozhatja a mások játékát a GGE eredeti szabályzata szerint, s ezért a feltett "Szabályzat" sérti az eredetit. A szabályok szerint az eredeti bejegyző bármikor kérheti a téma zárolását, és törlését is. Ezt Astució megtette, és ezért kellett törölnöm. Ezt azonban leírtam már a másik bejegyzésben. Ezért engem hiába becsmérelsz.
   A 3 kérdésedből sokszor választ sem kaptál. Ha 3-ból sokszor, akkor hányszor kaptál választ?
   Hogy engem minek alkalmaznak? Egyszerűen nem volt más, aki ezt a szemtelenséget, pimaszságot, becsmérlést, negatív kritikát elvállalta volna. Én mély levegőt véve megpróbálom egyben tartani a Fórumot. Minden olyan információt megosztok, amit fordításra kiadnak nekünk moderátoroknak. Semmit nem hagytam ki, semmivel sem kevesebb itt az információ, mint más fórumokon.
   Azt nem értem, hogy én a porszem, hogyan nézek le Rád a sikátor mélyéből? Mitől és mivel kisebbítek bárkit, bárkiket? Milyen kezdeményezés nem történt meg az én tevékenységem miatt?
   Esetleg Te elvállalhatnád, szívesen átadom, mert mostanra már elegem van a magyar mentalitásból. Szidjátok a GGE-t, de mégis játszotok, Káromkodtok, becsméreltek, igazi építő kritikát, vagy jó ötleteket nagyon kevesen tesztek. A Fórumot arra használjátok, hogy trágárul elmondhassátok a bosszúságaitokat és egymást szidjátok. Nem csoda, ha ezek között sokszor elvész a lényeges mondanivaló.
   Egyben figyelmeztetlek, hogy trágárkodásnak számít a pontozás és alliteráció is, ugyanúgy, mint a [email protected]
   Még valami. Én dolgozó ember vagyok, reggel 9-től délután 5-ig. Bármilyen bejelentés ez alatt az idő alatt, sajnos csak este juthat el hozzátok, amikor hazaértem. A játékra szánt időből kezelem a Fórumot, nem vagyok a GGE alkalmazottja, ez teljesen önkéntes és semmilyen fizetség nem jár érte. Magánszorgalomból tűröm el a lealázó bejegyzéseiteket, amiből szerencsére már egyre kevesebb van.
   Tisztelettel, a kifutófiú Uriel